Tratamentul Liviei poate da dereglari
Raspunsuri - Pagina 2
Elemer spune:
Stimata Heleny
Cred ca ar fi bine sa mergeti la consultatie la un medic homeopat bun
si cu siguranta va va ajuta.
Elemer
livia spune:
Pt.Heleny,
Nu o spun cu rautate dar daca ai fi facut tratamentul intocmai ma indoiesc sa fii facut candida de la el deoarece:alifia de galbenele+bulgarasul de argila+spalatura(irigatia)cu infuzie de galbenele sau bicarbonat,toate la un loc sunt alcaline si distrug 100%ciupercile(candidozele) si alte infectii anaerobe(urinare,genitale,etc.).Iar metronidazolul(citeste bine prospectul)poate genera candida numai in administrare prelungita ceea ce in cazul tau(7 zile...cum am spus in trat.)este exclus sa faci candida,nu crezi!?!
Inca o data...chiar daca iei metronidazol efectul acesta(secundar)este sters in totalitate de spalaturi,galbenele si argila si mai gandeste-te ca metronidazolul il pui in poponetz ,iar tu,banuiesc ca ai facut candida vaginala asa ca mai gandeste-te daca de la metronidazol ai facut candida...mai bine ai pune si partenerul sa faca un trat.contra candidozei fiindca degeaba il faci doar tu,el te poate reinfecta daca nu se trateaza!!!
Tot ce am scris nu am zis cu rautate dar ma revolt fiindca de cate ori apare ceva gata trat.nat.este de vina dar cand ne ducem la dr.si ni se intampla(cate si mai cate) zicem ca asa e normal ...si tacem...!?!De ce oare?Si inca ceva...nu am auzit pe nimeni pana acum ca de la trat.nat.sa-i fi aparut chisturi,ingrasare,infectii si cate si mai cate pe cand de la hormoni...mai bine nu ma mai amarasc ...deja incep sa regret ca am scris trat...si-mi aduc aminte cat de nerabdatoare eram sa-l scriu,lasam totul ca sa-l descriu cat mai in amanunt ca sa aibe si alte cupluri sansa pe care am avut-o eu ...dar oare mai conteaza???
Cand aud:tincturile m-au dereglat,ceaiurile nu pot sa le beau,supozitoarele mi-au facut candida,si tot asa...nu inteleg de ce de la trat.nat.va astepta-ti la totul(mai ales ca nu-l respectati) iar de la interventiile chirurgicale si trat.hormonale nu aveti asa pretentii?Si mai ganditi-va ca recurge-ti la trat.nat.dupa ce ati luat o multime de hormoni cand corpul nu mai stie ce si cum sa reactioneze si apoi, luati o luna(poate nici atat)un trat.nat.(sigur necomplet)si va asteptati la minuni-binenteles minunile nu apar si aruncati cu pietre...pacat!!!
Cam atat am avut de spus...sper din tot sufletul sa fie mesajul inteles cum trebuie iar daca cineva se simte lezat inseamna ca iar am scris degeaba...
ps:intrebare:daca trat.nat.de la un timp genereaza atatea "nereguli"mai bine il stergem ,ce ziceti,ca sa nu mai existe astfel de discutii si nimeni sa nu mai" sufere "din cauza lui!!!
valentinag spune:
De ca sa stergi tratamentul Livia???tu ai scris acolo clar k mai intai sa consulte un medic avizat sau ma insel?Sunt atitea fete care au ramas gravide cu tratamentul tau si cine stie cate l-au tinut fara sa spuna!pe unii ii ajuta pe altii nu,depinde ce diagnostic au,asa ca eu zic sa il lasi!
Valentina
Tia spune:
Sa nu uitam ca tot ce este scris de Livia in tratamentul impotriva sterilitatii se gaseste la orice plafar sau farmacie naturista. Sa nu uitam ca fiecare medicament din plante are un prospect care trebuie citit si evident trebuie urmat sfatul producatorului. In acelasi timp exista o multime de cai de informare, cum este Internetul, unde puteti gasi informatii despre producatorii respectivi si medicamentele lor. Sa nu uitam ca ce ni se intampla noua nu este o regula pentru ceilalti, fiecare vine cu un bagaj genetic si cu o reactie diferita in fata bolilor si a tratamentelor, fie ele traditionale, naturiste sau homeopate.
Personal nu as vrea ca Livia sa stearga acest tratament, este util pentru cine are incredere si rabdare...
Parere personala. No offense please!
ilenya spune:
Liviutza, !
Daca regreti faptul ca ai scris tratam. faci o mare greseala. Nu te gindesti cite cupluri iti multumesc pt. faptul ca ai avut bunavointa si rabdarea de a-l impartasi si de a da sfaturi pt orice mica chichita? Imi amintesc ca erai tot timpul pe forum raspunzind la sub. 'Pt Livia'. Sunt perfect de acord cu ce au zis Valentina si Tia, tu ai fost clara cind ai specificat ca tratam. nu e general valabil...fiecare tb. sa-si aleaga cu grija tratam.
Eu ma gindisem sa fac tratam. , dar pt ca ovarul meu are tendinta de a fi hiperstimulat fara nici un tratament m-am gindit ca nu e bine sa-l urmez intocmai.Te-am si intrebat atunci si mi-ai raspuns cu solicitudine, in stilul tau. Acum fac tratam. numai cu tinctura de zmeur si cu toate ca m-am speriat ca mi-a venit ciclul mai devreme, luna asta a fost OK , asa ca ,continui.
In concluzie, ca poate m-am lungit cam mult, sunt de parere ca nu tb. sa strgi tratamentul, cine stie citi bb se vor mai naste (si) datorita tie
Ce mai face Cristian, tot nazbitii?
si nu pune la suflet...
Ilenya
steliana04 spune:
Livia, in nici un caz sa nu regreti ca ne-ai scris tratamentul naturist urmat de tine. Am urmarit fiecare cuvintel scris de tine, chiar daca nu am urmat in tratamentul. Mai exact l-am ținut vreo 3 săpt. și din cauza serviciului si bineînteles a comoditatii mele am renuntat. Insa am invatat multe lucruri de la tine, chiar in aceasta perioadă utilizet supozitoare carpicon, argila și crema de galbenele precum si napraznic, pt. chisturi.
Asa ca te rog sa nu fi suparata pe noi, de multa vreme eram curioasa sa mai aflu ceva despre tine (de ex. dacă vine bb 2) Daca ma poti ajuta si pe mine cu sfaturi pt. a scăpa de chisturi, ti-as fi vesnic recunoscatoare. Am imlinit 33 ani si urmare a stimulării cu clostilbegyt,am facut chisturi. Acum trebuie sa iau anticonceptionale 3 luni. Voi merge si la Sovata in 10 mai.
Te pup si te rog sa nu fi tristă caci pe multe dintre noi ne-ai sprijinit enorm cu sfaturile și rabdarea ta.
Diana_b spune:
Livia, nu mai fi suparata si lasa tratamentul acolo unde este. Poate o sa mai beneficieze si alte fete de el. Uite ca eu l-am tinut doar 2 saptamini si a avut efect. Eu ma straduiam de vreo 2 ani sa ramin gravida si dupa 2 saptamini de tratament s-a intimplat minunea. Si nu cred ca a fost o coincidenta. Nu stiu daca mai tii minte, dar eu am fost una din fetele care te-a pisalogit destul de des cu intrebari asupra tratamentului. Sotul meu mi-a zis zilele trecute ca a fost surprins sa vada cu cita constinciozitate am urmat tratamentul tau. Mai ales ca a avut o multime de ceaiuri si pilule si eu sint mai comoda din fire. Asa ca eu iti multumesc mult pt. tratament si pt. faptul ca ti-ai facut timp sa ne raspunzi la toate intrebarile desi erai ocupata cu baietelul tau.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
heleny spune:
Draga Livia,
n-am vrut sa te supar cu acest subiect dar m-am speriat foarte tare de ceea ce mi s-a intamplat. Nu cred ca trebuie sters acest tratament ci doar completat cu aceste reactii care au aparut. In disperarea mea l-am sunat pe Dr. Vasile Popa la numarul dat de tine Si i-am cerut parerea despre tratament. Mi-a spus ca, cauza intarzierii poate fi cretisoara si coada soricelului care sunt opritori hemoragici.Probabil ca si eu am sa reincep tratamentul la un moment dat pentru ca am simtit ca mi-a facut si bine .
Oricum eu ma bucur ca ai mai dat un semn pe forum si sper sa nu fii suparata .
Cu drag
heleny