Help Simona - cheltuieli postoperatorii, transport
Raspunsuri - Pagina 3

Aurelia spune:
O sa-ti dam o adresa mine anto caci acum este tirziu i-i las eu un mesaj din seara asta ,multumiri mii si noapte buna!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Elenalove27 spune:
Sunteti cei mai minunati oameni !
Doamne-ajuta.
Cit despre transportul cu avionul , DA se poate transporta si are voie la zbor cu avionul,o stiu din proprie experienta.(sper sa nu ma insel)Elena
Alvaro
Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Cornelia Horoiu spune:
Antoioana
si cei care mai sint interesati
Ptr donatii prin WU il puteti suna pe tatal Simonei,
Dl Cristan Monata la numarul de telefon: 0039 333 411 53 50/
Au mai fost realizate donatii in acest fel prin WU si se pare ca au reusit/
Pe de alta parte un scurt apel catre dl Moanta pentru a-l informa de donatie voastra este f. util = tatal imprumuta zilnic bani de la o anume persoana.
Fiind prevenit asupra unor altor donatii isi poate chibzui atit cheltuielile cit si imprumuturile.
Nu cunosc o adresa a lor in Italia. Am doar numele spitalui dat mai sus si care cu siguranta nu l-am scris corect.
Ramin valabile vestile despre Simona transmise mai sus aseara de Aurelia.
In general parintii seara la 19 pot vedea efectiv fiica.
Printre alte,parintii ajung la epuizare morala-psihica. Vestea privind biletele de avion l-a emotionat total pe tata.
Ajutorul nostru il impresioneaza, il "impovareaza".
Voi reveni ulterior cu un mesaj succint in care sa reactualizez dificultatile pe care le are acum familia.

ereso spune:
Va rog sa-mi spuneti care este cea mai sigura procedura de a trimite bani din Romania pt. Dl. Moanta (toata procedura)
Va multumesc, si sper sa va pot ajuta si eu in finalizarea cu succes a acestei probleme !
ereso

crig72 spune:
Sper din toata inima ca acest caz sa se termine cu bine.Suntem alaturi de parintii Simonei doar cu gandul intrucat altfel nu avem posibilitateaUrmaresc acest caz si ma rog ca totul sa fie bine.Sunt in cunostinta de cauza intrucat chiar eu si sotul meu am trecut prin asa ceva cu fetita noastra care are un diagnostic asemanatorInca mai avem mari emotii cu ce va urma speram in curand.Ea nu a putut fi operata intrucat avea presiunea pulmonara prea mare.Tot in Italia am fost si noi dar in Roma.Sa stiti ca eu am tot respectul fata de personalul medical.Sunt convinsa ca vor face tot ce e omeneste posibil pentru Simona.Acolo pentru copii se face tot ce se poate.Inteleg atitudinea d-lui Moanta intrucat si noi suntem la fel.E mai bine sa constientizeze cel de langa tine prin ce treci si sa te ajute.Am trecut si noi prin astfel de momente in care ajutorul a venit din partea unor oameni la care nici nu ne
asteptam.Ii felicit pe toti care o ajuta pe Simona si asteptam vesti bune.Sanatate si numai bine tuturor!

Cornelia Horoiu spune:
Eresso, Crig,
Multumim pentru mesaje si bun venit printre noi.
Crig,m-a impresionat povestea ta. Cel putin ne... incurajeaza, cineva care a mai trecut prin asta. Speram ca si Simona sa poata reveni cu bine acasa.
Eresso:
Exista acum conturi deschise in ajutorul Simonei: in Romania,Franta, Belgia.
Astfel binevoitorii din fiecare tara sa aibe cit mai putine taxe/formalitati de indeplinit.
Pentru Romania,exista contul pe numele Dnei Moanta la BancPost-vezi prima pagina la acest subiect.
Tatal Simonei nu are si nu poate avea un numar de cont in Italia.
Spune insa ca isi poate recupera banii din contul BancPost.
In seara aceasta urmeaza sa clarificam care este modalitatea cea mai potrivita pentru a-i parveni in mod direct ajutoarele voastre.
Un alt prieten din Belgia,Cozmin, va vorbi asta seara,dupa ora 20(ora bruxel) cu Dl Moanta.
Speram ca pina miine sa avem vesti noi despre starea Simonei si precizari exacte privind modalitatile de realizare a donatiilor.
Cu multumiri, Cornelia

Aurelia spune:
S-A TREZIT SIMONA!!!!!!!oameni buni! Astazi la prinz cind s-a dus mama ei la ea era trezita!!! a adormit din nou caci este foarte slabita si epuizata si inca mai are nevoie de stimulatorul la inima si trankilizante,cel mai important este insa ca A DESCHIS DIN NOU OCHII!!!!!nu va puteti imagina bucuria mamei!
Multumim lui dumnezeu ca ne-a asculatat ruga si tuturor celor care sint alaturi de Simona!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

tinatache spune:
ce bine!!! ma bucur mult de tot!!! sarmanii parinti, cred ca au simtit ca au reinviat!
Cristina

crig72 spune:
Ne bucuram si noi de aceasta veste si le transmit parintilor Simonei RABDARE SI INCREDERE.
Cristina si Mariuca(1an si 7luni)

Mirela Anca spune:
Of!!! Slava Domnului !Ce veste buna ! Cred ca asta-i remonteaza pe parinti.
Doamne-ajuta si in continuare sa primim numai vesti bune !
Mirela si Cosmin