De cat timp departe de casa?
Ne e dor cam la toate de casa , dar am si eu o curiozitate , de cat timp nu ati mai fost acasa ? Sau , de ce nu , de cand sunteti stabilite in afara tarii ?
Si o sa incep prin a raspunde eu , asa mi se pare corect . De doi ani sunt plecata de acasa si ultima data am fost in Ro pe 16 ianuarie
Raspunsuri
Catan spune:
Sint plecata de doi ani de acasa.Nu am reusit sa ma duc la ai mei ptr ca am doi copii mici.Dorul e mare dar speram cit mai curind sa mergem in tara.Catan ,piciul nazdravan si bebita Cindy.
http://community.webshots.com/user/catya106
Otilia spune:
Eu sunt plecata din România de 6 ani (nu zic de acasa pentru ca acum aici este casa mea) si ultima oara am fost acolo in urma cu 3 ani.
~Otilia&LaAdelita~
OtiliaLia spune:
Plecata de 3 ani din Romania (dar eu tot "acasa" o consider, pot spune ca eu am de fapt 2 locuri care inseamna "acasa" pentru mine).
Ultima data am fost in tara acum 6 luni.
Madachan spune:
Plecati de 3 ani timp in care n-am fost deloc acasa,in august ne intoarcem definitiv ACASA .......URAAAAA!!!!!
in 7 saptamani ,DPN 28 Nov
Corina spune:
Am venit aici in octombrie 2001,iar prima data am fost in Romania in august anul trecut.
Dar in vara asta mergem din nou!!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Sorina-Alexa spune:
Plecati de aproape 2 ani.
Ne place aici,ne-am acomodat repede,dar atat eu cat si sotul meu abia asteptam sa ne intoarcem in Romania,acasa,alaturi de familie.
Nicaieri nu-i ca ACASA!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Adela99 spune:
Plecata de 14 ani, n-am fost in Romania de 6 ani (din motive personale)
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
Crystinne spune:
Plecata de 1 an si 4 luni. Am fost ultima data in vara anului trecut.
Sincer nu tin neaparat acum sa mai merg, as prefera sa aduc aici in vizita pe cei dragi.Cel putin asa simt acum; la inceput plangeam in fiecare zi de dor, acum mi-a trecut.Asta nu inseamna ca nu ma gandesc cu nostalgie la timpurile de acolo.