Machiaj si coafura

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Initial creeata de Eliuta, 08/06/2004, 10:51:14

Salut,fetelor!! Ma casatoresc luna viitoare ai am o problema cu machiajul.Rochita de mireasa are cateva foricele cu albastru dar eu vreau un machiaj cu auriu (ma prinde cel mai bine). Ce ziceti, se potriveste?



Originally posted by iris77, 08/06/2004, 12:35:00

buna eliuta,
felicitari pentru decizia luata, sa fie intr-un ceas bun. eu ma casatoresc in luna august, mai exact pe 28.legat de machiaj eu zic ca se potriveste daca ti cont si de celelalte "accesorii", spre exemplu diadema, bijuteriile, si de ce nu si tenul, daca tie ti se potriveste.
oricum o mireasa trebuie sa fie stralucitoare!



Originally posted by iepurila, 08/06/2004, 16:29:04

Cine va face machiajul fetelor?
Singurele, vreo prietena sau un specialist?
Eu ma machiez de obicei singurica, dar pentru un asemenea eveniment parca as vrea ceva mai special. Si ma tem ca din dorinta de a arata cat mai bine sa nu iasa un chitch.
Ceva sfaturi? (Aaaa, f. important de mentionat - sunt din Iasi- adica Traiasca Moldova noastra plina de oferte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu am nunta pe 18 iulie si as cam dori sa ma machez singurica pentru ca pana acum toti cei care ma cunosc admira stilul meu de machiaj. Sora mea se pricepe si ea si ar dori sa ma macheze ea. Sunt un pic in dilema si nu stiu ce sa fac.
As mai dori sa folosesc crema autobronzanta pentru c am un ten brunet(nu foarte brunet) si ochi albastri si cred ca ar arata foarte bine dar am auzit ca aceasta crema pateaza si nu e tocmai indicata. Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Si eu vreau sa folosesc crema autobronzanta. Sau spray, poate intra mai bine in piele si nu mai pateaza. Poate ne spune cineva o marca buna de produs ca sa nu stricam rochitele. Eu am un ten deschis si chiar vreau sa fiu bronzata. Cat despre bronz natural nici nu poate fi vorba, din lipsa de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_2004 spune:

Eu nu am folosit niciodata crema autobronzanta dar o verisoara de-a mea a folosit si am zis atunci ca nici nu o sa incerc vreodata. Nu i s-au patat hainele, a iesit ea patata pe fata. Se pare ca nu a reusit sa intinda foarte uniform crema si astfel s-a "bronzat" neuniform. Si in plus in jurul ochilor pielea era alba ca si cum s-ar fi bronzat cu ochelari. Asta s-a intamplat acum vreo 3 ani. POate intre timp produsele s-au imbunatatit, dar totusi va sfatuiesc sa faceti o proba cu catvea saptamani inainte sau sa mergeti la un salon de bronzat.

AnaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetelor eu din fericire voi fi bonzata natural..caci de la inceputul anului numai la soare stau...am tot fost plecata la mare la soare..machiajul inca nu m-am hotrat si deja devine o problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

am o prietena make-up artist. daca sunteti interesate de machiaj,dati un PM. a machiat pentru reclame,videoclipuri,filme,reviste. este profesionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete...ce ma fac inca nu am gasit machiajul si persoana care sa ma macheze...fetele mi-au recomandat pe cateva numai ca nu voi putea apela la acele persoane din mai multe motive: cu voi fi la mama la curte care este undeva langa Bucuresti, cam la 15 minute de mers cu masina de cartierul Militari unde stau eu. Asa ca nu pot chema pe cineva acasa ci as prefera sa merg eu undeva la un salon dar aproape de mine. Undeva in sectorul 6 (Militari, Dr Taberei..). Imi puteti recomanda o persoana undeva aproape...? Va rog mult caci sunt in criza de timp.....pe 31.07 e nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Imi trebuie cateva sfaturi si pareri ref la machiajul de mireasa. La coaforul unde ma voi aranja au cosmetice "Prestige" (cred ca asa se scrie) si ma pot duce inainte sa fac probe de machiaj, pt a hotari nuantele. La un alt cabinet folosesc produse Revlon dar nu fac proba inainte. Ce sa aleg? A folosit cineva cosmeticele Prestige? din cate am aflat sunt facute in America. Mai mult nu stiu.
Oricum vreau sa-mi cumpar niste produse Bourjois pt cununie deoarece ma voi machia singura, asa ca le-as mai putea combina.
Puteti sa-mi spuneti din experienta voastra daca sunt niste alegeri bune?
Astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: Help! Coafura, machiaj.
postat de Tonnia, 22/09/2004, 10:01:42

Recomandati-mi si mie, va rog, o firma buna din Bucuresti, care sa ofere servicii de coafura si machiaj acasa, in ziua nuntii.
Multumesc anticipat. Ma bazez pe voi. Mai sunt 2 saptamani si nu am aranjat nimic.

Antonia



raspuns postat de Ioana75, 22/09/2004, 10:28:06

Ma alatur si eu Antoniei, cu aceeasi rugaminte. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Ioana



raspuns postat de pd, 22/09/2004, 14:26:26

Va pot recomanda un salon pentru coafat si machiaj de care eu am fost foarte multumita.
Daca vrei vin si acasa, dar mie mi s-a parut cam scump, asa ca nu i-am mai chemat acasa ci m-am dus eu acolo. Va pot da numarul de telefon pe PM.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297



raspuns postat de adlemi, 23/09/2004, 00:04:57

Ce pot eu sa-ti spun este ca atunci cand m-am casatorit(adica acum 3 ani) m-a machiat Alexandru Abagiu.Machiajul a iesit f frumos,dar a durat 3 ore si a costat 100 $.Daca vrei da-mi un msj pe Pm si iti trimit nr lui de telefon(sper sa mai fie valabil).

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

Buna, Tonnia,
Eu nu am fost in tzara si nu am mai intrat de ceva vreme pe Forum, dar, daca nu cumva ai rezolvat intre timp, si eu as putea sa-ti recomand tot un make-up artist verificat, si cu "shtate", cam tot asa ca Alex Abagiu. A lucrat si in televiziune, dar si pentru mirese, festivals de moda etc. Daca doresti, iti dau detaliile ei, scriw-mi pe mesaje private ca sti ca nu avem voie sa dam detaliile aici si tot asa.
Altfel, success! Bella

[/quote]

Mergi la inceput