Tzinuta sexy special pentru sotzii nostrii
Sunt curioasa cum va prefera sotzii vostrii..pentru ca al meu cand il apuca "tandretzurile"..imi zice...:"Pune si tu sutienul negru si chilotzeii negrii ..si treci in pat langa mine"..Eu chiar ma gandeam ca ..o fi ceva..cu el..da ma da pe spate cu asta...
Sunt curioasa ai vostrii au preferinte din astea???
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Raspunsuri
louisea spune:
asta-i subiect fierbinte......
al meu adora lenjeriile sexy. ii plac toate culorile dar imi spune ca, cu negrul imi sta perfect..
nu-mi amintesc sa-mi fi zis vre-o data sa-mi pun lenjeria dar de cate ori o fac continuarea e de la sine inteleasa.. si iar ... ce sa-i faci cand esti tanar ai energie....
maria m m spune:
Hm...al meu e cu rosu sau negru,alb maro...practic...
miru&nana=>fetele mele frumoase
simonaM spune:
al meu prefera cluloarea baby bluelumanarile(off am depozit acasa de lumanari),plus ca intrerupatorul meu e romanticdar eu prefer mai mult fara.....la dus si in pat....ce conteaza oare ca doar tot fara ele ramaidon't worry....be happy.mona78
camelia-daniela spune:
La mine e si mai ieftin!!!
Nu tre´sä dau bani pe sutiene, etc...
Cind mä dezbrac, o fac bine de tot, pinä rämin in "costumul lui Eva"...dar o fac intr-un mod normal, färä fitze...iar cind mä bag sub päturä, observ cä se uitä la mine ca la televizor!!
Urmarea se stie...
Azi i-am spus cä stau blugii pe mine ca pe gard si eram tare nemultumitä!!!...am släbit si nu mi se mai potriveste nimic!!
El mi-a räspuns cä mie imi stä bine cu orice...nu e diplomat???
EdeL spune:
Buna,
Al meu nu are o preferinta anume.....cu sau fara lenjerie intima, cu sau fara lumanari, imbracata sau dezbracata.....cand observa ca am chef de deja incep sa-i luceasca ochii in cap Din proprie initiativa ma mai imbrac in lengerie sofisticata, sau mai aprind lumanari, sau mai pun petale de flori prin pat....ultima data am umplut camera de baloane .... Ii place tot ce se termina cu hihihihihi.
Acum ca tot vorbim de lenjerie intima si de cam ce nebunii faceti voi? ca-s curioasa si dornica sa invat mai multe...si dornica sa aplic si alte "nebunii"
Elena
rachel owen spune:
Fetele, sunteti mortale
Dar chiar imi place subiectul.
Si eu sunt innebunita dupa tinuta sexy. Nu sotul. El e multumit cu orice. Pot sa ii intorc si-l provoc imediat. Dar nu se supara nici de un bikin sexy, o camasuta dantelata. De pojartier, ce sa mai zic. Prima data cand am luat asa ceva, trecand peste faptul ca, mai in gluma mai in serios am intrebat-o pe vanzatoare cum sa-l folosesc, a fost de-a dreptul socat
A exclamat "oa, pojartier!!" si, hop
Apoi mai am o multime de camasute scurte, ciorapi cu banda. De preferat rosii sau negrii. Asta e culoarea favorita a domniei lor, nu?
Pai, io zic, daca va propune asa ceva, sa nu va suparati, sau sa va ganditi la cine stie ce. Eu cred ca e de bine. Pentru ca ei inca ne doresc pe noi. Si atunci e mai bine sa aibe acasa, decat sa aibe fantezi erotice cu cine stie cine, sau mai rau, sa o caute in alta parte. Eu personal sunt destul de libertina in intimitate, cu sotul meu, bineinteles. Si stiu ca si in visele lui erotice, tot eu sunt.
Va pup si... succes la...sedus!
oana cretu spune:
Si al meu este innebunit dupa tzinutele sexy...dar sunt curioasa, e vreun barbat care sa nu fie?????? Al meu le prefera in culoarea alb...Oricum, pana la urma accepta si negru, rosu, bleu...Ca si asa cam sufera de daltonism...
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Laura T spune:
Si al meu e innebunit dupa lenjeria sexi. De fiecare data cand trecem pe langa un magazin de asa ceva, imi arata portjartiere, ciorapi cu banda si altele...Nu conteaza culoarea...Acum, de vreo cativa ani, nu prea mi-am mai luat, ca ma simteam aiurea sa-mi iasa sunculitele (datorate sarcinilor) prin ele, dar acum, dat fiind ca am ajuns la 52kg, ma pregatesc sa-mi iau ceva...Mai ales ca se apropie ziua sotului si vreau sa-i fac o surpriza...Sigur va fi cel mai dorit cadou...
Laura si bebitele: Bianca (5 ani) si Ramona (1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
debby spune:
Al meu ma place oricum dar nu pot nega ca e DISPERAT dupa lenjerie intima si de fiecare data se blocheaza in fata vitrinelor .
Nu prea imi ia el ca asa spune ca nu mai e surpriza in schimb am eu grija sa nu-i lipseasca surprizele Culoarea nu conteaza , senzualitatea insa isi spune cuvantul .
De Craciun de exemplu , in afara de cadouas mi-am luat corsetas cu portjartier si bikinei la fel , m-am aranjat ca la carte si mi-am tras pe deasupra o rochitica frmusica . Sampanie , lumanarele , m-am afumat bine sa am curaj si uimirea lui a fost peste masura asteptarilor . Sa nu va mai spun ca 2 zile am ramas incuiati in casa cu tel inchise si nu am raspuns la usa la nimeni
Surprizele asa mai are pucci meu cand vine de la munca si garantat ii sare oboseala
Mai dati si voi idei fetelor ca ne place sa-i facem fericiti , nu ?