Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
gagici bine ca v-au mai trecut gindurile negre.
eu acum am terminat munca (fara pauza) si sincera sa fiu abia astept sa plec acasa ca-s rupta. durerile mi-au trecut abia pe la 12, asa ca acum am bucur. nu vreau sa mai aud de sciatica in perioada in care o binevoi sa ma lase in pace.
Alex, imi pare rau ca te-a luat si pe tine....rabdare si sa iti treaca cit mai repede!!!
Eli eu nu am capitole salvate, Nicole avea cite ceva.
bafta celor care se duc azi la eco.....asteptam vesti bune!!
Andreea, Marcelle intra mai greu pe net, sper sa fie ok si sa nu mai vomite asa rau...asteptam si de la ea vesti, dar nu ii punem absenta.
andreea_s spune:
Stiu asta Roxi dar parca tot intra macar o data pe saptamana. Oricum, daca auziti ceva de ea, sa ne souneti si noua
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alice2004 spune:
Roxi, ma bucur ca te simti mai bine !!! Si eu am terminat treaba pe ziua de azi si chiar ma pregatesc sa plec acasica ! Tuturor o dupaamiaza cit mai placuta si cu odihna cit cuprinde si poate ne mai revedem tonight !
Va pupicesc pe toate !!!
Alice - 23 saptamini
roller025 spune:
Buna, fetele. Nu ma puneti absenta azi, plizzzz! Am avut un car de draci, asa de luni ca sa-mi mearga bine toata saptamana. Aproape termin discutii interminabile cu auditorii.
La 4.30 am progr la dr si plec la 4. Mai vorbim maine.
Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
andreea_s spune:
Burtici, va pup pe toate si va urez o dupa amiaza placuta! Noi plecam spre casa
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roberta04 spune:
Dupa amiaza placuta tuturor si scuze ca am inceput ziua intr-o nota sumbra, dar simt ca sunteti singurele persoane care intelegeti cu adevarat problemele mele, asa cum si eu va inteleg perfect.
Va pup si pofta maxima celor care (ca si mine) lesina de foame la serviciu cu ochii pe ceas!..la mama astazi.
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
cristalina spune:
Lia, mie mi-a zis numai luna asta sa nu ma duc la eco...sarim peste, ti-am scris pm.
Dana, am trecut motivat...:)
O seara excelenta celor care termina programul.
Eu imbratisez strans o cutie de ciucalata Finetti si nu stiu ce ma face sa cred ca nu o sa-i dau drumu pana nu o termin!...:)))...Ma intreb la cate kile o sa ma opresc de fapt!
Monica 27+ saptamani
roxanaz spune:
gagici ce imi place de voi....din 8 pagini scrise intr-o zi ati cazut in mutzenie completa. ati plecat toate?
Dana tinem pumnii, asteptam vesti bune...
Monica, da-i la cap, n-o mai lasa sa respire....ce, nu mai este altele pe raft?
bunny spune:
buna.....intru si eu pe seara ca acum m-am potolit din drumuri.
Am mincat si i-am pus Anotimpurile lui Vivaldi lui Junior si tare ii place ca ma inghesuie si pe mine pe unde poate.
Se pare ca asta e perioada in care puilor nostrii le place sa profite de spatiul mare pe care il au la dispozitie si e tot agita..si noi pe linga ei.
Eu cel ptin stiu dimineata la 4-5 trebuie sa ma trezesca asa vreo ora , dupa care dorrmin amindoi ...dar asta e.
Ma bucur ca am apucat sa citesc din urma pina la curatenia de primavara a Vilmei ...imi pare rau ca nu am salvat subiectele...ca tare mult mi-ar fi placut sa le reciesc asa in vreo citiva ani buni !
Sa aveti un inceput de saptamina otimist , fara dureri si cit mai multe reprize de gymnastica ! Va sarut pe toate si sa auzim numai de bine....
Mani -24saptamini
36ani, Dr Adam, 4Aug 2004
bunny spune:
hey,hey....felicitari Roxi ....esti membru de 'vaza'
la cit mai multe...ca eu trebuie sa ma lege cineva de scaun sa va ajung din urma....
Mani -24saptamini
36ani, Dr Adam, 4Aug 2004