Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor,

In primul rind, felicitari pt. printisorii cei noi la Cristia si Adela!! Sa fie sanatosi si frumosi si sa va bucurati toata viata de ei.

Lorena, bine ca te-ai linistit cu analizele. Stiu prin ce ai trecut, si eu am fost la fel de stressata.

Roandre, du-te mama la dr. sau da-i telefon. Nu e nici o rusine sa intrebi. Mai bine sa il "deranjezi" de pomana!!

Noi nu avem nimic nou. Si aici e tare frumos si ne bucuram din plin de primavara, flori si copaci infloriti si parfumati. Intr-o saptamina ne pregatim sa mergem in Ro. Prima data in 7 ani!!! Cred ca o sa avem un soc!! Voi ce ziceti?

Va pup cu mult drag,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor va multumesc de raspunsuri si sfaturi. Am sa astept pana maine sa vad daca se mai repeta istoria si apoi il voi suna pe medic.
Totusi am citit la mamicile de iulie-august si spuneau ca sunt normale scurgerile astea mai abundente pe parcurs ce inaintezi in sarcina .

Am fost astazi la Mini Prix de la P-ta Romana si nu au nici macar o hainuta pt gravidute.
Am trecut si prin Obor iar hainutele erau urate...si scumpe!
Daca tot am plecat dupa haine, am ajuns si in Titan unde trebuie sa recunosc ca erau cateva hainute mai dragute (preturile tot maricele). Pana la urma mi-am cumparat o fustita de blugi cu vestitele buzunarele elastice in parti. Arata foarte bine si am dat pe ea 480000 lei.
Vanzatoarea mi-a spus sa mai trec luni pe acolo pt ca primesc marfa noua de vara (bluzite, rochite, fustite).

Am umblat atat de mult incat ma dor picioarele de nu mai pot. Ma duc sa-l pun pe tati sa-mi faca masaj!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 19 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Fetelor eu pana acum am luat la bord 5 kg

roandre sa stii ca si eu am avut azi asa o scurgere cum zici tu, dar ffff abundenta, hmmmmmmmm o fi normal.... astept sa vad ce zice nenea doctorul tau si apoi il intreb si eu pe al meu

Am si eu o intrebare pt voi

Voua v-au iesit cosuri pe fata?

eu inainte nu am avut asa ceva, in schimb acum sunt plina, nu imi trece unul ca imi mai apar 5, Dim al meu rade de mine si in acelasi timp ma consoleaza ca o sa fac o fetita fffff frumoasa, ca de aia ma uratesc pe zi ce trece la fata, si e adevarat, zi de zi ma fac din ce in ce mai nashpa

Al meu copil din burta nu stiu ce este ca nu a vrut sa ne arate la ecografie.... a fost rusinos

pupici la burtici

ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
Am fost si eu la eco, ULTIMA ca la noi nu se mai face decit daca e recomandata de moasa in caz ca ceva e in neregula....
Totul e perfect, au masurat tot ce se putea masura si bebe e in grafic.Si-a tinut insa piciorusele apropiate si nu s-a vazut nimic !!!! Asa ca o sa avem o surpriza.....asa cum isi dorea tati.....Eu oricum am convingerea ca e fetita doar ca acum vom pregati totusi si nume de baieti, pentru orice eventualitate....Voi cumpara deci hainute portocalii, rosii, galbene...de fapt toate culorile insa voi evita rozul.

M-am ingrasat 6 kg !!!!!! Am o burticaaaaa...nimeni nu poate sa nu observe ca sint graviduta....
Cam atit despre noi.

19 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Buna dimineata, fetelor!

Adela, merci de info. Sper sa ajung (sa vad cat sunt de obosita dupa avion).

Burticilor, nu-i nimic ca noi suntem mai mici... va prindem noi din urma Asta e sigur!

Ralucule, si eu am tot felul de "prostii" pe fata... Nu am avut asa cosuri nici cand eram adolescenta E de la nivelul de hormoni. E normal, zice doctorul meu, la fel cu perisorii mai negrisori pe burtica, la fel ca linea negra sau la fel ca parul gras (in cazul meu). Mai sunt si altele, insa astea imi vin in cap, caci momentan astea ma "streseaza" pe mine. Vor trece dupa nastere.

Marimar, e pacat ca nu mai poti sa-ti vezi iubirea mica din burtica... La fel e si in Olanda (am o prietena acolo si ea la fel mi-a zis ca in primele 3-4 luni a "terminat" cu eco...) si era invidioasa caeu voi face si mai tarziu (aici se fac la 12 sapt, 22 si 32).

Noi am dus azi dimineata analiza de urina. Rezultatul diseara. Ne pare rau ca l-am ratat pe tati pana sa plece la serviciu... Am intarziat cam mult... Noroc ca ne-a lasat un biletel ca altfel eram suparati tare toata ziua...

Va pupacim pe toate.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Astazi se pare ca nu am mai avut scurgerea aceea. Mai astept sa vad ce se mai intampla.
La capitolul cosuri stau bine deocamdata. Nu am asa ceva decat foarte rar imi apare cate unul. In schimb parul mai negricios de pe burta nu-mi place deloc. Mi-e si rusine sa ridic bluzita !

Marimar si ralucule, ce bebei rusinosi aveti! Lasa ca si al meu a fost la fel de pudic data trecut! Inseamna ca avem fetite, ca baieteii vad ca arata tot!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 19 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor!

Roandre, nu te baza pe asta, ca bebe al meu e fetita si a expus tot din prima
Ma bucur ca nu mai ai problema cu scurgerea dar eu tot cred ca ar trebui sa-l suni pe nenea doctoru'. Un telefon nu face rau nimanui, iar o informatie in plus face bine tuturor, in primul rand tie, care te vei linisti.

Mie imi ies puncte negre, de cosuri s-ar zice ca am scapat, dar eu stiu? Oricum, aspectul general al tenului nu este dintre cele mai bune... Dar ce inseamna acest mic stres pe langa bucuria din burtica, nu-i asa?

Voi ce mai mancati, ca eu-s iar mfturoasa, as manca de toate dar nu stiu ce...

Sa aveti o zi frumoasa.

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Buna burticutelor!
Astazi cand am fost la banca am vazut un magazin cu articole pt. gravide(exact langa biserica Sf. Gheorghe) foarte dragute.
Era un sarafan in jur de 800.000 cu sireturi in parti f. dragut si acceptabil (zic eu )la pret,am mai vazut o rochita dintr-un fel de matase cu un triplu voal imprimat f.f.f.f. frumoasa dar cam piperata la pret(1.890.000 lei) si spunea vanzatoarea ca o pot face si pe comanda daca nu iti vine masura care este.
Mai aveau fustite dragute,pantaloni , jeansi ,etc,etc....
Cam tot ce am vazut eu erau produse Rococo.

Cristina(18 saptamani)&Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Mi-e nu-mi mai trece raceala asta si nu mai stiu ce sa incerc. Inca stau cu nasu'n batista.La patru am programare la fisc si ma tem sa nu-l sperii pe nenea asa cum le-am speriat ieri pe vanzatoarele de la supermarket cu stranuturile mele sonore si cu precipitatii.
Ai dreptate, Lorena. Aici, in Olanda, nu se face ecografie decat la inceput. Mai tarziu se face doar in cazuri exceptionale, atunci cand moasa constata ca ceva nu e in regula sau cand mama are probleme mari de sanatate. Economie...ca doar sunt olandezi, locul I la zgarcenie. Mai tarziu se poate face doar la cabinete particulare, iar aici, pe langa plata de rigoare, mai trebuie sa si astepti mult si bine pana iti vine randul (ma refer la programarea care se face cu saptamani de zile inainte).
Eu nu am putut papa prea mult zilele astea, dar se poate sa mi se traga si de la raceala. In privinta poftelor, doar fructele de toate felurile ma atrag in mod deosebit.
A propos de socuri, Corina, asta depinde si de ceea ce tu te astepti sa vezi. Vei inregistra oricum unul, acela fiind legat de preturile ce se practica in Romania. Daca le mai raportezi la salariile oamenilor chiar iti vine sa te ingrozesti...Hai ca nu vreau sa te sperii, poate si tu esti la curent cu toate. Eu citesc ziarele in fiecare zi, iar restul mi-l raporteaza ai mei.
Numai bine tuturor. De asemenea, multi puipici la toata lumea,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!!!
@Danyce, lasa ca-ti trece raceala, important e sa nu faci febra...mai drege-te cu ceauri cu lamaie si cu miere de albina.
@Mihaela, e adevarat si perfect normal ca odata cu cresterea varstei sarcinii, sa apara scurgeri vaginale mai abundente. Totusi, eu zic ca mai bine vorbesti cu medicul, sa te asigure el ca e totul ok, decat sa se intample ceva rau( Doamne fereste!). La scurgeri trebuie urmarit aspectul acestora(sigur te va intreba cum erau), eventual mirosul(dc e suparator, sau mai altfel...).Sper sa fii bine si tu si bb! Sa ai grija de tine!
Nu va mai stresati atata ca ne ingrasam! E normal sa fie asa! Lasa ca avem timp destul sa dam jos toate kg in plus dupa aceea....
Cat despre cosuri, par gras, par mai negru pe corp(burtica), toate-s normale pentru burtici ! O sa ne revenim la cum eram inainte, dupa ce o sa ne tinem puiutii in brate! Si eu m-am schimbat foarte mult, aproape din toate punctele de vedere, dar nu-mi fac griji, ca stiu ca e normal sa fie asa....Eu imi fac probleme numai din cauza durerilor, contractiilor,pe care nu ar trebui sa le am......dar sper din suflet sa fie bine in final, ca doar asta conteaza!
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 6 zile)

Mergi la inceput