Tzinuta sexy special pentru sotzii nostrii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Cu sotul meu e simplu... lui ii place de mine, asa zice el, nu de hainele pe care le port. Multe femei ar fi incantate cu un asemenea sot, care le scuteste de efortul de a se pampona si volana... La inceput, cand mai faceam cate o achizitie in materie de lenjerie intima si ma fâtzâiam prin fata lui, ma enerva ca nu il atzâtzam mai tare decat in pijamaua groasa cu iepurasi. Tarziu am inteles ca lenjeria sexy pentru el e numai o farfurie de portelan pentru mancarea preferata, pe care o savureaza la fel de bine dintr-una de faianta :). E adevarat, il mai las sa traga cu ochiul "din greseala" cand ma imbrac/ma dezbrac si asta nu il lasa indiferent. Sunt incantata ca nu e nevoie sa recurg la cine stie ce trucuri ca sa il "trezesc"; cand vrea, vrea si gata, orice as purta e doar o piedica in calea lui :)

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Cu sotul meu e simplu... lui ii place de mine, asa zice el, nu de hainele pe care le port. Multe femei ar fi incantate cu un asemenea sot, care le scuteste de efortul de a se pampona si volana... La inceput, cand mai faceam cate o achizitie in materie de lenjerie intima si ma fâtzâiam prin fata lui, ma enerva ca nu il atzâtzam mai tare decat in pijamaua groasa cu iepurasi. Tarziu am inteles ca lenjeria sexy pentru el e numai o farfurie de portelan pentru mancarea preferata, pe care o savureaza la fel de bine dintr-una de faianta :). E adevarat, il mai las sa traga cu ochiul "din greseala" cand ma imbrac/ma dezbrac si asta nu il lasa indiferent. Sunt incantata ca nu e nevoie sa recurg la cine stie ce trucuri ca sa il "trezesc"; cand vrea, vrea si gata, orice as purta e doar o piedica in calea lui :)

sa cresteti mari! :-)

Ralu si pucci meu ma place oricand si cand vrea , vrea si gata , pot sa fiu cum oi fi , nu lenjeria intima il trezeste . Dar o surprezica mica stiind ca ii place , nu strica ,nu ? Noi o facem sa mai si diversificam intimitatea , sa nu cumva sa cadem in monotonie , ideile nu ne prea lipsesc si le punem in practica . E totusi o diferenta intre sex si dragoste , asa ca momentele sunt bine alese .

2 nebunatici cu nebuniile noastre si mereu fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cum impricinatul este inca la serviciu, hai sa ma bag si eu in vorba pe aici pe la voi!

Stiu ca prefera culoarea neagra la lenjerie si mai stiu ca ma prefera fara, de multe ori il pacalesc ca nu am chiloti pe mine, cum port doar string, nu prea se observa daca am sau nu, iar lui cand ii pomenesc despre asta imediat ii lucesc ochii in cap.
Mai stiu ca ma doreste mereu si este reciproc. Este delicat si in timpul sarcinii a stiut sa ma faca sa ma simpt bine, am facut dragoste pana in ultima zi, penultima de fapt.
Desi eu ma simt "grasa", defapt nu ma simt bine in corpul meu, ma roaga sa nu mai slabesc, iar fiindca am vrut sa tin cura de slabire, din spirit de solidaritate, a tinut si el cu mine, o saptamana, si imi multumeste pt. cura de dezintocsicatie alimentara, asa numeste el regimul meu. Intr-un cuvant este dulce si sunt inebunita dupa el, iar eu am deraiat de la subiect. Da, ii plac tinutele sexi si lenjeriile sexi, carui barbat nu-i plac.
Sa ma vedeti pe mine seara cand ma urs in pat la culcare! Tricou, chiloti si sosete flausate, va rog! Cum el este primul in pat, il las sa asiste la tot ceremonialul de dezbracare - imbracare. El ma gaseste dulce cu sosetele mele, iar eu stiu ca pana termin eu ceremonialul, el instaleaza corturi deja!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivi spune:

Chiar ma gindisem cu ceva timp in urma sa postez acest subiect pentru ca eram foarte curioasa sa stiu daca si alti soti vor ca sotiile lor sa se imbrace sexy. Eu am doua munci si mai tot timpul sunt imbracata foarte sobru iar sotul meu a inceput sa se plinga de tinuta mea si am luat masuri imediat. Urmatoarea zi am fost la cumparaturi si mi-am cumparat numai fuste scurte si bluze mulate dar cum am prea putin timp de stat pe acasa nimic nu poate schimba nemultumirea sotului meu. Cind ajungem in pat numai avem nevoie de haine. Sotului meu ii place sa ma imbrac sexy cind mergem undeva si chiar cind sintem impreuna acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor..ce sa zic..chiar distractiv subectu...
Realitatea e ca o tzinuta mai sexy clar e foarte apreciata de sotzi.decat sa ajunga in bratele altor sexoase..mai bene ma conformez eu
Si al meu..ma vrea oricum..e adevarat..dar astea sunt mici"delicatese"..superapreciate de barbati.
Incontestabil ca ei au cele mai multe fantezii!!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Edel se pare ca nu prea vor fetele sa dezvaluie . Eu am spus Craciunul si acum uite , alta mica delicatesse .

Anul trecut eram in discoteca cu mai multi prieteni si l-am rapit efectiv. Pacat ca nu am permis si nu cunosc bine imprejurimile ca ar fi fost si mai si , dar a mers si asa. L-am rapit si i-am indicat unde sa ma duca. Am ajuns in plina pustietate prin munti si continuare vi-o imaginati voi. Cand ne-am intors ne asteptauu toti in fata discotecii goala intrebandu-se ce ne-a luat asa de mult sa-mi iau eu o pastila de durere de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

hi hi, chiar fierbinte subiectul
Al meu prefera pielea naturala , de preferat a mea

Lenjeria nici nu o vede, nu stie cum sa scape de ea mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Originally posted by debby

Edel se pare ca nu prea vor fetele sa dezvaluie . Eu am spus Craciunul si acum uite , alta mica delicatesse .

Anul trecut eram in discoteca cu mai multi prieteni si l-am rapit efectiv. Pacat ca nu am permis si nu cunosc bine imprejurimile ca ar fi fost si mai si , dar a mers si asa. L-am rapit si i-am indicat unde sa ma duca. Am ajuns in plina pustietate prin munti si continuare vi-o imaginati voi. Cand ne-am intors ne asteptauu toti in fata discotecii goala intrebandu-se ce ne-a luat asa de mult sa-mi iau eu o pastila de durere de cap

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Vad ca nu se dezvaluiesc ''micile nebunii din dormitor'' sau...din alte locuri. Oricum eu am rabdare sa mai apara fete prin zona si poate poate ..... mai prind o ''nebunie'' ca sa o pun in practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

legata la ochi si cu catuse... uuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput