Oltencele, poftiti la povesti(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daca testul e negativ... inseamna ca tre' sa mai prestati si luna ce vine:)))) Cred ca nu ai de ce sa disperi, doar nu esti in criza de timp

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Testul nu iese pozitiv decīt daca au trecut cel putin 3 saptamīni de la...ziua cea mare
asa ca repeta-l saptamīna viitoare, dar īntre timp-nu sta degeaba!
La mine a fost īntīi negativ si cīnd l-am repetat dupa 2 saptamīni, a iesit pozitiv.
Aia cu teshtele!

Mergi la inceput

Eeeeeiiii, gagicutelor, ati dat bir cu fugitii???? Eu astept cu nerabdare week-endu si sapt ce vine, plec in vacanta 3 zile... dupa mai ramin 2 sapt si apoi e PLECAREA!!!!!!!
Voi ce faceti pe-acolo??? Stiu ca Doris e la antrenamente puternice, creca vrea sa cistige campionatul luna asta si sa aiba o cupa in forma de bebeu :))))
Coccinelle, iti veni surioara???
Oltencelor, treziiiiireeeeaaa :)))))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AHA,
AI sunat trezirea, iaca ca sunt pe aiic inca vreo ora pina plec la aeroport sa iau rude ce vin din Romanica si sa ma tina la curent cu ce"prostioare" se maiintampal pe acolo. Fetelor voi at i fost la cules de capsuni, cirese?Stie cineva un loc mai meserias cu program si dupa ora 5 ca sa ajungem si noi?

Altfel cand pelcati in vacante si pe unde, a fost cineva in HAwaii sa imi zica si mie cat de fain si scump este?
Numai bine,
Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

aici dint si eu...numai ca am treaba multaaaaaa, sefu pleaca de luni in conced si vrea sa fie totul ok......
ne vedem de luni incolo
we placut

DORIS

Mergi la inceput

uochei, atunci te-asteptam luni :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Beeeei ce canicule, beeeei!
Am crezut ca timpim simbata, erau 45 de grade la umbra...uf, bine ca a trecut!
Simbata dimineata am dus-o pe Oti la tzara la ma-sa mare - si pina la prinz ne-am intors!Si de atunci (pina azi-dimineata) am stat inchisi in casa amindoi, doar ieri am fost sa mincam prin vecini:))(de fapt a fost un chef la prieteni, unde nu am stat decit doua ore!) s ne-am reintors la cearsafurile noastre intinse pe jos, la filmele si muzica noastra!
Feteleeee - simbata plecam la Costinesti!A aflat si Alin dupa ce am luat biletele de tren, vroiam sa-i spun abia vineri seara cind faceam bagajele, dar a fost asa de necajit, avea treaba multa si stresanta la job - m-am gindit ca ii face bine sa stie ca dupa saptamina asta de 'maraton' il asteapta marea!Si o saptamina de concediu dupa 2 ani - eu zic ca mmeritam, nu?Mai ales ca fetitza e ok, ii este bine cu bunica...
Anca....trei saptamini se duc ca vintu'...:))
va pupicesc pina miine, pa

DORIS

Mergi la inceput

Oltencelor, ma citeste cineva?Mai scriu sau imi povestesc in gind ce as scrie, im?
Hotariti-va si spuneti-mi
mii de pupice

DORIS

Mergi la inceput

pupicei si de la mine, is in deplasare, la socrii :)))
Mai vin vineri pe-aici!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Oltence - maai am 29 de minute pina in vacanta - miine dimineata la 5 plecam la mare:eu si sotul - numai noi doi si marea!
o sa va trimit pupici sarati de la costinesti!
hai mai cu viata aici - sa am ce citii cind ma intorc, daaaa!?
ne revedem peste o saptamina si 2 zile

pupice la toti oltenii

DORIS

Mergi la inceput