La France (7)
Raspunsuri - Pagina 7
oana cretu spune:
Bine ai revenit, nadia! Chiar vorbeam cu Lulu de tine, si ne intrebam daca te mai intorci din Romania curand! Ai spus ca la vara o sa vi si tu aici, asa ca o sa ne intalnim si cu tine! Cum a fost acasa, de Pasti cum ai petrecut? Te pup!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
bb_alinus spune:
Buna,
Delphin....putei sa te gandesti si la noi totusi :)) Poate data viitoare!
Debby-chiar ma propun sa fac prajitura mea cu branza pt toata lumea - numai sa apuc sa mai merg la Auchan, asa ca nu o promit pt sambata viitoare daca ne intalnim ca nu cred ca am timp sa merg, insa pt o data viitoare sigur!
Oana, vineri daca vrei vin eu si te iau pe la mine,dar in timpul dupa amiezii ca din pacate seara nu pot ca trebuie sa imi "culeg" sotul de la aeroport, ca se intoarce dintr-o delegatie!
Va pup fetele acuma si va las ca ma duc sa fac siesta ( pt cine nu stie eu azi am inceput munca la ...06h00 ) Pas drole...
Alina
delphin spune:
Ok, Alina, data viitoare ma voi gandi si la voi.
Bine ai revenit nadine. Povesteste-ne cum a fost in Ro!
blue77 spune:
Salut fetelor,
cum salamul cu biscuiti si rahat e in curs de fabricare saptamana asta...acum BB Alinus mi s-a facut si de prajitura de care zici tu , ce sa-i fac cum citesc ceva cum mi se face pofta.Asa , deci te-as ruga sa-mi zici si mie cu ce fel de branza merge sa fie facuta , caci la Auchan la mine nu prea am vazut altceva decat felurile clasice...in nici un caz dulce.
Merci
Cristina 19 sapt.UM
debby spune:
Bine ai venit Nadine . Astept si eu povestiri din Ro .
Fetelor nu mai am dreptul sa ca deja am luat cateva kg bune si nu pot face sport deocamdata asa ca ...flamanzesc pana sambata cand sper sa putem veni si noi . Depinde de programul lui Massi . Sa-mi spuneti si mie ce muzica va place ca am sa fac ceva selectii saptamana asta .
Ah apropo , am vorbit cu Mihaela si am spus ca e mai bine ca una din noi sa mearga la cumparaturi (carnuri , etc ) si apoi sa dividem cheltuiala . Mihaela s-a oferit sa mearga ea , voi ce spuneti ? Eu spun ca e mai bine asa sa nu ne incurcam . In rest fiecare aduce ce poate , daca poate . Eu cred ca o sa contribui cu ceva visinata si vin de la mine de acasa , apoi , mai vad eu . Cat despre pasta de mici e prea dificil pt data asta si mai bine o lasam balta
Scuze la celelalte amice ca ne organizam aici , dar e mai usor decat sa scriu la fiecare , sper sa nu deranjez
Alina , incerc in seara asta reteta pt tuse cu riscul mirosului de usturoi si te anunt daca a mers si la mine . Tine-mi pumnii !
Nimeni nu e perfect ! Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby
oana cretu spune:
Alina, vineri dupa-amiaza nu pot veni, dar joi dupa-amiaza da. Daca vrei sa vi sa ma iei, poti sa vi, daca nu venim pe la ora 18 amandoi.
Debby, de ce e dificil pentru pasta de mici? O fac eu! Dar daca nu iese chiar la fel, nu ma injurati! Eu sunt de acord sa ia Mihaela tot si dupa aia ii dam banii. Dar eu voi lua carnea pt mici ca sa o fac dimineata ca trebuie lasata la frigider doua ore innainte!
Muzica de care o fi, orice gen!
Pupici!
Si eu scuze ca ne facem planurile aici!
oana-cannes
chatonel spune:
delphni, am pus pozele la developat, probabil ca miercuri le recuperez :)
Toulouse, la ville rose
Samsara7 spune:
Fetelor, vreau sa pun la punct un articol despre influentele Lunii asupra fiintei umane si asupra femeii mai ales! Nici nu o sa va vina sa credeti cate lucruri noi am aflat! Stau inca pe ganduri daca ar interesa pe toata lumea, sau macar o parte, daca sa deschid un subiect special ...desi nu as face decat sa expun ceea ce se scrie pe aceasta tema (nu sunt descoperirile mele). Voi ce parere aveti? Cum in majoritate suntem mamici, cred ca ar fi interesant sa stim mai multe, chiar daca nu e verificabil in totalitate din punct de vedere stiintific! Unii oameni de stiinta sunt reticenti, s-au facut statistici, studii, s-au cercetat anumite traditii care exista la toate popoarele aproape si s-a facut apel si la istorie. Ramane ca fiecare sa isi faca parerea sa proprie! Astept avizul vostru!
Mikaela
oana cretu spune:
Am inteles, chatonel, miercuri vom vedea poze! Ura!
Michaela, eu zic sa deschizi acel subiect, daca vrei sa te lamuresti, sa afli opinii!
oana-cannes
lu.more spune:
Buna seara fetelor,
Vad ca aici se pune serios de petrecere!
Inainte de a zice da sau nu (mai degraba da), vreau sa se stie ca noi daca venim suntem 5 fiindca le avem la noi si pe Olivia si pe Carla! Deci e loc si de noi? Apropo, pe la ce ora se intampla (si pe la ce ora se termina.... daca se termina...)
;-)
Altceva: ma doare mana de mor!
Altceva! Fetele din Franta, daca vreti cursuri de nissart, aici sunt!!!
Am intrat in posesia multdoritului dictionar francez-niçois - sotul meu l-a gasit la FNAC azi dupa amiaza, deci in seara asta m-apuc de studiat!!!
Mi-am pregatit deja un caiet special, mi-am pus si cerneala in stilou, am si creioane colorate... Yu-piii!
Mihaela, pune-te pe treaba si deschide subiectul ala! Eu nu promit c-o sa fiu activa, dar o sa citesc cu interes! Iar apoi putem dezbate cand ne mai intalnim, si-asa ziceai ca sunt tacuta, incita-ma!
Numai bine la toata lumea!
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld