De cat timp departe de casa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Plecata de aproape 4 ani. In Romania ajung cam de 2 ori pe an. La mine acum, Japonia a devenit acasa, cu toate ca in Ro am propria mea casa iar portzile casei parintesti mi-s intotdeauna deschise.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

plecata de 15 ani (pe 20 aprilie se implinesc) si merg cam o data pe an in ro. Ultima data a fost in oct 2002 si mergem in august iar.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Plecata de doi ani si citeva luni, ultima oara am fost in tara - nu acasa, pentru ca Acasa inseamna aici- in decembrie si ma duc iar la sfirsitul lui mai.

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Plecata de 10 ani din Romania.Merg cel putin o data pe an acasa...sa-mi incarc bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

plecata din Ro din 2000, august
merg in Ro cam de 2 ori pe an
am fost in August ultima data shi pe 14 Aprilie o sa merg iar in Constanta pentru o saptamana de vacantza!!!

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Sint din 98 plecata si acasa am fost anul trecut in vara! ..si mai merg si anul acesta dar ...definitiv!!!!!!!Ptr. mine acasa e in ROMANIA! Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Noi am plecat din Ro de mai bine de 3 ani.Ultima dat am fost vara trecuta.Si vara asta mergem iar.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Ei , nu pot spune ca nu m-am acomodat , acasa e si aici , si in tara , dar sentimentalista m-a mai lasat mama natura . Mi-e dor mai tare de cei dragi , normal , dar si sa bat muntii de una singura ca in copilarie ... Si mai ales cand vin si sarbatorile , nu simt nici un parfum aici , si grandioasele oua kinder chiar nu au nici un efect pt mine . Ce spuneti , nu e mai frumos cand stai in fata rolei la bunica in asteptarea cozonacului fierbinte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am fost in RO acum 3 luni de Craciun si Revelion...suntem plecati din RO de 2 ani si ceva....avem norocul ca parintii nostri ne-au vizitat de vreo 4 ori pana acum.

P.S. Noi facem aici oua rosii, cozonac, piftie, sarmale, drob, asa ca incercam sa aducem noi traditia aici. O sa ne simtim chiar ca in RO.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs spune:

Sunt plecata de aproape doi ani...ma duc in Romania la sfarsitul lui aprilie...cred ca ACASA este si aici si acolo, depinde din ce unghi privesc...ma multe am sa pot spune dupa ce ma intorc.

Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput