Sindromul de hipercoagulabilitate (si sarcina?)
Raspunsuri - Pagina 16
BESTUTZA spune:
Dragele de voi,
Astazi nu am fost dimineata pe forum pentru ca am fost la cumparaturi, drept recompensa pentru cat de cuminte am fost si cum am reusit sa trec cu bine peste rezultatul analizelor! Apoi am fost la piata si acum m-am intors, mi-am curatat morcoveii si merele si am intrat repede, repede sa vad ce faceti! Am vazut ca sunteti bine toate ! Ieri mi-am luat anlizele de la Medicover, actual Synevo si cand mi-a citit sotul meu rezultatele la telefon am tras o sperietura de m-am linistit dupa vreo ora cand sotul meu a reusit sa vorbeasca cu dl.doctor... Slava lui Dumnezeu ca am trecut si peste asta...oare ce o mai aparea? Dar de la sperietura aia mi-a fost rau toata seara! Am avut o stare de agitatie inerioara ...imi batea inima cu o frecventa maxima!Exact asa! Saracul bebic cred ca isi doreste o mamica mai echilibrata!
Deci dupa cum va spuneam incepe sotul meu si citeste la telefon rubeola pozitiv, virusul herpetic pozitiv, citomegalovirus pozitiv, toxocara pozitiv, toxoplasma negativ , HIV negativ VDRL negativ! Sa cad jos! Nu ma gandeam decat ce infectii mai duc cu mine! Groaznic! Dupa ce am vorbit cu dr.Tutunaru a zis ca nu e absolut nici o problema ca ce era pozitiv era IgG asta inseamna ca am contactat boala inainte si am capatat imunitate ! Pe urma am citit de virusul herpetic 1 , ca e si 2, ca este prezent la 90% din populatie si capeti imunitate ... dar bine ca s-a sfarsit si drept urmare azi m-am dus la cumparaturi! Coagulograma e buna am facut-o si pe 18 iunie si pe 22 iunie si e perfecta! Dupa cate cred ca am mai spus dr.Tutunaru urmareste INR si aPTT!
IN legatura cu Clexanul! Dana, mie mi-a spus ca pot sa-l incep oricand daca situatia o cere! Nu m-a absolvit deloc! Dimpotriva m-a anuntat ca atunci cand va fi necesar , in caz de tromboflebita sau alte probleme mi-l va administra! NU stiu cum a venit vorba ca s-ar face obligatoriu de la inceput la sfarsit! De fapt eu asa am inteles de ladr.meu! Stiu ca Badiu asa recomanda, dar mie deocamdata mi-a zis doar de Pregnyl si atat ! MAine ma duc iar la intepat! si duminica mergem la vizita de 8 saptamani dupa echo! Mi-am facut o ditamai listoaia de intrebari! Daca de data asta nu se enerveaza, nu se mai enerveaza niciodata! Cam astea au fost aventurie mele de peste zi! Cu drag, Andreea! Pupicei pentru cei din burticei!
bubulina2 spune:
Hei fetelor,
Ce mai faceti? Intrebare? A citit careva prospectul de la Clexane? Acolo scrie ca nu se recomanda folosirea injectiilor pe perioada de alaptare! Atat mie cat si multora dintre voi ne-au dat doctorii de facut aceste injectii si pe perioada de alaptare! Eu nu maiinteleg nimic.
Oricum am de gand sa-l anchetez pe doctor maine.Desi stiu sigur ce o sa zica!
Maine vorbim de nastere!
Pupici
monu spune:
Buna gravidutzelor. Sunt nou venita. Am si eu cateva intrebari. Cat costa Clexane? este gratuit pentru gravide?