sondaj: cum va striga copilasii vostri ?
Raspunsuri - Pagina 2
Karla spune:
Pe mine uneori ma striga "matoo".. iar pe el tatulee (atunci cand il pasam de la unul la altul).
Si uneori (rar) ne striga pe nume.
Dar mie imi place sa-mi spuna mama.
coryna spune:
Astept cu nerabdare sa va povestesc si eu cum ma striga, dar acum nu pot sa va spun decit ca pe tata i-l striga ta-ta, iar de citeva zile, ca era prea lung doar ta si urmat de un zimbet ala Iliescu. Nu l-am auzit niciodata sa ma strige, dar spune mama, stie ca eu sunt, ma pupa, ma musca, ma plesneste , dar nu ma striga. Vine ea si vremea mea!
Lia spune:
La noi e simplu deocamdata.Mie-mi spune mama,lui taica-su tata si lui insusi Andy.
Lia&Andrew
Ortansa spune:
Pe mine "mami",pe taica-su "papi".Cateodata "mimilina",iar cand eram gravida cu Nicolas "la vache qui rit" sau "otobuzul"(se lua dupa ta-su ,normal:-))Ei isi spune Maria(cand era mica Malia sau Maiia).
www.caryn.com/images/300light.gif" border="0">Ortansa-de 2X mamica va doreste:
SARBATORI FERICITE!
Lauraa spune:
quote:
Lala,
As vrea sa te intreb ceva...nick-ul tau, Lala, este legat de numele tau ?
Pupici pentru frumuselul tau cu ochii verzi ,
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
Ma scuzi Elena ca intru in vorba,dar si mie imi zic surorile si copiii mici Lala,lor le e mai usor asa decat Laura.Banuiesc ca ai intrebat pentru ca asa ii ziceti voi fetei,sau?
Pupici
LAURA www.tourettesyndrome.co.uk/xmas/tree1.gif" border="0">
alba spune:
Fetelor,sa stiti ca pe mine, nu ma mai cheama nici Corina nici Alba de cind cu asta micul, care ma striga toata ziulica: "MAMAAAAA" si "MAAAMIIII",pina si sotul ma striga MAMI, iar eu pe el TATI!
***Alba***
Elena spune:
quote:
Ma scuzi Elena ca intru in vorba,dar si mie imi zic surorile si copiii mici Lala,lor le e mai usor asa decat Laura.Banuiesc ca ai intrebat pentru ca asa ii ziceti voi fetei,sau?
Pupici
LAURA www.tourettesyndrome.co.uk/xmas/tree1.gif" border="0">
Laura draga,
Fetita mea isi zice "Lala" de cand avea un an si ceva, asa ca am preluat si noi nick-ul asta; in ultimul timp, insa, ne-a atras atentia ca ea e "Laula" si nu Lala, si sa nu-i mai spunem asa, dar cateodata ne mai scapa, inclusiv ei...
Pupici de la tiza ta,
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
vladosmina spune:
Vlad al nostru( un an jumate) ne striga mama si bea-bea( adica bebe)pentu ca eu il mai alint bebe pe sot:)). Lui am observat ca-si zice Dad. Cel mai haios este ca daca-i scriu si pronunt pe litere numele arata spre el.
claudiap spune:
Laura (1.8 ani) imi spune MAMA si lu tati TATI. Mai nou pe mine ma mai striga si CAUU (de la Clau cum ma striga Tibi). Cand o intreb cum o chema pe ea foarte rar spune AUA!
mama-Silvia spune:
Pe mine ma striga "mami" intotdeauna.
Pe el il striga "tati" iar cand nu ii face pe plac il striga "ghita"cu toate ca nu-l cheama asa.A auzit el ca la porc ii mai spui si "ghita" , si asa crede ca e mai amabil.