diete diverse pt schimbare metabolism
Raspunsuri - Pagina 2
missiday spune:
Rodica,8.900.000 lei,sau 5.000.000 daca iau un stepper(sa le vad mai intai).Poti sa-mi trimiti un PM cu adresa?
iuli2you spune:
buna,
diete,daca vreti am sa va scriu o multime, numai anuntati-ma ca vreti iar eu am sa va postez toate retetele pe care le stiu!
va astept
iuli2you
Chi spune:
N-ar fi rau sa mai schimbam retete. Din proprie experienta, retetele de slabit trebuie modulate pe propriul organism . In lenea mea , eu astept inca o reteta in care sa ma slabeasca repede si fara efort . Vise , taica, vise !
Milia spune:
Incearca Montignac. Este un subiect la Interzis barbatilor. Este un regim destul de usor, poti manca fara sa te infometezi si cu scaderea in greutate merge destul de repede. Nici prea repede (cum vrei tu) nu e bine, caci pui la fel de repede la loc! Ba chiar si in plus!
Rodica spune:
FETELOR, MA APUC DE SLABIT!!!
IERI CAUTAND BICLA, STEPPER, BARCUTA PE LA KETTLER,......MI-AM LUAT .....MASINA DE PAINE!!!!!!
simonaM spune:
quote:iuli2you...scrie aici mai multe retete....don't worry....be happy.mona78
Originally posted by iuli2you
buna,diete,daca vreti am sa va scriu o multime, numai anuntati-ma ca vreti iar eu am sa va postez toate retetele pe care le stiu!va astept iuli2you
iuli2you spune:
iata prima dieta dureaza 4zile si se pierd 4kg; meniul este acelasi in fiecare zi;
ora 7 - o cafea sau ceai fara zahar
ora 9 - un ou fiert tare fara sare
ora11 - 2 mere
ora13 - 100g carne fiarta sau friptura
ora15 - 2 mere
ora17 - un pahar de suc de rosii
ora19 - 100g branza de vaci
ora21 - un iaurt
va urma iuli2you
iuli2you spune:
Acum voi scrie o dieta,care se poate face inainte de o petrecere...
Dieta este de 3 zile si se pierd 2-3kg; acelasi meniu zi de zi
Micul dejun - 1 lingura jumate de lapte praf deresat, dizolvat in ceai sau apa fiarta
Pranzul- un ou fiert tare si salata verde, dreasa cu ulei de porumb, lamaie si piper
Cina- o felie de carne( slaba) fripta cu salata
Si binenteles se bea cat mai mult apa 2-4 litri
Bafta si iuli2you