Este sau nu ?!?
Raspunsuri - Pagina 2
corail spune:
Felicitari mariad
Felicitari anne-marry
Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi!
Se pare ca a venit primavara cu !!!
flori76 spune:
FELICITARI,Anne-Marry si Mariad!!!
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi sa va dea Dumnezeu!!
Se vede ca Iepurasul a trecut pe la cateva fete.Mai asteptam si altele cu vesti bune.
Flori
anis spune:
Felicitari fetelor!Si o sarcina cat mai usoara!
Anne mary...ce surpriza frumoasa ti-a facut iepurashul...ai grija de tine!
AniS
anne-marry spune:
fetelor va multumesc din tot sufletul. pe cat de mult am zis ca nu zpun nimanui nimik pana in luna a 3 sau a 4 a , adica pana nu vad eu ca trec de cea mai grea perioada, pe atat de mult imi doream sa pot vorbi cu cineva. aici , inafara de sot si de farmacista, prietena cu mine , la care am facut testul, nu mai stie nimeni. am promis, si m-am tinut de cuvant si am fost ieri la manastire si am aprins 50 de lumanari, apoi am intrat la icoana facatoare de minuni a maicii domnului, si i-am multumit cu lacrimi in ochi. apoi la indemnul sotului, am pus un acatist in care am multumit amandoi pt aceasta binecuvantare si in care am rugat pe bunul dumnezeu si pe maica domnului, sa ne ajute sa pastram sarcina, sa fie bebe sanatos, si
I-AM PROMIS MAICII DOMNULUI CA DE CATE ORI MA VOI UITA IN OCHII COPILULUI MEU, II VOI MULTUMI EI PENTRU ACEASTA MINUNE. fiindca pentru mine ESTE o minune, ca am ramas atat de repede, si va fi o minune si mai mare sa il vad in fata ochilor, dupa ce il voi naste. a ... ...sa nu ziceti ca sunt nebuna, dar eu cred ca va fi baietel ...as vrea si fetita, dar eu stiu ca va fi baietel ...
stiti ce am visat luna aceasta? ca era o pisica neagra care simteam ca vrea sa imi faca rau, si am luat=o de coada (de fel iubesc fffffffff mult animalele, dar asa era in vis), si am dus=o la o vecina sa o omoare ea, ca altfel ma omora pisica pe mine. si cand a omorat-o vecina aceea, din pisica a cazut un sarpe...si atunci am gandit ca ghinionul nostru s-a dus - pisica neagra- , si ca va veni bebele - sarpele....dar nu ma gandeam ca atat de repede ...doamne ajuta!
la dr am zis sa mergem miercuri, ca pt luni nu mai am cand sa fac programare, asa ca fac luni pt miercuri. si am sa il rog sa ma interneze ca sa fac si toate analizele din timp, si sa imi dea tratamentul necesar. macar ca sa previn.
PUPICI
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
valentinag spune:
Anneeeee,nu poci sa cred!Doamne ce veste mi-ai dat!Doamne ajuta sa fie bine de data asta!Inseamna k semnele nu te-au inselat!
Maria si io zic k esti gravida,mai faun test,incearca Clear Blue,este cel mai bun!
Oricum felicitari!
Valentina
danamunti spune:
Si eu cred ca esti gravida Anne-Marry.Dar du-te totusi la doctor sa te vada si acolo iti va zice ce sa faci.Cind mi-am facut si eu testul acela am avut a doua linie tot roz,dar uite ca sint gravida.Sint in 6 saptamini.Iti urez toate cele bune si sa ai grija de tine si de bebe.
Dana
deca spune:
Anne-Marry, felicitari si sarcina usoara si sper sa iti urmam cat mai multe dntre noi!
Asemenea si lui marid! Multa bafta in continuare!