Este sau nu ?!?

Este sau nu ?!? | Autor: mariad

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o mare intrebare. ...
Am aproape o saptamana de greturi dimineata
si un test de sarcina cu a doua liniuta foarte slab colorata.
Am sanse sa fiu ???

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

indiferent de intensitate, daca este a doua liniuta inseamna ca este. Cit de repede s-a colorat?
Temperatura bazala cum este?

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariad spune:

La masurat de temperatura nu am ajuns inca pentru
ca sincer este prima luna cand incerc iar de colorat,
a durat cam 10 min. si nici nu ma asteptam la nimic
pentru ca dupa calculele mele ar fi trebuit sa mai
astept putin cu testul.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Da, eu zic ca poti sa fii, mai mult ca siur, happy, pt. ca daca ti-a iesit testul e bine. Ai mare rija de tine si nu face eforturi. Felicitari.!!!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Cite zile de intirziere ai?
oricum, temperatura este ica un indiciu (sigur!) in plus. la prima ora cind te trezesti, pina te dai jos din pat, daca este in jur de 37, atunci e mai mult ca sigur.

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

FETELOR VIN RASPUND SI EU LA ITREABRE CU O ... INTREABARE...
AM FACUT IN ZIUA 28 PARCA UN TEST DE SRCINA CARE IN PRIMELE 2 MINUTE...MAI PUTIN CHIAR , S=ACOLORAT, MAI ITAI ROZALIU SI APOI SA FCUT ROSU. A DOUA ZI, DIMINEATA, LA PRIMA URINA, AM ACUT IAR U TEST, ACEEASI MARCA, SIA DOAU LINITA A APARUT A FEL DE REPEDE NUMIA CA NU LA FEL DE ROSIE. SE VEDE FFFFFFFFFFFF BINE, INS ESTE ROZA. DAR DE CE NU ARE INTENSITATE? SI ERA SI LA PRIA URIAN...TESTUL ANTERIOR IL FACUSEM NU LA PRIMA URINA CI LA A 2A SAU A 3A...CE IMI PUTETI SPUNE? SACINA EU ZIC CA ESTE...SANII SUNT TARI, ABA SUNT IN A 32A ZI DE CICLU, INSA EU ZIC CA ESTE......AM MAI AVUT SRCINA CARE S-A OPRIT DNI EVOLUTIE LA NUMAI 7 SAPT, SI IN IANUARIE PE 13 AM CUT CHIURETAJ PT ..IN FINE, INTELEGETI VOI. ACUM, DUPA NICI 3 LUNI, AM RAMAS IARASI, SI SINCERA SA FIU, PE CAT DE MULT MA BUCUR, [E ATAT DE SPERIATA USNT. SPUNETI=MI A ROG, VOI CE CRESETI? MIE DE FEL TESTELE DE SACINA , CAND AM RAMAS DATA TRECUT AGRAVIDA, AU IESIT ROZE TOATE, NICIODATA F ROSII, INSA DE DATA ASTA, PRIMUL A IEST MAI ROSU, IAR AL DOILEA MAI ... ROZ.......DECI, CE ZICETI?CICLUL PANA ACUM N A VENIT, SI AM CEVA SIMPTOME, SI PRICUM, IMI CUNOSC ORAGANISMUL, SI TOTUSI.......PANA PESTE O SAPTAMANA CAND POT MERGE ALA ECHO...........
VOI CE CREDETI?
PUPICI DULCI..PS CA RAS[UNS LA INTREABRE, SI EU CRED CA ESTE SRCINA, SI MIE MI S=A RECOMANDAT UTROGESTA DATA TRECUTA, INSA LA MINE ER APREA TARZIU. STIU INSA CA ESTE F. BUN PT FIXAREA SARCINII.

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Anne Mary
uite ca eu sunt prima care sa-ti ureze felicitari....esti insarcinata sigur!!!Eu am facut in ziua 35 testul de sarcina si cele doua liniute s-au colorat repede amandoua dar la tine a iesit culoarea mai pala ca stii tu cum e cu nivelul de hcg e mai mic la inceput si pe zi ce trece se dubleaza.
Te pupic si bafta!!

Cristina 18 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mariad

felicicitari si ti ept. butica si sarcina usoara...
a inceput iar sa ploua cu gravidute....ce frumos!!!!

Cristina 18 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Maria, Anne-Mary, felicitari la amandoua!
Anne, eu zic sa nu mai amani inca o saptamana, mergi la un medic ca lumea si spune-i ce ai patit si cred ca o sa-ti recomande un tratament pt prevenirea oricarui accident. Sa stii ca rau nu face, chiar daca e luat pt a sufla in iaurt, asa ca nu mai amana!
Sarcina usoara la amandoua!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetelor va multumesc muuuuuuult de tot pt incurajari si pt felicitarile voastre. am decis si eu, impreuna cu sotul s amergem chiar luni cel tarziu miercuri la ginecolog. nu am avut stare si am fcut IAR un test de sarcina si desi nu a fost prima de dimineta, urina.., ci cam a 5 a ca fa non stop, a iesit si a doua liniuta destul de clara..mama ce a speriasem...insa luni sunt la medic, tb sa snu pt programare, iar daca face figuri, merg la altcineva.
inca nu creau sa zbor de bucurie, ma mai tin cu picioarele pe pamant. pana in luna a 3-4 o sa stau cu nodul in gat de emotii ...

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anne-Marry
Eu zic sa nu te indoiesti. Nu conteaza culoarea, gandeste-te ca acolo sunt niste reactivi, poate ca intr-unul din teste concentratia de reactiv a fost mai puternica. Scuze daca e o tampenie de explicatie, important e ca esti graviduta. Du-te fuguta la doctor sa te tina sub observatie si nu face DELOC eforturi. Si, mai ales, relaxeaza-te, nu inseamna ca daca ai avut o problema o sa se repete la a doua sarcina, sunt atatea fete care au dus a doua sarcina foarte bine. Pupic.
Mariad, eu as mai face un test in locul tau. Cred totusi ca esti si tu graviduta si daca e asa, te felicit din toata inima. Insa 10 minute e un pic cam mult, dar poate concentratia de HCG e inca mica la tine, daca sarcina e micuta.

Irina, burtica cu baietel

32+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput