Fete din Austria (7)
Raspunsuri - Pagina 10
TORIA spune:
Mady sa-ti traiasca flacaul imi dau seama ce sentimente ai cand auzi asa un pui de om cum te striga.Bebe cum se simte Delia?Jan tuseste acum dar sper sa se faca bine mai ia inca sirop si daca pina luni nu e bine merg la doctor.Tanja si eu l-am uns pe Jan cu Dentinox la primi dinti dar cand au venit maselele am cerut altceva de la farmacie,tot un fel de gel dar mai puternic si nu mai mult de 0 data pe zi sa-l dai.Alexandra te gindesti deja la ziua cea mare,lasa ca mai ai un pic pina poti sa-l ai in brate.Ce data ti-au spus exact ca o sa nasti,la kilogramele tale nu te uita o sa le dai tu jos sanatosi sa fiti.Ai terminat balconul de impodobit cu flori?O sa ai ce sa uzi cand e caldura.
Nelke ai concediu draguto pe unde mai umbli?aici e frig si ploua la tine e mai cald sau e tot asa.
Carolada ai reusit sa le dai la virusii?la mine vad ca e liniste pina acum nici nu mai il blocheaza.
Alinah ai venit de pe santier sau esti tot pe acolo la masurate,sa ne mai pui niste poze si stai draga linistita ca acum e frig afara sa nu te imbolnavesti,apropo tu cand pleci la RO?
Klavier,Amalia,Victoria,Loredana,Andreea e totul bine cu voi si cu vostri nu mai dati nici un semn pe la noi.
Anto iti doresc petrecere frumoasa azi si sa te gindesti si la noi ai terminat ieri tortul de mincat sau ai mai lasat o bucatica?Eu azi merg sa-mi iau unul sa am maine ce sa pap cand va citesc.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
chesh spune:
toria, multam mult pt invitatii (tocmai am citit-o si pe cea de pe mail). sincera sa fiu, v-am mai citit prin decembrie, ianuarie, dupa care am fost atit de ocupata, ca nu am mai avut timp. nu vi se intimpla si voua?! intri in forum si sint atitea subiecte interesante, te apuci sa citesti si nici nu-ti dai seama cum a trecut juma' de zi. solutia mea a fost sa-l evit :)
am tot vrut sa scriu, dar niciodata n-am stiut ce, cum sa ma bag in seama sau sa spun ceva interesant (desi stiu ca nu asta e principalul motiv pt care ne/va intilnim/intilniti). am tot aminat pina cind ... pina azi :)
asa ca salutari din ploioasa viena si iata-ma in rindurile voastre. (si acum hai, bombardati-ma cu intrebari :)
pupici
chesh
TORIA spune:
Chesh Bine ai venit alaturi de noi si sper sa te simti bine aici,am vazut ca locuiesti in Wiena asa ca acum vin alte intrebari;de unde vi din RO,cati ani ai,de cand esti aiciacum pentru prima data cred ca sint destule te lasam sa te acomodezi aici cu noi si cu timpul ne mai spui tu cate ceva.O zi frumoasa va doresc si sper ca maine sa fie mai cald decat azi,cred ca stiti ca maine e ziua MAMEI,eu am primit toata saptimana cadouri de la Alice,Jan e prea mic sa stie dar ieri la dus Alice aici la un centru cu copii si ia facut o poza adica amindoi impreuna si mi-au dat tot ieri nu au avut rabdare pina maine.
Daca nu ne mai auzim azi eu va doresc de pe acum pentru maine;
LA MULTI ANI MAMICILORsa aveti parte numai de bucurii,fericire si multa sanatate alaturi de puii vostri si de cei dragi,multeprimiti de la noi si pentru voi toate si pentru copii vostri.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
tanja spune:
Madutzu cred fiul tau ti-a facut uŽn cadou nemaipomenit mai ales ca maine este MUTTERTAG.Azi si eu sunt fericita pentru ca lui Stefan ii apare primul dintisor.Chesh BINE AI VENIT in clubul nostru.Sa sti ca si eu sunt nou dar cu ajutorul fetelor m-am integrat foarte repede.Sunt niste fete de treaba cu care poti avea discuti atat placute cat si interesante si din care poti invata multe.Eu una sunt o mama foarte tanara,am doar 21 de ani si nevand pe nimeni din familie cu mine sa ma invete cate ceva in cresterea copiilor intru cu mare placere atat pe site cat si pe forum unde din experienta altor invat si eu.In Steiermark azi este o zi ploioasa ,dar se pare ca soarele vrea sa iasa la iveala sa ne mangaie cu caldura lui.Poate ca maine fiind ZIUA MAMEI vom avea o zi frumoasa.Va urez la toate o zi cat mai placuta.
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
carolada spune:
buna fetele,
bine ati venit fetele noi,o data cu primavara!
inca n am eliminat dusmanul din calculator,asa ca nu o sa scriu prea mult zilele astea!fiti atente fetelor ca cica mai vine un virus dupa sasser,asa ca mare grija!updatati imediat windows ul cele care aveti ca cica virusii astia apar cand microsoft ul updateaza windows ul si hackerii profita ca unele persoane nu update imediat si uite asa te trezesti cu bucuria in calculator!sper ca ati inteles ceva din ce am baiguit aici.
in alta ordine de idei,va invit sa mai vizionati 5 poze,har domnului c am reusit!
http://community.webshots.com/user/erwina102
carolada
chesh spune:
multumesc pentru primire!
ani am 28, sint de aproape 9 in viena, si bucuresteanca in suflet :)
mamica inca nu-s (din pacate), dar tot sper sa-i vina prietenului mintea la cap si sa ne apucam de treaba. :)
in rest: studenta (inca putin, sau cit o mai dura cu lucrarea de diploma) si in acelasi timp profesoara de engleza pt copii intre 3 si 6 ani.
deocamdata atit. (aveam in liceu un prof care ne invata sa nu ne deschidem tot sufletul, ca repede se mai plictisesc ceilalti)
mai faceti tabele cu cine de unde e?!
seara frumoasa!
chesh
justasmallkiss spune:
Buna seara fetelor!Se pare ca ne cam inmultim....am crezut ca numai eu sunt nou noutza...dar vad ca mai apar fete!
Urata vremea asta...mi-e un somn...nu de alta dar nu am dormit toata noaptea....musafiri...dupa care a inceput Delia simfoniile dupa ora 2!Ce placere!!!
Oare cand o sa dorm si eu ca omul?Eh...nici ca sunt curioasa:)...ei sa ii fie bine!
Nu ma pricep nici eu...si eu sunt mamica singura fara ajutor...fara experienta....tinerica....dar din moment ce adoarme linistita....si se trezeste din senin urland cat o tine gura cred ca sunt dintisorii...nu au iesit inca....si la sf lunii face 9 luni...deci ar putea fi ei cauza!
Toria...pe Delia a intors-o tusea...si nasul tot ii curge...si eu ma voi duce luni la medicul meu preferat...pediatrul...la care cum intru cu o mie intrebari...asa si ies!!1Pt ca de fiecare data e totul ok...cu toate ca ea e cu "mucii in gura de o saptamana" acum de ex.E un virus probabil ca de fiecare data,cumspune el!
Pai fetelor si eu va doresc un sf de saptamana placut...si ne mai auzim noi!
Aici nu stiu cat de placut o sa fie...pe mine vremea asta ma termina...nu am chef de nimic...mi-e somn si lene non stop!
BEBE
alinah spune:
Pai ce faceti fetelor? Acum, cand sunt pe santier, v-ati gasit de dati buzna?? Trebuie sa ma apuc de socoteli, sa scot dosarele de la naftalina, sa va trec si pe voi in catalog, la catastif...Probabil nu stiti, dar eu sunt omul cu condica, sau SRI-ul...
Hai nu va speriati, dar trebuie sa fie cineva sa tina e evidenta, acolo, ca sa stim care de pe unde suntem
Fetelor, bine ati venit !!! Eu zic ca o sa va placa in club, o mai punem si de-o intalneala din cand in cand, chiar saptamana trecuta am tras o betie in Linz . Asa ca tineti-va bine
Carolada, printre virusi, cum ne cum, ai scos poznele
Ai vazut Alexei ce bine ii sta cu in brate?
M-oi vedea si pe mine cat de stangace o sa fiu
Apropos Alexa, ce flacau mare si grasun ai deja !! Inca putin si il ai in brate
Toria, pai tot pe santier, ca-i vant, ploua sau ninge, tot acolo, ne aparam glia . Si aici e cam uratel, azi ce a fost mai binisor, dar alaltaieri am tras un frig....dar n-am racit. Plec in Romania, sa-mi vad mama si catelusii, miercurea asta si vin intr-o saptamana. Marti ma vad si cu , poate, poate aflam de-o fi roz sau bleu
Anto, ai facut-o domn'le lata aseara sau nu?
Hai pe la o barfa
V-am pupat pe toate si
Viktoria spune:
Bine v-am regasit fetelor. Mai da ce harnicute mai sinteti Bun venit celor noi.Mamicilor si nu numai lor le doresc o zi insorita , plina de bucurii alaturi de copii si cei dragi. Eu am avut penultimele examene si acum sint in practica in Baden la chirirgie. Saptamina viitoare mergem la nunta, sintem invitati ca nasi asa ca am avut un pic de treaba, cu organizarea, cumpararea cadourilor etc. In 20 mergem pt. patru zile in Maramures, prietena mea se csatoreste cu un italian. Acum sint de o luna . Cam atit despre noi. Va pup si o duminica placuta
alexa22gandi81 spune:
Viktoria numai bine si felicitari pentru bebe.
Fetele o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
Aici vremea e urata ,ploua si e un frig de nu-ti vine sa iesi din casa.
Alina abia astept sa ne dai de stire -ce comora se ascunde la tine in burtica;drum bun acasa si ai grija de tine.
Pupici dulci la toate.
alexandra