Romani in Belgia , poftiti la o barfa...
Raspunsuri - Pagina 7
raducu spune:
.....mai traim care pe unde putem. Eu am fost plecata in vacanta si asta e motivul pentru care nu am mai postat.
Astept noi subiecte de barfa.
Va pup,
Mamica lui Raducu
Vanina spune:
bine v-am gasit!
sunt noua pe aici...prin belgia...de vreo 3 luni...
sunt in cautare de job...acum...
mi-ar placea sa intalnesc cat mai multi romani si de ce nu...poate reusim sa ne vedem...
poate ca daca ne-am uni ci totii am putea infiinta o mare societate-deschidem o afacere ceva?!!!...ce ziceti?...e utopic stiu...
va pup pe toti
iuli2you spune:
Vanina, bine ai venit printre noi; si pe forum si in Belgia
In cautare de job, dupa cum a spus si raducu nu prea gasesti asa de usor in acest domeniu mai ales daca nu stii notiunile de baza ale flamandei..
Poate o sa ne intalnim cu totii intr-o zi, mai ales ca de acum e foarte cald...poate mergem si la mare...;
oricum mai vb si mai astept subiecte noi
iuli2you
Vanina spune:
mersi mult iuli
vroiam sa va intreb voi ati gasit vreun rest unde sa fie ciorba...ca tare mi-e dor de o ciorba acra...
unde va petrecti timpul?sunt cluburi unde se intalnesc romani sau locuri preferate sau ceea ce zic e utopic???
va pup
iuli2you spune:
Nu am gasit nici un restaurant unde sa se serveasca ciorba acra, cum spui tu...dar nu ai incercat sa-l faci tu la tine in bucatarie? iti garantez ca iese mai bun ca la un restaurant
iar timpul liber acasa, la mare sau prin oras, pe o terasa si in parcuri de distractie...
Mai vb si va
iuli2you
iuli2you spune:
Ce era mai important am omis :in timpul liber facem foarte multe gratare la iarba verde...mici, fripturi...
Vanina spune:
da,o sa incerc sa fac....dar nu am vazut nici bors sa se vanda...doar sa-l acresc cu sare de lamaie sau lamaie...
mersi oricum
astept o propunere de intalnire undeva toti(imposibil chiar toti) romanii din belgia...
va pup pe toti