Articol Capital
http://www.capital.ro/index.jsp?page=article§ion_id=103&article_id=13898
Maria&Vladut
Raspunsuri
iuliacm spune:
Merci, Maria. Articolul este util.
M-a frapat defirenta foarte mare intre preturi pentru gardinitele din Bucuresti si cele din Iasi:
160-320E in Bucuresti fata de 40-60E in Iasi!!!!! pentru aceleasi servicii oferite!!!!!!
Iulia
GabrielaG spune:
Nu trebuie sa te frapeze. Puterea economica a Iasului e foarte scazuta si oamenii in general au salarii mici comparativ cu Bucurestiul si chiar cu multe alte orase din tara.
Pupici,
Gabriela si baietii
anemona spune:
Fetelor, continua sa ma uimeasca preturile din Bucuresti de la gradinitele particulare. Cel putin cele care bat 2-300 euro. Ma gandesc ca o facultate particulara costa mai putin! Si cati profesori universitari sunt platiti acolo, cate cursuri si lucrari practice si spatii necesare!
Asta este jaf, dupa parerea mea. Cred ca se poate si cu mult mai putin. In 3-4 ani de gradi se aduna sume ametitoare!
Moony spune:
Dragele mele, exista in BUCURESTI si gradinite private mai ieftine, e adevarat ca nu pentru snobi, ci pentru oameni cu scaun la cap.Chiar zilele trecute am dat de site-ul unei astfel de gradinite din sectorul 5 si in afara ca era ieftina, are si rezultate frumoase la tot felul de concursuri.
eea spune:
quote:
Originally posted by Moony
Dragele mele, exista in BUCURESTI si gradinite private mai ieftine, e adevarat ca nu pentru snobi, ci pentru oameni cu scaun la cap.Chiar zilele trecute am dat de site-ul unei astfel de gradinite din sectorul 5 si in afara ca era ieftina, are si rezultate frumoase la tot felul de concursuri.
Buna!
Cum se numeste gradi de care vorbesti, in ec zona este, un contact ai? Poti descrie putin ce-ai vazut acolo?
Multumesc si numai bine,
eea
lacramioara t spune:
Anemona,crezi ca o facultate particulara costa asa putin??Cat despre gradinitele particulare e drept ca sunt cam scumpe dar au si avantaje(transport,mult mai putini copii in grupe decat cele de la stat,au parte de mai multa atentie si sunt mai bine supravegheati,etc).Iar unele chiar le ofera piticilor conditii de super bune.
Nu vreau sa supar pe nimeni,dar asta este parerea mea.
Lacramioara si nazdravana Andreea.
Moony spune:
Hmm!Ar cam insemna ca fac reclama...si nu prea e voie pe aici...fie vorba intre noi nu stiu cum ne putem ajuta daca nu pronuntam nume??!!
In fine, eu va dau adresa, daca "ma ia cineva de urechi", ca am facut reclama..ma aparati voi..ok..si in fond nu e prima data cand vad nume de gradinite pe aici..nu-i asa fetelor?
www.geocities.com/gradinitakinderland" target="_blank">http://www.geocities.com/gradinitakinderland
Moony spune:
Hmm!Ar cam insemna ca fac reclama...si nu prea e voie pe aici...fie vorba intre noi nu stiu cum ne putem ajuta daca nu pronuntam nume??!!
In fine, eu va dau adresa, daca "ma ia cineva de urechi", ca am facut reclama..ma aparati voi..ok..si in fond nu e prima data cand vad nume de gradinite pe aici..nu-i asa fetelor?
www.geocities.com/gradinitakinderland" target="_blank">http://www.geocities.com/gradinitakinderland
Moony spune:
bibi spune:
quote:
Nu trebuie sa te frapeze. Puterea economica a Iasului e foarte scazuta si oamenii in general au salarii mici comparativ cu Bucurestiul si chiar cu multe alte orase din tara.
Pupici,
Gabriela si baietii
iuliacm Posted - 23/04/2004 : 13:36:20
--------------------------------------------------------------------------------
Merci, Maria. Articolul este util.
M-a frapat defirenta foarte mare intre preturi pentru gardinitele din Bucuresti si cele din Iasi:
160-320E in Bucuresti fata de 40-60E in Iasi!!!!! pentru aceleasi servicii oferite!!!!!!
Iulia
Ba, Iulia a sezizat bine problema. Aici era in discutie diferentza de pret existenta intre aceleasi servicii. Nu cred ca are nici o legatura nivelul de trai, pentru ca o afacere presupune si un profit, deci se presupune ca cei 50 de euro sunt suficientzi pentru acoperirea cheltuielilor si mai ramane si ceva profit, altfel si-ar inchide portile gradinitei si s-ar apuca de altceva. Daca stai in Bucuresti si ai un salariu mai mare asta inseamna ca e normal sa platesti o taxa de trei ori mai mare?