la ce folositi robotul de bucatarie?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
Eu am un Siemens mk 52.. cine il mai stie ...
De spalat l-am spalat cu manutele astea doua ... Mi-am taiat si degetele si manusile ... Am spalat toate accesoriile+vasul mai putin
the main body cu motorasul... Ala doar l-am sters .
Nu stiu ce m-as face fara dragul meu Siemens ...
Mai ales ca din ian Alex a trecut la mancarea diversificata...
Sta in bucatarie pe masa are locul sau special si il pazesc sa nu i se intample ceva - nici macar cafeaua nu se aseaza langa el! e pretios caci altfel ar sta Carmen de 10 ori mai mult in bucatarie iar ziua are doar 24 de h.
Ce face robotelul?
- framanta aluat de paine, cozonac; face frisca, maioneza, compozitia pt checuri si alte blaturi;
- am taiat tot zarzavatul pt iarna cu el;
- am taiat varza pt murat cu el;
- toaca carne, ficat;
- macina nuci, alune, biscuiti;
- taie zarzavaturi si cartofii pt prajit;
- suc de fructe;
- paseaza mancarea sa o poata asta micu' manca;
- blenderul face si el ce poate, dar nu l-am prea folosit.
Si stiti sotul meu il iubeste pt ca ii plac chiftelutele de cartofi si si le poate pregati singur. El si Siemens.
Mai mult timp pierzi cand il speli ca are o gramada de accesorii. Dar il iubim.

Pa,
Alex &co (-inca nu includem si Siemens-ul in familie dar e pe cale...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Din toate accesoriile de la bucatarie, robotul imi e cel mai folositor, datorita lui am inceput sa gatesc mai cu drag. Am un Braun cu doua vase pe care il folosesc zilnic. M-am gindit decit sa cumpar o mie una accesorii in bucatarie, pentru fiecare functie, mai bine cumpar un robot complex. Fac aluaturi, maioneza, frisca, tot felul de creme, salata de vinete, mujdei, sucuri, tocaturi de tot felul, inclusiv patrunjel si marar, cartofi pai, varza etc. Intr-adeva, trebe spalat, da' cu sau fara robot tot trebuie facuta operatia asta.

O nelamurire am descoperit citind forumul, cum sa toc legumele fierte pentru salata boeuf, n-am facut asta pina acum, adica n-am gatit de mult salata boeuf si l-as pune la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna fetelor

Intr-adevar, robotul de bucatarie este o minune. Eu il folosesc pentru sucuri, maioneze (fac maioneza in vasul pt batut frisca). Blenderul l-am folosit pt amestecul compozitiei de tort diplomat, iese mai bine, pt milk-shake -uri. Am tocat carne de toate marimile, am tocat legume, verdeata, ingredientele pt salata boef. Cand am timp cartofii ii toc cu mana. Dar ultima data i-am tocat cu robotul si a fost buna. Nu am incercat aluaturi.

Pt pasarea manacre bebel folosesc un Tefal blender cu un singur vas. Se spala mai repede.

Nu stiu ce ne-am face fara roboteii nostri care fac bine treba si f repede

Nicoleta & Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Nici eu nu stiu cum poti toca ingredientele pentru salata boeuf, nici pentru salata de fructe, nici cartofii pentru prajit...am Philips HR7754,poate ma lamuriti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Giani, eu am tot un Braun, CombiMax 750. Abia dupa ce ti-am citit postarea am cautat cutitul cu care pot face cartofi pai. Multam' de informatie, am sa incerc si eu sa-l folosesc
Legumele pentru salata le-am tocat mereu numai de mana. Nu am idee cum/daca se poate folosi robotul pentru treaba asta, insa tare ca m-ar interesa si pe mine cum/daca s-ar putea!

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salata de fructe: am pus fructele in bucati destul de mari, citricele in felii, compotul de ananas in bolul mare si le-am taiat cu taietorul mare(cutitul acela cu 2 lame). L-am lasat sa mearga 2 impulsuri. Au iesit putin mai marunte decat le taiam eu cu mana, dar salata a fost foarte buna.

Salata de boeuf: am razuit lagumele cu discul cu gaurile cele mai mari. Iese o salata mai marunta, nu sunt bucatele, ci feliute rase, dar e delicioasa.

Cartofii pentru cartofi pai nu stiu cum se pot taia, Philips-ul nu cred ca are un astfel de accesoriu. Fetele vorbeau de robotul Braun care poate face sa ceva.

fetelor cu robotei.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Eu l-am folosit pentru a face salata de vinete (cand e aproape gata pun si un galbenus crud si iese ca si cum ar avea maioneza), plus ca pentru iarna pun la congelator pungi cu morcov, pastarnac si telina rase de robotel.

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor, bine v-am gasit!

M-a "furat " discutia voastra despre roboti. Am si eu un Moulinex Ovatio 3, tare mi-e drag de el. Toaca legume pentur iarna si pentur salate ca nimeni altul. Nu mai vorbesc de sucuri si aluaturi.

Un singur esec am cu el: nu-mi iese maioneza. Daca mai are cineva robotzel din asta, sa-mi spuna si mie ce dispozitive foloseste. Ca eu-s convinsa ca-i vina mea, nu a lui .

Va pup si sunt disponibila cu sfaturi, daca se solicita.

Mina si din burtica, sapt 28.

Sa va bucurati in fiecare zi de ceva.

Mergi la inceput