Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 13
papadie spune:
quote:
Originally posted by eli
Buna burticute! Nu am mai intrat de ceva timp si uite ca acum vazui ca a inceput curatenia de primavara si capitolele de la mamici de iulie-august au fost sterse. Si le-a salvat cineva in computer? Mi le trimiteti si mie? Dati-mi un Pm ca sa va dau adresa de e-mail. Multumesc foarte mult.
Nu am citit ce ati mai scris, o sa o fac si dupa aia mai revin. Va urez o zi buna in continuare.
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 21 saptamani
SI EU VREAU!
Daca le-a salvat cineva si eu le vreau musai!
Multumesc mult de tot.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
iren spune:
Beeyy, mi-a venit soata cu papica!! Da n-a gasit sorici...Nu-i nimic, ca am brinzoaice, si salam de Sibiu, si icre, si covrigi, si cascaval afumat, si zacusca ...asa ca io ma pun pe mincat!
Este ca v-am facut pofta?
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
roberta04 spune:
Buna dimineata, mi-e un somn de mi se lipesc pleoapele, dar astazi soarele straluceste, pasarele ciripesc, iarba e verde si proaspata...si sotul mi-a promis o plimbare romantica in week-end!
Deci, motive de zambet, sper pentru toate burticile!! O zi minunata!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
Dorsilia spune:
Neata!
merci monica de raspuns, am inteles....treba cu eco. Si eu aveam dubii despre efectele ecografiei si cel mai tare ma ingrijorau cele ce ziceau ca provoaca mici leziuni cerebrale la fat care au ca rezultat apoi intarzieri in achizitionarea limbajului sau tulburati de dezvoltare. Bineinteles ca toti ginecologii sustin ca nu e asa, si eu am tot intrebat pe unul, pe altul si tot ca tine am auzit raspunsuri...deci asta e. Dumnezeu cu noi.
Azi noapte pana pe la 1,30, de la 11, 30 am fost inghiontita la greu la vezica. Bebelul meu nu vrea sa urce la etaj, si cred ca nu mai rezist si o sa merg iar la eco sa vad cum stau cu colul. Am obsrervat la un moment dat cateva secunde burtica intarindu-se nedureros, apoi inmuindu-se la loc, senzatia era ca si cum mi s-ar fi intins pielea pe burta cateva secunde, si nu stiu daca e normal asa ceva de acum. Am luat un nospa aseara, dar ma tem ca daca sunt in miscare nici nu sesizez ca lumea momentul si cine stie cate contractii de alea pe zi oi fi avut, pt. ca trec destul de neobservate, in pozitia culcat, cand stau si cu mana pe burta nu le ratez, da ziua cand ma agit de colo-colo, ma indoiesc ca le sesizez.
aici ploua si nu e soare :( Sunt doar 6 grade.
lia 25 sapt de la UM
roxanaz spune:
neatza, neatza.
si aici e frumos azi, dar se aduna norii....sper sa scapam de ploaie.
si mie mi-e inca sooooomn.....dar ma tratez rapid cu o cafea si va astept la o vorba!!!
pupici,
Rox
roberta04 spune:
PLS!!! vreau si eu sa am informatii despre efectele ecografiei asupra lui BB!! Deja am facut 6 buc pana in sapt.16, maine sunt programata la alta, saptamana viitoare merg la gineco pentru echo de jumatate de sarcina. E mult prea mult? Si eu am intrebat in dreapta si-n stanga si mi sa spus ca nuuuuuuuuuuuuuuu exista efecte negative STIUTE asupra fatului. Dar nestiute, oare?!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
alice2004 spune:
Buna dimineata, fetele cochetele ! La Bucuresti e frigutz, soare ioc si mai bate si vintul pe deasupra, iar in oras se asfalteaza de nu mai stii pe unde sa o iei cu masina ...e nashpa rau ! Si mie mi-e tare somn, aseara ma bucuram ca incepe procinema, sa ma uit la seriale, dar cred ca am vazut aprox.cinci minute din fiecare - cu exceptia spitalului de urgenta - ca am adormit cu telecomanda in mina !!!!! Cool, nu ? Bebitzul meu drag m-a lasat sa dorm, dar cred ca mai imi trebuiau citeva ore bune de somn, ca sa ma simt eu mai cu energie ! Oricum, sa avem o zi buna si fara mult de munca si fara de probleme majore ! Sint si eu pe aici ...
Alice - 23 saptamini
PS - Ce e cu efectele ecografiei la bebe ? Ati citit ceva ingrijorator ?...
roxanaz spune:
fetelor eu nu va mai inteleg, sincer.
Roberta, cum ar putea sa iti descrie cineva efectele "nestiute"????? daca exista ceva efecte necunoscute apai sa stii ca asa sunt!
de ce trebuie sa gasim in fiecare zi un subiect care sa ne ingrijoreze?
pe toate medicamentele de pe lumea asta producatorii sunt OBLIGATI sa scrie efectele adverse, iar daca nu sunt studiate anumite reactii trebuie specificat acest lucru. si totusi luam medicamente, nu?
ce va veni cu ecografiile acum? daca toata lumea zice ca NU exista dovezi ca ar avea efecte negative....de ce trebuie sa gasim noi?
hai sa vorbim si noi de ceva optimist si simpatic....chiar nu ne putem bucura de nimic?
nu va suparati pe mine, va rog frumos....dar mi se pare ca ajungem prea departe la taierea firului in 14!
pupici!!
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
Potoliti-va cu efectele ecografiei?! Ce v-a apucat!? Ia vedeti ca am bata!...:)))
Nu faceti voi suficiente ecografii cat sa dauneze la fat...parerea mea!
Noi am ajuns la servici cu greu...ma bate omu' la cap sa ma potolesc cu serviciul si eu nimic nimic...incapatanata, dar cred ca asta e ultima saptamana ca obosesc si stand pe scaun...
Lia, pai la carte zice ca Braxton Hicks le poti simti si tu de prin saptamana 20...asa ca...
Numai io am contractii din astea de cel putin 20 de ori pe zi!? Ca ma bagashi la idei! Drept e ca pe mine ma si dor ....
Monica 27+ saptamani
alice2004 spune:
Roxi, eu una nu ma supar defel, ba chiar sint de acord cu tine ... Era o vorba din batrini ceva de genul - omul cind nu are probleme si le face singur, dar in cazul femeilor insarcinate, pe undeva este de inteles - noi toatele vrem ce este mai bun pentru bebitzii nostri !
Alice -