Tzinuta sexy special pentru sotzii nostrii
Raspunsuri - Pagina 3
ralucami spune:
Fetelor suntetzi super!!! Si sotzului meu ii place lenjeria sexy dar eu sunt absolut disperata Asta e una din pasiunile mele, alaturi de bijuterii, parfumuri si incaltzaminte. Cu cat e mai sofisticata cu atat imi place mai mult. La mine chestia bizara e ca in momentul in care m-am ingrasat cat de putzin ma simt ridicola imbracata sexy. Asta e un pitic de pe creierul meu. Eu primesc lunar cataloagele de la Victoria`s Secret si nu de putzine ori am primit pachete cu lenjerie pe care nu mi-o comandasem. La inceput ma impacientasem, dar acum chiar ma distreaza pt ca stiu ca mi-o comanda sotzul meu. Si prin magazine cand mergem lui ii place sa imi cumpere lenjerie pt ca stie ca o sa ne bucuram amandoi.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
debby spune:
Misterioasele de voi. Eu vreau sa ii fac o surprezica, veniti si voi cu idei, chiar daca nu le-ati practicat inca. Vreau sa il las putzintel mai mult cu gura cascata ca merita
ciuf spune:
Ehehe, lucruri inutile pentru sotul meu. Cel mai sexi lucru pentru el e sa am pielea cat mai catifelata si parfumata.
Ciuf
flori76 spune:
Pe al meu sot il bucura lenjeria intima....sa zic asa...vreo 2 minute.ATAT!!!Ca apoi,nu stie cum sa ma scape mai repede de ea...
Asa ca....la mine sunt bani aruncati in vant,dar...asta e!Mie-mi convine
Flori
Ella spune:
quote:
Originally posted by debby
Misterioasele de voi. Eu vreau sa ii fac o surprezica, veniti si voi cu idei, chiar daca nu le-ati practicat inca. Vreau sa il las putzintel mai mult cu gura cascata ca merita
Nimeni nu e perfect ! Diana .
sampanie din burik..si de pe līnga..ca deh..se mai prelinge..capsuni,pepene..si alte fructe zemoase..prezentate pe tableta...īn jurul buricului ..mai sus ...mai jos..īn cazul asta nu mai e nevoie de lenjerie,dessous..strapse
Ella
timea spune:
Iubitului meu ii place sa-l trezesc dimineata zice el "frumos"...
Si la lenjerii sexi chiar daca viteza de scoatere este mare merita incercat efectul...
Timea
korinna spune:
mahh..deci doritzi si picanterii de dormitor..eu vb la inceput numa de lenjerii..da vaz ca e vb si de mancaruri...acu va intreb...e vb de capsuni..frisca si toate alea???
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Sorina-Alexa spune:
Super subiectul
Toti barbatii adora lenjeria sexi si provocatoare,dar daca tot sunteti asa nebunaticehaideti sa povestim intamplari inedite si sexi.
Eu zic ca pasiunea este foarte importanta intr-un cuplu,iar atunci cand locurile in care faceti dragoste sunt variate este un pas inainte.
Patul este deja demodat,si de ce nu - in mare,masina ori alte locuri de genul asta.
Cum vi se pare?
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ruxanda spune:
Sotului meu ii place sa ma vada facand dus.Il atrage foarte lult apa care staluceste pe formele mele.Nu se da in vant dupa lenjerie ,preferandu-ma goala(cred ca toti sunt asa).Are insa o fixatie:sa ma vada de la spate.Cum se uita,cum sare pe mine.Daca nu am chef,evit sa umblu dezbracata prin casa sau sa ma aplec!!