Mamica de mai-iunie (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Irinel,asa este baietelul lu' Nally este cel grabit si avea mai mult la ultima ecografie.
Ce am inteles eu de la un tatic mai mult decat fericit si extraordinar de emotionat,este ca Nally a nascut in jur de ora 15,natural fara epidurala.Ca sunt bine amandoi si ca ei nu i s-a parut asa de greu.Maine incerc sa ajung la ea si o sa stiu mai multe...

iuliana & din burtica (29+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

sebastian ionut a vrut neaparat sa fie berbecutz si nu tauras! ce personalitate, uau! sa le traiasca parintilor!!

mona (cu lia mica in burtica - "37+" saptamini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nally, FELICITARI!!!

Sa va traiasca baietelul, sa creasca mare, voinic; sa fie frumos si inteligent si sa va aduca numai bucurii.

Iulia P. si bebe Thomas (31 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iuliana, multumim mult pentru vesti, chiar i-am spus sotului aseara ca una din fetele de pe forum e posibil sa fi nascut. Si se zice ca baieteii stau mai mult in burtica...hahaha
Ma bucur din suflet pentru Nally si sotul ei care sunt sigur ca e in culmea fericirii. Poate ca a fost mai bine ca a nascut acum si nu la 40 de saptamani, poate si de-aia a nascut mai usor.

Mona, uite tocmai gasisem mesajul de pe 7 al lui Nally:
Ieri am fost la control si hai sa va spun o bombica! Acum 10 zile aveam varsta sarcinii de 34 + saptamani - de ieri am 37 saptamani iar marti acum dupa Paste mergem la un nou control ... pregatita de SPITAL si de NASTERE!!!! Bebe e bine, nu e prea mare si dr. nu mi-a recomandat sa imi iau trusa epidurala (cica daca nu suport si nu suport durerea, are una de rezerva pe care mi-o va pune!) pentru ca nefiind un urias in greutate cica v-a iesi usor!!! si ea are nevoie de mine sa fiu constienta de locul unde se afla bb si sa imping cu nadejde cand e nevoie, pentru a nu-l tine prea mult in canal! Nu mi-a spus ca n-o sa ma doara ...... dar nu vrea sa sufere copilu prea mult in timpul nasterii... Nici nu stiu ce sa zic...Sper sa fie bine!
Noi speram ca bb sa mai astepte inca 2 saptamani acolo in burik la mami si sa nu dea startul asa de repede!
Ma gandeam ca poate ma insel si chiar eram curioasa , da vad ca nu prea i-a spus de ce sa vina pregatita, daca avea colul dilatat sau nu...

Irina, burtica cu baietel

32+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

multumesc, irinel, esti o scumpa .

mona (cu lia mica in burtica - "37+" saptamini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Nally, felicitari! mi-au dat lacrimile de emotie... Uite c-am ajuns si la capat de linie. Oricum ma bucur c-a mers totul bine, si ca Nally a fost o curajoasa si-a nascut fara epidurala. Vestile acestea despre nasteri usoare ne vor ajuta moralul, sper.

In alta ordine de idei. Christos a inviat, fetelor. Si noi am avut parte de un Paste linistit, in doi. Bineinteles c-am pregatit o gramada de bunatati asistata de sotul meu, care s-a depasit pe el insusi. Am facut o ciorbita de vacuta, tocanita de ciuperci si fripturica de porc, drob, oua vopsite si pentru ca n-am facut cand a fost timpul lor, iar sotul meu e innebunit dupa ei, in loc de cozonac am facut mucenici (56 de mucenici moldovenesti). Toate bucatele mi-au reusit iar azi cand am fost la control s-a vazut la cantar, dar am sa icnerc s-o dreg pentru data viitoare.

Dupa cum va spuneam, azi am fost la cel de-al treilea ecograf. Minunea mea cantareste 2,400 kg, e un voinicel caruia ii bate inimioara cu 131 batai/minut. A fost foarte interesant sa-l vedem la aceasta "varsta". I-am putut vedea fata destul de bine si cum inghitea lichid amniotic. O sa radeti, dar mie chiar mi s-a parut ca seamana cu sotul meu. In fine, a fost emotionant.

Laura22, si eu am dureri de os pubian si itnre picioare. Iar noaptea mi-e si greu sa ma rasucesc de pe o parte pe alta, sa ridic piciorul sa incalec perna cu care dorm motiv pentru care amortesc intr-o pozitie si bineinteles nu ma odihnesc cum trebuie.

Bebele meu, se intinde tot timpul si ma impinge in coaste si in ficat de-abia pot sa stau in fund la masa.

Voi ati inceput sau faceti masaj perineal? Eu sunt foarte speriata de ruptura de perineu sau epiziotomie - e ceva de care sper sa scap, si-atunci l-am batut la cap pe tatic sa ma ajute cu masajul. In primul rand este foarte neplacut, un pic dureros, fapt care m-a pus pe ganduri apropo de cata durere o sa fie la nastere si-n al doilea rand m-a facut sa-l intreb pe doctor daca e normal. Doctorul mi-a spus ca nu exista dovezi c-ar ajuta, si ca parerea lui, dupa 25 de ani de experienta este ca pot renunta la el ca de vreme ce n-am vergeturi probabil c-am muschi elastici si n-am de ce sa-mi fac probleme.

Voi mai puteti sa va epilati? ( ce metode folositi? si cat de des?) eu fie ma rad sau folosesc o crema depilatoare, dar nu-mi prea vad picioarele in partea de sus, ca sa nu spun ca mi-e foarte greu sa ajung in anumite locuri. Ce ma preocupa pe mine acuma e c-o sa vina clipa si-o sa fiu ne-epilata. (puteti sa radeti).

si pe curand.

Christina, mamica de (34+ sapatamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

felicitari, nally! sa-ti traiasca baietelul! nu-mi vine sa cred ca a inceput "seria" nasterilor, parca vad ca in curand se vor tine lant! sa nu ne uitati - chiar daca o sa aveti cu totul alte prioritati - si sa ne spuneti cum e, noua, celor care mai avem destul de asteptat!
va doresc tuturor multa sanatate!
cindy (31 sapt)

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!
Christina, eu sincer nu prea reusesc sa vad asemanari la copiii mici cu parintii lor, mi se pare ca au totul asa miiiiiiiic, da nu rad, fata lui e formata acum si e posibil sa vezi asemanari. Ma bucur ca e asa voinicut si totul e bine.
In privinta epilatului, eu ma mai epilez da nu la fel de des, folosesc tot epilatorul, mi-e teama ca daca folosesc lama o sa imi creasca niste fire viguroase si greu de epilat. Dar prin partile de sus nici inainte nu ma epilam ci ma radeam.
Hehehe ce mult am scris azi, o sa va plictisesc, se vede ca e mai lejer la serviciu. Da maine s-ar putea sa fiu iar ocupata.
Pupicei

Mergi la inceput

Cindy, chiar ma gandeam ca daca nasc la termen sau putin dupa, baietelul lui Nally o sa aiba deja doua luni, deja ea o sa aiba alte preocupari in privinta lui bebe, da eu tot sper sa continuam sa vorbim toate sa ne impartasim experientele si sa ne ajutam cu sfaturi ca pana acum, in caz ca e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

BRAVO NALLY SA ITI TRAIASCA BAIETELU!!!SA TE FACI

BINE REPEDE SI SA NE POVESTESTI!!!

LAURETA SI BEBELINA 31 DE SAPTAMANI

Mergi la inceput