mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 4
palmyrah2002 spune:
Am vazut toate pozele si sint SUUUPER !
Ma bucur pentru voi pentru ca ati reusit sa va intilniti si imi pare foarte rau ca nu am ajuns la intilnire.
Hai sa mai stabilim o intilnire cit de repede posibil,fiindca mi-e tare dor de voi si de bebeii vostri..Ce ziceti?
Va pupacim cu drag pe toti
Cristina si Mihnea
Carmen,Alex e o minunatie si nu-mi vine sa cred ca acusica zburda prin parc!
Elena,Erica e atit de delicata si frumoasa ;sa vad eu cu citi baietei sint prin jur(Alex,Matei,Mihnea,Fabian,Alex,Otto)cum veti face mai face fata .
Gabi,Alex e un adevarat barbatel.E frumos si un nazdravan fara pereche.
Lacri,aveti un baietel super.
Sa ne mai povestesti de el.Imi pare bine ca v-am cunoscut macar prin intermediul fotografiilor.
Gabi,ai doi nazdravani pe cinste.Ce mari si frumosi sint ,iar Matei e tare dragalas imbratisind toti bebelusii.
Ce simpatic Otto..auzi sa nu polueze apa cu periuta de dinti..hihihi.
Multumesc ca ai povestit asa de frumos si asa m-am simtit si eu alaturi de voi.
Raluca,dragalasa mea,abia astept sa ne intilnim .Cind vii acasa?
http://community.webshots.com/photo/139197637/139204730JyJWIx
Va dedic aceasta fotografie,din albumul Elenei, cu toata dragostea!
Ce ziceti de duminica 9 MAI ?
La 10 sau 17,30 in Botanica sau Parcul Expo?
Elena I. spune:
Ma grabesc sa subscriu la propunerea ta, Cristina, si, conservatoare de felul meu, vreau in Gradina Botanica la 11.30. Sugestia cu pizza si berici e demna de luat in seama.
Mai, Gabriela, felicitari educatoarei ca se straduieste sa le faca asa de bine copiilor educatia pentru protectia mediului. Dar si lui Otto ca e asa receptiv! Am s-o inscriu si eu pe Erica la gradinita aceea.
Noi am iesit si azi la aer si sintem frinti.
Pupi,
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)
Veve spune:
Frumoasa intalnire,fetelor,cu protagonisti si mai frumosi!M-am uitat la pozici si-asa un dor ce m-apucaaaaa!Si-o invidie pe liliacul vostru parfumat cand io de-abia-mi dezghet oscioarele dupa iarna...Om ajunge si noi odata sa va vedem in carne si oase!
Gabico m-ai dat pe spate cu ecologistu de fiu'tu!Pupi dulci de la noi la amandoi,ca tare-s chipesi si destepti!
Adela,(parca tu erai interesata?!?!?!)o bila alba pt.Cristina,manichiurista de la Exclusiv si pt.Ovidiu si Jaqeulline de la Maviov...
Salutari si pupici gramada iesenilor nostri dragi!
Irina,veve & croko
acvi spune:
Si noi spunem prezent la urmatoarea intilnire!!Si da,da vrem pizza si berica!!
Raluca,da Alex merge singurel de 2 luni ,dar ieri a exersat prima oara mersul singurel pe afara(in casa nu am pb cunoaste toate obstacolele si le ocoleste).Ieri l-am scos cu greu dintre masina de spalat si frigider unde se bagase in cautarea detergentului ,dar de unde nu mai reusea sa iasa!!Azi am fost si noi prin parculetul de joaca si pt prima oara la pizza cu el(mi-a mincat tot pieptul de pui,eu a tb sa ma multumesc cu aluatul si restul ingredientelor),dar m-am bucurat sa vad ca totusi a fost cumintel(era ocupat cu mincatul)!!
Gabi si Alex va doresc o saptamina frumoasa si....sa vina duminica mai repede sa ne revedem!!
Un gind bun pentru toate fetele de departe dar cu mare dor de Iasi!!
l_carmen2003 spune:
BUNA,
Nu stiu daca vom reusi duminica viitoare dar vom incerca. Sotul meu a spus: Mai vin cu voi doar daca mai vin si alti tatici. CLAR.
Salonul TEO e in Alexandru la bulevard spre Dacia... Din Piata Minerva, cred ca al 3-lea bloc turn, la parter... la bulevard. Ma scotocesc si gasesc eu si nr. de telefon la nevoie... daca gasesc telefonul.
Acolo au si manchiura/pedichiura dar nu le-am incercat
Elena pozele sunt excelente.
Va sarut PA
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
BUNA,
Nu stiu daca vom reusi duminica viitoare dar vom incerca. Sotul meu a spus: Mai vin cu voi doar daca mai vin si alti tatici. CLAR.
Salonul TEO e in Alexandru la bulevard spre Dacia... Din Piata Minerva, cred ca al 3-lea bloc turn, la parter... la bulevard. Ma scotocesc si gasesc eu si nr. de telefon la nevoie... daca gasesc telefonul.
Acolo au si manchiura/pedichiura dar nu le-am incercat
Elena pozele sunt excelente.
Va sarut PA
Bineinteles ca vin si alti tatici .Eu i-am spus deja lui Cristi ca duminica ne intilnim !!
Abia astept.
Deci ramine 11,30 ,Gradina Botanica sau Parcul Expo,ca sa nu mai sufere tatiticii dupa bere.
Cristina si Mihnea
roberta04 spune:
Buna dimineata! Ce pui mari si frumosi aveti!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 23 saptamani
Maana spune:
Mamici din Iasi, va implor , stiti pe cineva care pleaca
in Italia la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare?
Vreau sa trimit un colet in Italia-Florenta cu un
tratament naturist pt.un baietel bolnav de leucemie,
internat acolo la un spital...
Nu stiu cum sa fac sa ajunga la el...
Vineri tatal lui cumpara tratamentul din Bucuresti si apoi
trebuie sa gasim o varianta sa il trimitem...
Va rog, spuneti-mi daca stiti pe cineva...
Multumesc
Sanatate ingerasilor Dvs.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Maana
Mamici din Iasi, va implor , stiti pe cineva care pleaca
in Italia la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare?
Vreau sa trimit un colet in Italia-Florenta cu un
tratament naturist pt.un baietel bolnav de leucemie,
internat acolo la un spital...
Nu stiu cum sa fac sa ajunga la el...
Vineri tatal lui cumpara tratamentul din Bucuresti si apoi
trebuie sa gasim o varianta sa il trimitem...
Va rog, spuneti-mi daca stiti pe cineva...
Multumesc
Sanatate ingerasilor Dvs.
daca nu gasesti pe nimeni cred ca autobuzul e cea mai rapida solutie. daca nu, pe DHL dar costa cam mult... Eurolines au curse si pt Italia.
Sanatate!
Cristina
palmyrah2002 spune:
Dragalaselor unde ati disparut?
Hai sa ne mai gindim la o locatie,in caz ca se burzuluieste vremea!
Aveti idei?
Cristina si Mihnea proaspat tuns 1 cm