Cum vi se pare viata in Japonia? (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Sorina-Alexa spune:
De ce ai impresia ca te lupti cu morile de vant Ralucami?!Si mai ales de ce iti este rusine cu tara in care te-ai nascut?!Asa ai lasat impresia....nu va inteleg de ce va comportati asa....de parca numai in Romania sunt femei fara scrupule si fara cei 7 ani de acasa,peste tot sunt fetelor!!!!!!!
Dar mi se pare absurd sa vorbiti acum urat despre Romania si sa va fie rusine de tara in care ati crescut.
mai departe....no comment
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ralucami spune:
Citeste cu atentzie ce am scris Sorina si nu trage tu concluzii pripite. Cine vorbeste urat de Romania, cine a spus ca imi este rusine de tzara in care m-am nascut????!!?!?!!!!!?!?! Nu stiu cum citesti tu printre rinduri, dar vad ca o faci eronat. Si cand spuneam ca ma lupt cu morile de vant era cu totul alta idee. Vorbeam de cei care au o imagine destul de aiurea despre romance si pe care eu incerc sa ii fac sa vada ca ele sunt doar o exceptzie. Ca marea majoritate de fapt si de drept sunt OK, iar celelalte sunt cazuri izolate, exceptzii. Dar vad ca nr exemplelor negative sunt mai multe decat a celor pozitive.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Ninja spune:
Corect Sorina, mai spala-te pe oki!
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Corect Sorina, mai spala-te pe oki!
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Gata,m-am spalat!
Scuzele de rigoare
Ralu
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
michiyan spune:
Nu va mai suparati mai fetelor,ca pana la urma "urma salveaza turma".
Sunt oameni si oameni,si nu aven noi dreptul sa-i judecam.Ne mai infuriem si noi,ca de asta e, e omenesc la tv se spun multe,dar nu toate sunt adevarate si hai ca mi-a venit o idee. De ce sa nu scriem o scrisoare la respectivul post,sa spunem ca ceea ce s-a lasat de inteles nu-i adevarat si ca noi ne simtim ofensate.Poate ne si raspund.Dar daca stau si-mi aduc aminte,parca pe asahi tv. a fost emisiunea aia cu Clara(kurara) si atunci ei au facut o afimatie care pe mine m-a facut sa le dau tel.,nu mi-a raspuns nimeni.Au zis atunci ca Transilvania este teritoriu luat de romani dupa al doilea razb. mondial de la unguri.Mi s-a sculat parul in cap cand am auzit asa ceva si am bombanit o saptamana.
Hai ca iar am batut campii,sper sa nu ma criticati prea tare.
MAMICARMEN spune:
Buna la toata lumea si ohisashiburi desu!!! Am reusit in sfarsit sa ies din lumea celor fara de internet!
Trebuie sa recunosc ca am ramas in urma rau de tot!Partea a 9-a!!!Si ma minunez de ceea ce citesc!Parca as trai pe alta lume mai fetelor!Luminati-ma si pe mine!
Cu bebe-ul meu care nu mai scapa de o raceala de vreo luna, nici la televizor nu mai am timp sa ma uit!Dar vad ca nu am de pierdut prea mult!Si colac peste pupaza,la bb ii mai iese si un dintisor!Cand il apuca plansul...fa-l avion, fa-l barcuta,zboara cu el prin tot apartamentul,doar doar o uita ca-l doare! Si cum se face ca-l apuca numai cand nu e tasu acasa, asa ca am impresia ca o sa ma transform in halterofil cu atatea avioane si barcute,ca bb are vreo 10 kg!
YASHI trebuie sa-ti multumesc pt. ca datorita tie m-am hotarat sa-i fac si eu o paginuta la bb-ul meu.Ti-am vizitat pagina si mi-a placut mult! Sunteti niste dulcei!
Hai ca se trezeste bb, ma duc langa el! Va mai intalnesc maine!
http://www.babiesonline.com/babies/s/sandro
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by michiyan
De ce sa nu scriem o scrisoare la respectivul post,sa spunem ca ceea ce s-a lasat de inteles nu-i adevarat si ca noi ne simtim ofensate.Poate ne si raspund.bm
Ideea nu ar fi rea dar trebuie sustinuta puternic ,o scrisoare intr-o japoneza perfecta samd ...ca pana la urma sa nu se intample nimic.De fapt ce am astepta ?ca doar nu or da vreo dezmintire pe post ?!
Asa cum spunea cineva p-aici ,astea sunt cu astea defilam ...ce crezi ca mie mi-a cazut bine cand un coleg vine la mine si-mi spune ca s-a deschis nu stiu ce bar langa noi si sunt si vreo 4romance p-acolo sau odata primesc telefon la miezul nopti de la un prieten bun (jap.) si imi da sa vorbesc cu cineva in romaneste ...simpatica ,ce sa zic ...mananca si ea o painica mai buna aici ,nu poti sa judeci oamenii dupa asta .
Atat imi doresc sa nu trecem ca o tara de dansatori ...
Everything happens for a reason...
//Dan.
Ninja spune:
Mda, se pare ca nicaieri nu poti sa scapi de romani...
michiyan spune:
Stai fara grija,Dane, ca in japonia nu o sa treaca Rom.ca o tara de dansatori.Barurile cu hostess si dansatoare fac parte din cultura lor.Iar in acele baruri nu sunt doar romance,ci sunt si alte natii.In orasele mai mari sunt aproape pline de hostess din anglia,canada,franta,usa,new zeeland,s.a.
Si chiar daca lucreaza in baruri romancele nu se fac de ras ca alte natii;ele nu beau ,97% dintre ele,pana cad sub masa precum fac natiile mai sus mentionate si nici nu isi calaresc clientii doar ca sa le arate cat de bete sunt.
Acum stiu ca o sa apara N cu replici usturatoare,dar asta e.
yashy spune:
quote:
Originally posted by MAMICARMEN
YASHI trebuie sa-ti multumesc pt. ca datorita tie m-am hotarat sa-i fac si eu o paginuta la bb-ul meu.Ti-am vizitat pagina si mi-a placut mult! Sunteti niste dulcei!
Hai ca se trezeste bb, ma duc langa el! Va mai intalnesc maine!
http://www.babiesonline.com/babies/s/sandro
Imi face o foarte mare placere sa aud asta!!
Si voi sunteti tare frumosi in
Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)
http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy