De cat timp departe de casa?

De cat timp departe de casa? | Autor: debby

Link direct la acest mesaj

Ne e dor cam la toate de casa , dar am si eu o curiozitate , de cat timp nu ati mai fost acasa ? Sau , de ce nu , de cand sunteti stabilite in afara tarii ?
Si o sa incep prin a raspunde eu , asa mi se pare corect . De doi ani sunt plecata de acasa si ultima data am fost in Ro pe 16 ianuarie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Sint plecata de doi ani de acasa.Nu am reusit sa ma duc la ai mei ptr ca am doi copii mici.Dorul e mare dar speram cit mai curind sa mergem in tara.Catan ,piciul nazdravan si bebita Cindy.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilisk spune:

plecati de zece. În România n-am mai fost de patru.
ACASĂ e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu sunt plecata din România de 6 ani (nu zic de acasa pentru ca acum aici este casa mea) si ultima oara am fost acolo in urma cu 3 ani.

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Plecata de 3 ani din Romania (dar eu tot "acasa" o consider, pot spune ca eu am de fapt 2 locuri care inseamna "acasa" pentru mine).
Ultima data am fost in tara acum 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Plecati de 3 ani timp in care n-am fost deloc acasa,in august ne intoarcem definitiv ACASA .......URAAAAA!!!!!

in 7 saptamani ,DPN 28 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Plecata de 4 ani ,acasa am fost in decembrie ,de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Am venit aici in octombrie 2001,iar prima data am fost in Romania in august anul trecut.
Dar in vara asta mergem din nou!!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Plecati de aproape 2 ani.
Ne place aici,ne-am acomodat repede,dar atat eu cat si sotul meu abia asteptam sa ne intoarcem in Romania,acasa,alaturi de familie.
Nicaieri nu-i ca ACASA!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Plecata de 14 ani, n-am fost in Romania de 6 ani (din motive personale)

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Plecata de 1 an si 4 luni. Am fost ultima data in vara anului trecut.
Sincer nu tin neaparat acum sa mai merg, as prefera sa aduc aici in vizita pe cei dragi.Cel putin asa simt acum; la inceput plangeam in fiecare zi de dor, acum mi-a trecut.Asta nu inseamna ca nu ma gandesc cu nostalgie la timpurile de acolo.

Mergi la inceput