La France (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Debby, sa inteleg ca nu ti-a trecut raceala? Eu zic ca o sa mearga cu "potiunea mea magica" dar oribila la gust insa trebuie sa renunti macar pt 48 de ore la....tzigarica :)) Si ca o fosta fumatoare stiu ca este greu! Eu imi aduc aminte ca pe vremuri eram cu gatul umflat, ochii injectati, tratament de la nenea doctorul...si nelipsita tiagara! Acuma insa m-am lecuit!

Lulu, pai daca vii cu fetitele, plus Ruxandra, poate vine si Sonia cu parintii, Irina si Fede! Mai este loc?

Cristina, branza de care spuneam este marca Auchan, se gaseste la raionul cu branzeturi dulci, langa La Brousse, si se prezinta sub forma a 2 "pots" unite printr-o eticheta pe care scrie "fromage frais" ( de 250 g) Eu am crezut ca este ca La Brousse, adica mai cu zer in ea, dar de fapt seamana foarte mult cu branzica dulce pe care o cumparam eu de la Alimentara in Ro ( ca sa fac papanasi). Hai ca poate am dat o explicatie prea complicata cand de fapt e o chestie simpla "no name" insa foarte reusita de la Auchan! Data viitoare fac o poza :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nadia bine ai revenit!!!!!!Uraaaaaa! abia astept sa ne povestesti cum a fost acasa ,ce ai simtit si cum te-ai simtit si lucruri noi care te-au mirat acolo!
Samsara eu sint SUPERinteresata de subiectul asta cu influenta lunii asupra corpului uman in special cel al femeii ,am observat aiic ca francezii au tot felul de teorii si se ghideaza dupa asta in multe chestii ,de exemplu cind e luna plina femeile insarcinate ajunse la termen sint foarte predispuse la nastere ,am vazut chiar si la vacile sale sotul cind e luna plina si asteapta sa-i fete o vaca zice ca e sigur ca va veni in noaptea aceia ,multa influente are luna in viata noastra si eu n-am citit cit as fi vrut despre chestia asta ,abia astept sa pui un subiect pe tema asta sa vad opiniile celor care stiu si cunosc ! cind il postezi?

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pai daca vin atatia copii, are loc si copilul meu? Era vorba de George, bineinteles! Pentru moment!
Fetelor, nu mai vine data aia cand trebuie, normal sa am "musafiri"...Tare as vrea sa nu mai am acesti musafiri, macar 9 luni! Hai, ca iar am dat-o in nebunelile mele!
Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Cristina, s-a mai vorbit de tipul acela de branza, daca nu ma insel se numeste faisselle. Am facut si eu odata o placinta aici, la fel cum spune Alina, cu stafide etc. si-a iesit "pas mal", chiar daca eu nu sunt priceputa mai deloc la deserturi!
Cauta si-o sa gasesti cu siguranta!
Si sa ne spui cum a iesit!!!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Lulu,
Nu este faisselle si nici nu seamana, eu gasesc ca faiselle e prea...lichida!
Eu am incercat atatea tipuri de branza ca pot sa spun ca asta e prima care se apropie de ceea ce cautam! As compara-o un pic cu Mascarpone dar nu la gust ci la consistenta si aspect!
Pupici,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Lulu,
Nu este faisselle si nici nu seamana, eu gasesc ca faiselle e prea...lichida!
Eu am incercat atatea tipuri de branza ca pot sa spun ca asta e prima care se apropie de ceea ce cautam! As compara-o un pic cu Mascarpone dar nu la gust ci la consistenta si aspect!
Pupici,
Alina

Cristina, NUUUUUU e faisselle!!!!

;-)))

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Asa da Lulu :)))

Mergi la inceput

In seara asta m-a sunat doamna de la Asociatie si miercuri dimineata ma intalnesc cu ea si mergem la primarie sa vorbim de casatorie! Va tin la curent! O seara buna!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur mult Oana, abea astept sa vad rezultatul. Iti dai seama ca acum ai si prieteni aproape cu care sa organizati o nunta superba.

Sibylle

Mergi la inceput

Da, Sibylle, iti multumesc inca o data! Sper sa avem sponsori pentru o nunta superba, caci...suntem nu prea bine
Diana si Lulu, va fac cate un bisou pe coaste, si pe manuta, si sa vedeti ca maine sunteti ca noi!

oana-cannes

Mergi la inceput