Mamica de mai-iunie (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Nally, sa-ti traiasca baietelul!!!! Sa creasca mare si sanatos!!!!!!

Dana in 33+saptamani si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Bravo Nally! Sa-ti traiasca baietelul!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (30+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Woww nu pot sa cred FELICITARI NALLY PTR BEBE , SANATATE MULTA LUI SEBASTIAN-IONUT SA VA TRAIASCA SI SA VA FACA FERICITI.

Ai spart gheatza Nally esti prima mamica de la grupa noastra.Asteptam sa ne povestesti cu lux si amanunte cum a decurs nastere printisorului voastru.

Fetelor eu astazi sunt ceva mai bine dispusa deoarece sar parea ca crema pe care am primit-o de la spital isi cam face efectul.Sper sa nu cobesc ,insa azi noapte am reusit sa dorm fara a ma mai trzi din cauza mancarimilor de pe burtica care nu-mi dadeau pace.Doamne ajuta sa fie in bine si sa imi treaca.

Laura22 si eu am probleme cu oasele pubiene si kiar de abia ma misc in pat mai ales noaptea e groaznic ,hai curaj ca uite incepem si noi sa dam viatza bebeilor nostrii.
Lauraa vino cu vesti despre iubitzica ta ,ce face??Ai rezolvat?
Christina eu nu am inceput sa fac masajul perinal si sincera sa fiu nici nu ma pricep asa ca creca nu-l voi face.
Monet hihihi hai ca si tu mai ai putin ,asa ca tre sa fii pe faza.Sper ca ne vei putea vesti cat de repede si tu.

Eryka & sufletzica din burtica (35 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Doamne, nu-mi vine se cred! Se apropie momentul!
Bravo Nally!
Pupici pentru bb mic!
Cine afla detalii de la tatic sau chiar de la proaspata mamica, sa ne tina si pe noi la curent.

Eu am fost ieri si mi-am facut primele cumparaturi pentru bagajul de spital. Mi-am luat sutiene pentru alaptat (din bumbac, cu cupa detasabila), camasutze de noapte cu nasturi si niste chiloti din aia parasute caci eu si acum port tot bikini, ca nu-mi plac aia normali si nu aveam in garderoba personala.

In privinta epilatului, ce sa zic: merg la cosmetica, ca e cel mai sfint. Oricum si inainte mergeam mereu la cosmetica pentru asta, acasa ma faceam (ca si acum) doar axila cu aparatul (nu de ras, ci din ala care smulge). Problema e inghinal, caci nu mi-am mai vazut-o de nu mai tin minte cind decit in oglinda. Iar sa ma epilez cu ceara acolo in aceasta perioada e exclus... Asa ca am adoptat o "tunsoare" foarte-foarte scurta, de puscas marin american, pe care mi-o executa tati cu aparatul lui de tuns...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Maaai,ia uite ce veste dis'de dimineata, de m-am trezit de tot!
Nally, felicitari,ce veste minunata, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii si o familie fericita! Si faptul c-ai nascut fara epidurala si usurel mi-a dat si mie sperante, ca e drept ca ma streseaza epidurala asta si faptul ca alta cale contra durerii aici n-am :(( da' voi vedea luni mai sigur.
De epilat, si io ma epilez inca singura- de vreun an sau doi nu mai merg la cosmetica,da' poate reincep cand o sa vine bebe si n-o sa mai am asa timp, nu stiu. Eu ma fac cu ceara. Cam o data pe luna, acu mai am o data in mai, zic eu, inainte de marele eveniment- nici nu prea ma simt confortabil, mi-e cam teama, mi se mai intareste si burtica de obicei,da' pana acum a fost bine,deci macar in mai nu ma mai stresez.
Acu va las, ca trebe sa ma duc acu de dimineata la alte teste de sange .
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

'neata fetelor !Azi promite sa fie o zi frumoasa a iesit
soarele
Piatra lunii te asteptam cu rezultate bune de la anlizele pe care le faci.
Catusha,imi spui si mie,te rog, sursa cumparaturilor tale?Ma gandesc ca ar trebui sa ma apuc si eu sa imi pregatesc bagajul de spital...
Eryka,ce bine ca nu te-ai mai trezit de la mancarimi!Bravo!
Christina,ma bucur ca este totul in regula si ca bb este voinic!Tati al meu cand ne-am dus la ultimul control,a spus ca Rares are un nasuc frumos ca al meu Cat despre masajul perinal,mai bine ca nu este nevoie sa ni-l facem...eu inca nu ma incumetasem sa il incerc,dar mai bine ca nu mai trebui.
Sa vedem fetelor care bb o sa urmeze

iuliana & din burtica (29+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

[size=4]Sa-ti traiasca NALLY sa fie sanatos[/size=6]
Ce veste frumoasa , Iuliana cum vorbesti cu ea te rog sa-i transmiti multa sanatate pentru Sebastian si pentru ea, sa ne povestesti ce si cum
Cred ca este tare fericit si tati al lor
Nici nu-mi vine sa cred, prima mamicuta de aici,se apropie
Eu repede, repede i-am trimis mesaj lui tati ca a nascut Nally un baietel si el nu-mi raspundea, eu tot insistam, cand colo era seful lui la calculatorul , care s-a bucurat si el:)

pupici
Laura cu bebita, sapt 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nally, felicitari!!! Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!!!

Bocesc aici de fericire! Ptr. mine a fost o dimineata minunata, intai vestea de la cea mai buna prietena a mea ca s-a logodit si acum Nally si baietelul ei!!! Ce sa mai, nu am cuvinte ...
Iuliana, daca ii faci proaspetei mamici o vizita te rugam frumos sa o pupi din partea noastra si sa-i spui ca o asteptam cu noutati! Sa ne faca si noua curaj! Poate poti sa-l maingai putin si pe micul printisor ... ca stiu ca altceva nu-i voie in spitalele romanesti. Saru'mana de acum!

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 36+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, sunt inca emotionata ... au inceput sa apara "Bebelusii de mai-iunie!" ... sper barem ca putem sa-i numim asa ... cu toate ca se pare ca unii vor sa apara mai repede de mai. Ce ziceti, lasam asa?
Hi-hi si ziceati de mine ca o sa sparg gheata ... eu sper ca inaintea mea apare Acris cu nouatatea mare ... si dupa eu!
Va intreb si eu ceva ca nu prea am habar ... si sincera sa fiu cred ca am atacuri de panica ... fara voia mea, dar aseara in pat incepuse sa bata inima repede-repede si sa nu mai primesc aer. Nu-i asta? Sunt cam tampita, dar nu am ce-i face ... zau daca imi e frica de nastere ... de nici nu stiu ce naiba am!
De vreo doua zile am din nou greturi ... si culmea e ca am si pofta de mancare ... apar tampitele astea cand nu ma astept, pur si simplu imi vine sa vars, dar fara sa o fac ... si ma tine asa ... de parca vrea sa-si bata joc de mine. Chiar daca e "cel mic" jos, eu tot il simt in stomac si in coaste - cred ca-i un vlajgan lung ;) - o fi de la asta? Scaunul s-a dat din nou peste cap ... or fi astea semnele? Simt foarte des niste junghiuri in osul pubian ... noroc ca nu sunt rele. Ajutor, nu mai inteleg nimic!
Ah, si inca ceva: daca moasa spune ca-i colul deschis, sa mai "urmaresc" dopul gelatinos? Nu inseamna asta ca nu mai apare? Cum naiba e?

Lauraa, sa ne dai de veste ce si cum! Ai grija de tine!

Fetelor, eu nu ma mai epilez de la inceputul sarcinii ... nu-mi placea nici inainte, asa ca am trecut la lama. Doar in tara ma duc la cosmetica, ca aici pur si simplu nu imi permit ... dar foloseam aparatul meu de epilat.
Nici nu stiu ce sa va mai scriu ... sunt inca cu capul in nori! Asa ca va pupic pe toate dulce pe burtica si mai revin ... poate apare si mintea mea la locul ei! :)

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 36+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Felicitari Nally!!! Bun venit pe lume lui Sebastian-Ionut!

Refacere usoara! Sa revii cat mai curand pe la noi sa ne povestesti! Eu sunt foarte curioasa cu ce ocazie ai nascut asa repede mai ales ca aveai DPN pe 5 Mai! Sunt tare curioasa!

Fetele,am fost ieri la nenea doctorul si s-a uitat cu echo la fetitzuca mea si a zis ca e cu capul in jos, nu cum a zis moasa. Deci vedeti,cle care mergeti la moase,cat se pot ele insela de mult prin pipaieli ale burtii? Mie moasa mi-a spus ca bebe sta in fund cu capul intre picioare, c aun ghem. Si cand colo bubulina mea sta cu capul in jos si cu picioarele in sus.Ea a confundat funduletul (care e sus) cu capul.... La col nu s.-a uitat ca nu era medicul meu,acesta e in Ro in concediu,dar sapamana viitoare vine si am programare.
Ieri mi-am luat un sutien pentru alaptat si pernute din alea ce se baga in el si aseara l-am probat. Azi dimineata m-am trezit cu tricoul putin ud in dreptul sanului :))) . L-am sunat pe sot sa-l anunt si el s-a impacientat,a crezut ca incepe nasterea daca a venit putin laptic :))))))

Laura si papusica din burtik (37 saptamani)

Mergi la inceput