SURPRIZA IN NOAPTEA DE PASTE !!!!!?????????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Intr-adevar, mie mi-au ajuns datele tale. Ce se intampla, nu stiu. Sper ca moderatorii sa vada si sa faca ceva!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Moderatorii nu pot face nimic din pacate pt ca nu au asemenea drepturi. Insa s-a intors ADMIN si el o sa rezolve. Mai e nevoie de putintica rabdare pt ca are multe mesaje si o ia si el de la un capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by alina_antoaneta
Eu sunt [b]Violeta ... iar acum aflu ca de fapt datele mele personale au ajuns la Oana...

nu numai la Oana, ci si la mine si la Mircea :)) d'ale netului cu buguri, nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Eu sunt [b]Violeta ... iar acum aflu ca de fapt datele mele personale au ajuns la Oana...

nu numai la Oana, ci si la mine si la Mircea :)) d'ale netului cu buguri, nu te speria.

bey voi avets personalitati multiple din cauza bug-ului :-))))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by conchita

quote:

bey voi avets personalitati multiple din cauza bug-ului :-))))

Pai...multzumim bah bugule...:)))
Dar cum ramane cu cei care au ramas fara personalitate?:)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Lasand gluma la o parte, oare cand imi pot refolosi numele de utilizator cu parola si toate datele aferente????
Aveti idee?...

VIOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Vreau sa stiu care probleme sunt inca de actualitate.
Vreau sa stiu simptomele exacte si daca isi aduce aminte lumea cum si de cand a aparut problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Utilizatorul Violeta inca exista si functioneaza normal. La cerere pot reseta parola daca exista probleme de logare...

Mergi la inceput

Pai...dragi admini eu pot sa va zic ca asta mi s-a intamplat in noaptea de pasti, am incercat cateva ore bune sa ma recoonectez pe forum cu numele meu, dar imi dadea mereu pe cel al violetei, sa scriu parola ca sa intru in profilul ei (care era, cica personal). Am incercat si eu incolo si incoace sa apelez la doua persoane, sa faca ceva, si a doua zi era totul la locul lui. De atunci nu am mai avut probleme sa intre profilul ei in loc de al meu.

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Sunt Violeta, si tot nu pot intra...
Incerc din juma' in juma' de ora!!!!!

Imi scriu numele de utilizator: Violeta, apoi parola, cea veche de la inscriere si...mesaj: parola sau nume incorecte! Bun, am vazut ca eu ca utilizator exist, am dat pe parola uitata unde iti cere numele si adresa de mail...dar, nici asa nu ma lasa, spune ca sunt ceva probleme!

Cel mai bine stergeti-mi numele de utilizator, adica Violeta, cu totul, si ma duc eu iarasi pe "Vreau sa devin membru" si imi scriu iarasi toate datele, dar vreau numele meu de utilizator!...
Astept indrumari.

Mergi la inceput