Tratamentul Liviei poate da dereglari

Tratamentul Liviei poate da dereglari | Autor: heleny

Link direct la acest mesaj

Invit toate fetele care au tinut tratamentul sa- si dea cu parerea aici despre efectele lui. Eu l-am inceput doua saptamani dupa ovulatie si am avut mai multe efecte.
In prima faza a fost destul de bine pentru ca il simteam cum lucreaza la nivelul ovarelor si trompelor. De asemenea m-am bucurat ca nu mi s-au mai tensionat sanii ca de obicei dupa ovulatie. Apoi mi s-a declansat candida de la Metronidazol. Eu nu stiam ca acesta induce candida .Am inceput sa tin si un tratament pentru candida in paralel.Iar ultima chestie care sincer m-a speriat este o intarziere de 5 zile de menstra. Precizez ca mi-am facut doua teste de sarcina si au iesit negative deci nu e sarcina .
Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturiCred ca ar trebui ca la sfarsitul articolului < Tratament de sterilitate > ar trebui mentionate aceste efecte.
Nu va suparati pe mine dar sunt foarte stresata de ceea ce mi s-a intamplat si am nevoie de sfaturile voastre.
pupici.
heleny

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Heleny,eu am tinut tratamentul Liviei si nu am avut nici o problema.Din cate stiu eu Livia a scris acolo k acela este tratamentul pe care l-a urmat ea si s-a soldat cu un bb,la ea a mers,la alte cateva fete de pe forum a mers.la altele nu!Livia doar a incercat sa ne ajute prin prisma experientei ei,nu este obligatoriu ceea ce a mers la ea sa mearga la toata lumea.Nu mai stiu sigur,dar tu ai intrebat mai demult de acest tratament si eu te-am sfatuit sa vorbesti cu Livia mai intai???Daca nu ai facut-o foarte rau,pentru k in functie de problemele tale ea te sfatuia ce sa iei si ce nu.
Oricum in general tratamentele pe baza de plante itai deregleaza si dupa regleaza.Eu zic sa nu-ti faci probleme deocamdata,asteapta cateva zile mai fa un test de sarcina,poate e cu ochisori
Cat despre candida,eu nu cred k s-a declansat de la metronidazol,cine ti-a spus chestia asta?Sau asa crezi tu?
Te rog sa ma tii la curent!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Valentina in primul rand i-ti multumesc ca mi-ai raspuns. Eu am descoperit acest forum de vreo luna si am citit si eu cat am putut din mesajele fetelor din urma. Se pare ca discutiile pe marginea acestui tratament s-au terminat cam acum un an. Sau gresesc???? ( spuneti-mi voi.)Eu am inceput acest tratament si sincer i-mi doresc din toata inima sa funcioneze si la mine dar nu mai am cu cine sa ma consult si m-am cam speriat de efectele lui.L-am intrerupt de 3 zile . Tu crezi ca trebuie sa-l reiau???
Cat despre candida si metronidazol am aflat si eu de curand dintr-un subiect postat aici pe forum, mai precis mi-au spus fetele.Nu spun ca tuturor le poate induce candida ci doar celor predispuse sau care au mai facut-o.
Merci mult ca mi-ai raspuns.
Pupici
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Orice tratament cu antibiotic (deci inclusiv cu metronidazol) la o femeie care a avut cel putin o infectie cu candida se face sub protectie de antimicotice. De ex: nistatin 2 comprimate/zi si poligynax 1 ovul/zi seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

in genere, tratamentele naturiste se tin cel putin 3 luni, unele pana la 6 luni, depinde de fiecare.

eu am luat tinctura din mladite de zmeur si supozitoare cu carpicon, amandoua pentru chisturi ovariene si nu am avut nici o problema. am mai luat mastodynon, 4 luni, pentru scaderea prolactinei. si-a facut treaba fara nici o reactie adversa.

asa a fost la mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Eu am luat Klion care contine Metronidazaol,in paralel
cu el am luat Flamexim(Antiinflamator).Si asa Metronidazolul poate produce Candida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Eu am urmat tratamentul Liviei dupa vreo 3 ani de incercari. L-am tinut 2 luni. In prima luna ciclul a intirziat vreo saptamina (am banuit eu ca de la radiografiile facute la piciorul pe care mi-l luxasem), in a 2 luna a venit dupa 23 zile (ciclul meu fiind de 32 zile) si atunci m-am speriat si am intrerupt tratamentul. Si in a 3-a luna am ramas insarcinata si am acum un baietel de 4 luni de mai mare dragul. Cred sincer ca tratamentul Liviei m-a ajutat sa ramin insarcinata. Eu am avut ovare micropolichistice si cu 3 ani inaintea tratamentului am pierdut o sarcina in luna a 3-a. Fara legatura (cred) una cu alta, dar se pare ca tratamentul a rezolvat si ovarele si sarcina asta a fost fara probleme.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

A, si n-am observat nici o dereglare la mine, doar scurtarea ciclului in luna a 2-a, care nu stiu ce a insemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu am tinut tratamentul Liviei 3 luni.Eu nu aveam ovare polichistice ci probleme cu ovulatia.Deci...nu a avut niciun efect la mine.Ciclul nu s-a scurtat deloc.Dupa 2 luni de tratament am inceput sa retin lichide din cauza ceaiurilor care le beam de 3 ori pe zi.Ma facusem mare,mare...simteam ca imi plesneste pielea mai ales pe maini si picioare.La inceputu;l tratamentului am simtit ca sunt stimulate putin ovarele,adica in prima luna...
Metronidazolul poate dezvolta candida pentru ca este mediul optim pentru dezvoltare.Cel mai bine este sa tii un tratament pt ambele cu polyginax de ex.
Diana ,felicitari c ai reusit cu tratamentul Liviei.IUnseamna ca ai avut exact ce a avut si ea:ovare micropolichistice.
Eu fde ex am ovulatie intarziata din cauza lipsei de progesteron.Pe un site naturist mi-au recomandat kamayany,Shecure,tinct de muguri de zmeur,vit E.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

quote:
Originally posted by Diana_b

Eu am urmat tratamentul Liviei dupa vreo 3 ani de incercari. L-am tinut 2 luni. In prima luna ciclul a intirziat vreo saptamina (am banuit eu ca de la radiografiile facute la piciorul pe care mi-l luxasem), in a 2 luna a venit dupa 23 zile (ciclul meu fiind de 32 zile) si atunci m-am speriat si am intrerupt tratamentul. Si in a 3-a luna am ramas insarcinata si am acum un baietel de 4 luni de mai mare dragul. Cred sincer ca tratamentul Liviei m-a ajutat sa ramin insarcinata. Eu am avut ovare micropolichistice si cu 3 ani inaintea tratamentului am pierdut o sarcina in luna a 3-a. Fara legatura (cred) una cu alta, dar se pare ca tratamentul a rezolvat si ovarele si sarcina asta a fost fara probleme.

Diana, spune-mi si mie te rog, unde gasesc descris tratamentul Liviei; Vad ca la tine a dat rezultate si sunt foarte curioasa; eu se pare ca n-am probleme, da' nici de facut BB nu reusesc, asta de vreu-un an incoa'
Merci, Carmen

Mergi la inceput

Vezi aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472

Mergi la inceput