Mamici de Sept.-Oct. 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
mel_g spune:
Bine ai venit Linda printre noi si-ti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos.
Blue asa este si imaginea mea despre propria persoana se prabuseste grozav......... asa am fost si la prima sarcina si vad ca povestea se repeta. Nu-mi place sa ma vad asa. Sunt o esteta iar noua mea infatisare ma deprima. Nu-mi plac fetelor hainele din magazine si pace. Nu pot sa suport bluzele alea largi (de grase) care se poarta peste pantaloni.
Mihaela eu il simt pe bb si in exterior si tare. Ieri chiar ii aratam sotului cum mi se onduleaca burta dupa cum se misca bb. Ca sa nu va mai spun ca bb cel mare e si el toata ziua cu mana pe burtica mea ca sa-l simta si el pe bb cel mic. Pe mine ma cantareste si imi ia tensiunea doar medicul de familie - si acolo am si fisa.
Pupici
Mel 18 sapt
mina spune:
salut fetele
sper ca ati petrecut bine in week end!
Sa stiti ca si eu tot asa cu hainele de graviduta. Am doar o salopeta pe care o pot in weekend. Pentru birou mi-am pus singura burta la o pereche de pantaloni si ii tooooot asprtez cu diverse bluze. Dar nu bluze de ale de gravide. Camasute obisnuite, ce mi le-am cumparat mai largi, si le port cu maieu pe dedesubt astfel incat sa nu ma inchei la toti nasturii. Si tare sic ma simt. Am si un sarafan dar arat mult mai mare in el, asa ca nu ma indemn sa-l port. Ca imbracata in el mi se prabuseste brusc imaginea despre propria persoana, si eu mi-s tare mandra de mine si nu vreau asta.
Eu nu-mi simt inca puiul cu mana pe burtica, dar am, probabil si un strat de slaninutza acolo, ca m-a prins sarcina mai plinuta decat trebuia ;-)
Fetelor, voi ati facut analize pentru anticorpi anticardiolipin si antifosfolipidici? Cum v-au iesit si ce v-a spus medicul? Va pup anticipat pentru raspunsuri.
Apropos de ce spuneati voi, pe mine ma "masoara la tensiune" si ma cantareste dr ginecolog cand merg la control. Dar ma cantaresc singurica saptamanal si-mi masor tensiunea si vorbim la telefon.
Va pup pe toate si pe puii mici.
Mina
pufymic spune:
Ceau Linda!
Bine ai venit printre noi, burticoasele! Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si scumpic, si sa va bucurati de el!
Spune-mi, te rog, esti cumva din Arad?Si eu sunt aradeanca, insa momentan stau in Cluj....
Ana_a , ce noroc pe tine ca te pricepi si-ti place sa cosi....macar ai rezolvat problema cu hainutele pentru burtici!
Mel, si eu urasc bluzele alea de grasane pe care le gasesti de cumparat! Nu am vazut deloc haine dragute pentru burtici superbe ca noi!Numai hidosenii peste tot!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 5 zile)
lorena_andreianu spune:
Pupici la burtici. Aparem si noi dupa ceva timp de pauza (probleme cu calculatorul).
Bun venit fetelor noi si copii cat mai frumosi si sanatosi.
Nici noi nu mai reusim sa intram in hainele vechi; noroc ca am facut cumparaturi pentru burtica de vreo 2 saptamani.
In rest, mi s-a facut rau in tramvai intr-o zi si azi-noapte m-a durut un pic burtica. Dar a trecut...
Peste o saptamana mergem la doctor si apoi plecam in tara.
Va pupacim si... pe curand.
L si bb mic (DPN 20 oct.)
arad_linda spune:
ceau fetel,
da sunt din arad.
eu ma necajesc..ca tot citesc cum voi simtiti deja ca se mischa bb.
eu am aproape 18 saptamini si nu simt absolut nimic...mai mult dureri si balonari..cind mi se intareste burtica de am impresia ca acuma explodez..lol..de multe ori ma apuca si risul cind incerc sa ma aplec si burtica nu se indoaie...senzatia e stranie..lol
Eu am bluzite de bumbac elastice ..se intind extraordinar de bine..iar burtica se vede super...si sunt atunci si mai mindra de bb meu..lol
pupici pe burtici
linda
pufymic spune:
Linda draga, si eu fac 18 sapt. miercuri, si inca nu-l simt pe bb.....dar stau la "panda", in fiecare zi, cu manuta pe burtica si astept.....!
Si eu am dureri si mi se intareste burtica. Tu iei ceva tratament pentru asta?
Lorena, unde vii in tara?De unde esti?
Sa ai grija de tine! Si sa nu-ti mai fie rau!
Pe mine ma doare ingrozitor capul...!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 5 zile)
arad_linda spune:
pufymic, nu iau absolut nimic pt dureri si balonari..caci pe aici pina ajungi sa te vezi cu ginecologul trec cite 6 saptamini, iar in final e ok..lol.
dar am vazut ca mamicile din tzara sunt mai dotate in medicamente..poate ne sugeratzi ceva....apropo, sunt normale balonarile?
pupici pe burtici,
linda
Garofitza spune:
Fetele, nu doresc sa va fac rau, mai jos un link de la magazinul de unde mi-am luat eu cate ceva de gravidutza.
Nici nu stii ce sa cumperi, asa-s de frumoase:
http://www.oldnavy.com/asp/dept_index_all_paging.asp?wdid=80335&MODE=B (bluze)
http://www.oldnavy.com/asp/dept_index_all_paging.asp?wdid=80327&MODE=B (pantaloni)
http://www.oldnavy.com/asp/dept.asp?wdid=800 (numai de maternity, pagina principala).
Numai bine la toate burticutele si bebei!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
danyce spune:
Mamma mia, fetelor, dar ce harnicute mai sunteti!!!
Garofitza draga, ce frumoase sunt hainutele! Si mai sunt si accesibile ca pret. Vorbesc serios. Majoritatea hainutelor de aici sunt mult mai scumpe. Eu mi-am luat mai multe tricouri din materiale elastice marime mai mare decat cea pe care o purtam inainte. Vreau sa zic ca acelasi tip de tricouri se gasesc si la magazinele pentru gravidutze insa pretul e dublu, uneori chiar triplu. Rochite si fustite din material elastic (mai ales cele cu elastic moale la brau) sau usor (voal), marimi putin mai mari decat cele obisnuite, pot fi purtate cu succes zic eu. Asta mai ales ca se apropie vara. Si sunt mult mai elegante decat simplele sarafane. Eu zic ca aratam mai bine daca ne aratam formele (inclusiv burtica) in loc sa le ascundemm in saci. Daca suntem mai smecherite putem sa mai economisim ceva si in acelasi sa aratam bine. Ce ziceti?
Am mai intrebat, dar pentru ca nu am avut inca un raspuns, intreb din nou: stie cineva un eco 3D in Cluj, cam care sunt tarifele si cu cate vreme inainte se fac programarile? Sunt interesata deoarece eu voi fi in Cluj pe la sfarsitul lui iunie.
Linda, bine ai venit la DC si nu te ingrijora chiar asa de tare de kg depuse deoarece vei scapa de ele dupa nastere. Corpul isi face rezerve pentru bebe. Bebe sa fie sanatos si frumos ca totul va fi bine.
Va pupicesc si astept numai vesti bune,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
pufymic spune:
'Neata burtici!
Linda draga, balonarile sunt normale, cred ca toate burticile ajung sa aibe asa ceva.....durerile de burtica ca la ciclu nu sunt normale, in rest mai poti avea dureri mici si intepaturi in burtica, mai ales in dreapta si in stanga(deci in parti), astea sunt de la intinderea ligamentelor care sustin uterul, deci sunt normale.
Eu zic sa nu iei medicamente fara sa vorbesti cu medicul tau...e mai sigur asa pentru bb si pentru tine!
Garofitza, chiar sunt superbe hainutele....inima rea mi-am facut cu siguranta!
Danyce, eu stau in Cluj, si o sa ma interesez unde se face 3D aici si cat costa.
Pupic,Ioana si bb mic(17 sapt. si 6 zile)