SURPRIZA IN NOAPTEA DE PASTE !!!!!?????????
Sarmama Oana ce surpriza a avut in noaptea de Paste!!
Auras, te rog ceva din tot sufletul! Da-le un mesaj Mirelei si lui Florin si
spune-le ca in seara asta am intrat pe forum si am raspuns la doua subiecte
si cand sa raspund si la al treilea, mi-a aparut o pagina cum ca nu pot
raspunde ca nu mi-am completat la profil sexul si tara, dar am facut asta
cand m-am inscris! Si apoi am vrut sa incerc sa intru la profilul meu
personal si, culmea, nu era numele meu, ci alt nume, si anume violeta...Si
nu mai pot intra cu numele meu! Da-le un mesaj maine tu cand vezi mesajul
meu si spune-le sa rezolve problema caci nu e normal, nu mai pot accesa
forumul din cauza asta!:(((((((Si m-am suparat tare, chiar in noapte a de
Pasti!:(((((
O poate ajuta si pe ea cineva? VRE-UN MODERATOR s-au vre-un admin ?
Paste ferict tuturor!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
Raspunsuri
hannen spune:
Aurelia ,la mine a fost mai nasolArata forumul de necunoscut,serios vb.
Nimic nu se deschidea,nu ma puteam loga,zicea ca numele de utilizator este folosit.Ce mai am avut o dimineata nasoala de tot.Cu inima strinsa am deschis dupa amiaza si surpriza forumul era la locul lui ,asa cum il stiam
Cred ca a fost, sau este o problema si speram sa se rezolve repede.
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
blancas spune:
Ca tot veni vorba de probleme cu siteul.Eu de cateva zile incerc sa intru pe site si nu reusesc decat "prin partea de jos a siteului".Adica pagina de inceput desprecopii.com se incarca,dar in partea de sus nimic nu e activ,doar articolele din jumatatea de jos a paginii sunt active,intru pe unul la intamplare si de acolo intru pe forum.Ceva e in neregula pentru ca inainte nu exista aceasta problema.
azibel spune:
Si eu am vrut ieri sa citesc un articol de pe pagina de home si nu am putut,nimic nu era activ.Ca sa intru pa forum norocul meu a fost ca il aveam introdus in Favorites in IE.
Isabela
conchita spune:
quote:
Originally posted by blancas
Ca tot veni vorba de probleme cu siteul.Eu de cateva zile incerc sa intru pe site si nu reusesc decat "prin partea de jos a siteului".Adica pagina de inceput desprecopii.com se incarca,dar in partea de sus nimic nu e activ,doar articolele din jumatatea de jos a paginii sunt active,intru pe unul la intamplare si de acolo intru pe forum.Ceva e in neregula pentru ca inainte nu exista aceasta problema.
yep, asta se intampla si la mine. ma panicasem pana am descoperit ca linkurile din josul paginii sunt inca active....
totusi, stie cineva daca s-au intors adminii?
oana cretu spune:
In primul rand, iti multumesc din suflet, Auras!
Am reusit si eu sa intru dimineata, problema se rezolvase, nu stiu daca a facut-o vreun moderator. Intr-adevar, hanne, si la mine forumul era de nerecunoscut, nu mai era tabelul, ci doar cum se numeau subiectele, si nu puteam sa intru in ele. Si la mine, ca si la tine, daca vroiams sa intru pe numele meu, zicea ca numele de utilizator este folosit! Nu stiu ce s-a intamplat, dar e chiar ciudat! Poate ne explica si noua cineva, ca tare m-a pus pe ganduri ceea ce s-a intamplat!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
papadie spune:
Se intimpla ca sunt adminii in concediu si mai apare cite un bug in pagina.
Nu este intentionat si nici nu se tine nimeni de genul asta de surprize.
Ma indoiesc ca iti poate explica cineva de ce apare cite un bug cind apare si unde se duce cind se duce.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
angel_jp spune:
Si eu intrasem in panica ,nu mai puteam sa intru pe forum,acum i' fericita ,sper sa nu mai fie probleme
Aurelia spune:
Asa deci fetelor trebuie sa avem rabdare pina vin "copii" din vacanta pina atunci bine ca s-a rezolvat cit de cit pentru voi problema ,acum papa daca tot ne explicasi ce si cum se intimpla cu "bugul" poate-mi zici si mie ce-i "bug"-ul asta sa nu mor p.......a mie nu mi s-a intimplat inca nimic de genul asta si chiar daca as fi avut ceva mai intii mi-as fi suspectat eu calculataorul meu de ceva "mouchard" spionas publicitari care se joaca prin calculator ,l-as fi trecut printr-o verificare cu detectorul de "muste" cel de virusi si apoi m-as fi gindit ca poate veni de la site!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
alina_antoaneta spune:
HELP!!!!
Eu sunt Violeta si am rugat-o pe prietena si colega mea de servici (Alina) sa ma lase un pic sa folosesc username-ul ei pt. a cere ajutor...
De la Paste nu mai pot sa intru ca membru al DC, nu imi mai recunoaste parola, nu mai am profil personal, iar acum aflu ca de fapt datele mele personale au ajuns la Oana...
HELP!!!!!
Violeta