Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Doamne,suntetzi de belea pur si simplu!!!ma facetzi sa rad de trezesc copilul!
gandacelu,daca te-am indus in eroare,mai ales daca te-am facut sa crezi ca ai pierdut barbatul ideal(si frizat brazilian).da' sa stitzi ca io nu-s prea sanatoasa la cap si chiar l-am aranjat "bebelus"pe al meu drag sotz(cu lama ce-i drept,caci daca m-as fi apropiat cu altceva de"averile" lui mi-ar fi epilat si el mie creierii).
nu aruncatzi cu rosii!!!eram si eu curioasa....
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Aflai si eu cu acesta ocazie ce inseamna brasilien de la voi ca eu am auzit acest termen dar ma gandeam ca e doar asa pe margini.Eu ma fac demult brazilien,chiar daca nu stiam ca asa se numeste;numai ca aici nu am incercat sa ma duc la cosmetica, intelegand ca nu te fac cheliuta; ca cica aici in fr nu se duc fetele pe la cosmetica, dar nici acasa nu prea! Asta ce am auzit eu! Se poate sa nu fie asa!

Chiar zilele trecute m-am epilat singura cu foite din alea ca la cosmetica si cu ceara care se gaseste intr-un aparat, la fel cum vedem la cabinet!Acest aparat se incalzeste la microunde sau se pune in apa fierbinte pana se inmoaie ceara! Ma fac foarte bine peste tot, cu exceptia inghinal,(dar aici nu reusesc la partea din interior, pe acolo pe la brasilien)
Dar in rest e super bine , se ia repede si nu doare! Din pacate cam costa aparatele astea(NAIL se numesc parca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
[br(cand am auzit ca se face si brazilian, am zis... las-o balta, asta nu-i barbat, nu s-a nascut inca barbatu ala s-o faca si p-asta!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

gandacele, sa stii ca sīnt multi barbati brazilieni īn ziua de azi
dar īnca nu s-a nascut niciunul sa o faca cu ceara!!!!!! Ha ha ha ha

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellie spune:

Sa va zic fetelor cum e cu epilarea definitiva.
Eu nu am facut-o ,dar sor-mea a facut asa ceva cu....5 -7ani in urma...doar pe picioare in ambele parti pana la genunchi.A facut o singura sedinta,in sensul ca o singura epilare definitiva .Avea programare cam la fiecare 4-5 zile si dura cam o ora o portiune de 3 cm -5 cm...in dependenta de reactia pielii.Normal ca o durea foarte tare dar cand le vedea pe altele care-si faceau epilare inghinal cum urlau....ea se calma foarte repede.Va imaginati cum se simte asa sa-ti treaca un varf de ac in radacina firisorului pe o labie sensibila si sa simti cum trece curentul in carne??????????

Oricum,zona epilata arata ca o vanataie dintr-aia urata cu tot felul de culori ...asta in cel mai rau caz.Sor-mea mi-a zis ca erau zile cand nu prea simtea mare durere ,caci probabil depinde de starea emotzionala in care te afli.
Cu musteatza e cel mai naspea,caci nu ai voie sa umezesti zona proaspat epilata cateva zile,poate saptamani(imaginati-va inghinal)...s-apoi tre sa stai numai in casa pana se trateaza de tot.

Nu vreau sa va sperii...poate ca acum sunt proceduri de epilare mult mai avansate...defenitive.

Despre cresterea parului ...ce sa va zic mai cresc perisori ,dar sunt foarte subtiri si blondutzi si rari,pe care-i zmulge cu pensete,se poate si cu mana...asa ca e foarte bine.

Cam atat.
Succese pt cele ce se hotarasc...asteptam noi experiente.

Ally & Samuel (9 ian 04)
http://community.webshots.com/user/ssacerchez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu ma fac brasilian style singura-singurica. M-am invatat de nevoie si de atunci m-am obisnuit. E drept ca scrashnesc din dinti si ma trec toate apele, dar in juma de ora sunt ca o juna. Pe picioare si la axila ii dau cu incredere cu aparatul, m-am obisnuit, eventual pulverizez cu un pic de spirt, las sa se usuce si ii dau inainte. Mustata o fac cu o ceara foarte buna pe care mi-a dat-o o prietena cosmeticiana (dar se gaseste si in comert una buna, cu miere sau cu musetel), pe care nu o mai refolosesc (arunc fashiile folosite), apoi ma dau cu gelul dupa epilat de la Farmec si cu Zovirax si nu mai iese nici o bubitza, nimic, nici macar nu ma mai inrosesc, eu care inainte dupa epilatul mustatei aratam ca naiba....
(in Iasi am eu o cosmeticiana buna, daca vreti nr si adresa, dati PM. Oricum acusi pleaca in concediu in strainatate, dar e foarte buna si draguta si nu se sperie la orice... si stiu si in Bucuresti una tanara si foarte draguta care lucreaza bine.)

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si eu folosesc de ani de zile stilul combinat. Pe picioare, maini si axila aparatul de epilat, Philips, si inghinal total sau partial, cu ceara, si ce nu se ia cu ceara, dau tot cu aparatul. Cand sunt tare grabita si nu am timp, mai folosesc si crema depilatoare. La mustata, ma fac cu penseta.
Cat despre barbati care sa se faca cu ceara , al meu e unul dintre ei, chiar daca a incercat o singura data. M-a pus pe mine intr-o zi, sa-l epilez axial cu ceara calda acasa. Am crezut ca lesina de durere, a zis ca l-a luat cu rau de la stomac. A stat sa-l termin, dar a doua oara nu a mai incercat, a revenit din nou la lama.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si eu m-am epiliat 'brazilian' cativa ani (numai la cosmeticiana)- e drept ca mai mult de nevoie decat de voie, ca locuiam in Turcia si acolo asa e standardul si trebuia sa mai merg si eu la ginecolog din cand in cand. Ce pot sa spun e ca dupa primele 2-3 dati doare mult mult mai putin. Eu sunt o fricoasa si jumatate si prima oara m-am facut numai jumate si am zis 'gata', dupa care data urmatoare nu m-a mai durut asa de tare unde m-am epilat prima oara si am facut toata zona.
De cand m-am intors in Romania am renuntat la Brazilia cu bucurie, cam din acelasi motiv, cum naiba sa ma duc la ginecolog epilata total?

E dureros dar te simti cu adevart curata

mvl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Apropos de epilat, desi o sa sune cam ciudat, am o recomandare pentru fetele care s-au hotarat (sau sunt nevoite) sa faca cezariana: in ultima luna inainte sa nasteti nu va chinuiti sa va radeti singure ca sa aratati bine pe masa. Am o prietena care inainte sa nasca s-a gandit ca nu e frumos sa o vada doctorii cu padurice asa ca s-a ras singura. S-a infectat, si din cauza asta nu au mai putut sa faca incizia orizontal, ci vertical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Leah, care este acea ceara care se gaseste in comert si e buna? Eu am incercat diverse tipuri de ceara dar multe nu sunt atat de bune, in sensul ca se sfarama in mii de bucatele atunci cand tragi fasia de pe piele.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu ma fac acum "brazilian"cu lama,dar peste vreo luna as vrea sa merg la cosmeticiana sa ma epilez cu ceara(na,vine vara...mare...chestii).Dar ,ce ma fac eu????Ca mi-e o rusine....Cum sa ma duc sa-i spun ca vreau cheliuta?/Si cand ma gandesc la pozitiile in care v=a trebui sa ma asez....OFFFFFF!!!!!

Flori

Mergi la inceput