cind se ajunge la insulte...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manupop spune:

si inca ceva:
cum explicati urmatorul comportament:dupa bataie vine sa te sarute si sa se impace cu tine?
oare nu e om bolnav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manupop spune:

ce comportament poate fi urmatorul:
te bate si apoi te saruta si vrea sa se impace cu tine?
oare omul ala nu e nebun?
ca eu nu mai pot rationa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by manupop

DAR CE FACI CAND ESTI JIGNITA LA TOT PASUL DE "JUMATATE",BATUTA SI LUATA IN RAS SI DE AMANTA?
O SA SPUNETI:"LASA_L"!DAR CE FACI CAND E UN COPIL?SA IL LASI FARA TATA SAU SA ACCEPTI TOT PT EL?

Spune-mi si mie, asta e tata? Asta e sot? Asa vrei sa creasca copilul tau, intr-o asemenea atmosfera, sa vada umilinta in care traiesti? Crezi ca merita?Daca asta vede copilul asa va invata si el !
FUGI cit poti de repede, trebuia s-o faci la prima palma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor sa nu credeti ca un copil e mai fericit daca sta cu ambii parinti indiferent de situatia din familie. La mine s-a intamplat asta. mama, dintr-o comoditate excesiva, a hotarat ca mai bine nu se desparte, "pentru copii" cica.

Trebuie sa va spun avem peste 30 de ani si eu si fratele meu si ranile din copilarie nu ni le mai vindeca nimeni (am facut terapie amandoi).

Ne-am facut o familie fiecare dar starea noastra psihica este afectata in continuare (am ramas cu o multime de frici din copilarie).

Copiii nu au nici o vina si nu merita sa sufere pentru ca noi nu ne intelegem cu partenerul de viata. Mama nu poate sa dea timpul inapoi dar noi putem sa intelegem asta si sa nu le facem rau copiilor nostri. Doar ca trebuie mare curaj!!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Fara nici o suparare dar cine jicneste nu iubeste si in fata mea cel putin e un om de nimic . E normal ca la o cearta puternica poate unul mai arunca o vorba urata de care se caieste dupa si cred ca asta se intampla oricui , dar depinde cat de des si in ce consta . Daca devine obisnuinta e grav si eu una mi-as face sau i-as face bagajelul una doua . Am vazut si trait deja experienta si nu cred ca se indreapta fffffffffffffoarte greu sau chiar deloc .

Poate veti spune ca sunt radicala dar am trait-o si apoi vazut-o pe pielea mea asa ca prefer sa ma retrag si scurta viata pe care o am sa o traiesc la maxim , iubita , respectata si fericita pe cat se poate .

Sa nu mai vorbesc de bataie . Numai daca ar ridica mana as intelege ca nu e pentru mine

Mergi la inceput