mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucami spune:
quote:Cristina eu voi veni in Ro la inceputul lunii iulie, deci cam peste 2 luni. Nu mai e mult! Abia astept si eu sa ne intalnim si sa va vad bebeii. Cred ca eu sunt ultimul mohican: singura care nu are inca dar sper ca o sa ma primiti si de data asta singurica. Cristina de data asta nu scapi fara "gogosile alea bestiale" Am incercat si eu odata sa le fac aici in Jp, dar nu am avut bicarbonat si nu prea mi-au iesit calumea. Oricum de vre-o juma de an stau cu gandul la ele Eu promit ca vin cu "udatura" Pune si cateva pozici pe forum cu Mihnea Tunsu`
Originally posted by palmyrah2002
Raluca,dragalasa mea,abia astept sa ne intilnim .Cind vii acasa?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
tinatache spune:
raluca, noi pe 17 iulie suntem in iasi, stai pana atunci, nu? si eu vreau gogooooosiiii!!!!
Cristina
l_carmen2003 spune:
Am deschis forumul azi si am vazut un mesaj cu o scrisoare a forumului.
Ce e cu scrisoarea forumului?
Despre ce e vorba?
Carmen
ralucami spune:
quote:Cristina ce coincidentza! Eu vin in Ro- chiar acum am biletul de avion in fatza- pe data de 17 iulie. Vreau sa stau cam 2 luni, deci cam pana prin septembrie. Dar una e ce vreau eu si alta e ce o sa spuna sotzul meu. Oricum mai putzin de o luna nici nu ma gandesc. Sigur o sa fim in aceiasi perioada in Iasi. Si mai mult ca sigur o sa reusim sa ne mobilizam si sa facem o intalnire stropita cu bericica, cu infulecat gogosile facute de mami lui Mihneasi poze cu duiumul . Mey fetelor cand scriu m-a apucat asa un tremur de emotzie! Abia astept! - Rabdare si tutun!
Originally posted by tinatache
raluca, noi pe 17 iulie suntem in iasi, stai pana atunci, nu? si eu vreau gogooooosiiii!!!!
Cristina
ralucami spune:
quote:Acum am vazut si mesajul tau Carmen. S-a mai pus aceiasi intrebare si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25512 Citeste si o sa te lamuresti! Multzumesc pt informatzii!
Originally posted by l_carmen2003
Am deschis forumul azi si am vazut un mesaj cu o scrisoare a forumului.
Ce e cu scrisoarea forumului?
Despre ce e vorba?
Carmen
Elena I. spune:
quote:Si mai mult ca sigur o sa reusim sa ne mobilizam si sa facem o intalnire stropita cu bericica, cu infulecat gogosile facute de mami lui Mihneasi poze cu duiumul . [/quote]
Originally posted by ralucami
Mey, Ralu', nu uita de sake!
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)
palmyrah2002 spune:
YES,YES !
Abia astept sa veniti si sa ne intilnim!
Super ca veniti amindoua in aceeasi perioada !
Raluca,nu stiu daca reusesc prea curind sa-l "trag pe Mihnea in poza",dar iti pot trimite una cu "doi dracusori"adica Mihnea cu prietenul lui Dadutz.Cristina si Mihnea
Si pina la urma mai vine cineva duminica sau ma duc sa ma intilnesc cu fintina arteziana?Ihihihi!
Cristina si Mihnea
ralucami spune:
Si ca sa fie concidentza si mai mare, Cristina , eu zbor cu cei de la Lufthansa si traseul meu e asa Osaka- Frankfurt; Frankfurt-Munchen; Munchen-Bucuresti. Nu mica mi-ar fi mirarea sa zburam chiar si cu acelasi avion
ralucami spune:
Elena- sigur nu uit de sakele ala! Oricum eu zic ca ala o sa fie nashu` bauturilor Abia astept! Oricum Vio a spus ca vine si el cu o palinca super sa le degustam si sa vedem care e pe locul 1Cristina astept poza cu Mihnea ca e tare dragalas. Adresa mea de mail: ralucamineo@yahoo.com
tinatache spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Si ca sa fie concidentza si mai mare, Cristina , eu zbor cu cei de la Lufthansa si traseul meu e asa Osaka- Frankfurt; Frankfurt-Munchen; Munchen-Bucuresti. Nu mica mi-ar fi mirarea sa zburam chiar si cu acelasi avion
raluca, sigur nu zburam in acelasi avion pt ca noi nu zburam:)) Noi venim cu masina. Nici nu-mi vine sa ma gandesc cam cum o sa ne fie cu 2 dracusori in masina. Oricum, imi pare bine ca ne vedem.
Cristina