Oltencele, poftiti la povesti(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu stiu pe cineva care inchiriaza la Ocnita, dar nu mai stiu daca e departe sau aproape de bai.
La Ocnita au un strand cu apa sarata.

Doris, nu zic nici da nici ba la numaratul degetelor de la picioarele stingi :))) mai vb pina atunci, dar si mie mi-ar face placere sa te vad!
Da, Giny, merge si motanul la Bailesti, se poate fara el?? :) Si-a facut un prieten pe-acolo, acum 2 ani l-a bagat in beci si l-a scos "plin" :))(Marcel pe Motan, bineinteles :)) ).
Ce faci cu sor-ta? Pe unde o plimbi?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Da, Giny, merge si motanul la Bailesti, se poate fara el?? :) Si-a facut un prieten pe-acolo, acum 2 ani l-a bagat in beci si l-a scos "plin" :))(Marcel pe Motan, bineinteles :)) ).
Ce faci cu sor-ta? Pe unde o plimbi
Toulouse, la ville rose

E de-al nostru Motanu!N-are probleme de adaptare-bag sama

Pe sora-mea o duc pe traseele binecunoscute, avem noi unele pentru mutzampiri de peste hotare:pe la plaja pe malul lacului, mai pe un munte līnga noi, mini-golf, McDonald, piknik-uri.Mai stam si pe acasa ca avem gradina.Nu ne aventuram prea mult ca plecam la drum cu cupilasii si ne adaptam si īn functie de ce le place si lor.

Bey fetelor, azi noapte la 1:50 cīnd fusai pe chat,aud un vuiet sinistru dupa care se pusera peretii sa vibreze vreme de vro 2 sec.
Nu mult, dar recunosc ca ma trecura toate apele si fiori reci din cap pīna īn vīrful degetelor.Cutremur, dar unul mic.

patrick face numai gjidusii prin camera , scos din dulapuri, aruncat pe geam ce e demodat...va puc, e nevoie de mine
pupici
Giny

Mergi la inceput

Doris, ma topesc dupa dulceata de visine.
Aici nu se gaseste, nici visine nu am gasit pīna acum
Trimite-i si lui gineri-toneste dulceata , poate io dai lu'nea pilotu, spui ca e pt. Giny.
De mult vreau sa fac o charlotta si n'am dulceata.

Da'la voi A nca, ai gasit vreodata visine?

Giny

Mergi la inceput

Nu-s visine nici aici :( Dar am gasit dulceata, sic!!!
Cauta pe la magazinele turcesti/arabesti si ai sa gasesti si dulceata de visine, feta si foi de strudel, seminte de dovleac si de floare coapte, basca lapte batut

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chatonel

Cauta pe la magazinele turcesti/arabesti si ai sa gasesti si dulceata de visine, feta si foi de strudel, seminte de dovleac si de floare coapte, basca lapte batut [:D

Toulouse, la ville rose

Mai īncape vorba ca nu am cautat si pe acolo?
Am vazut eu ceva, dar era un fel de marmelada de visine.
Nu dulceata aia de la mama de acasa cu visinele īntregi.
Tot de acolo īmi iau si varza murata de sarmale, foi de napolitan
si cītesh-helea, care nu le ai elvetienii īn galantar.
Pupici

Mergi la inceput

io nu gasesc foi de varza murate :( numai de vita de vie....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Varza de sarmale:am gasit si la magazin de greci(la butoi).
Am povestit cu grecul si a zis ca si ei fac tot ca noi sarmalele si ca asta e mīncare de la ei(nu de la noi).
Fac si sīrbii si la ei se numesc chiar"sarma".

Daca nu gasesti, da o fuga pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Anca sau la noi! - sa dai fuga mey...:)
Eu iar intrai in neshte chestii profesionale complicate....vb saptamina viitoare, paaa, fetele

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salut!
Intreba cineva de Govora. Sa stii ca aclo gasesti oferte de gazda. Daca intri in magazine si intrebi vanzatoarele sigur cunosc pe cinevaunde poti sa intrebi. AM fost acum doi ani cu copilul acolo si am cumparat bonri de masa de la hotelul in care se facea tratamentul. Noi am stat la gazga, a fost mai rustic dar aveam tot ce trebuie.
Am focut tratament cu sulf(acesta este pentru caile respiratorii) dar copilul a racit in acea perioada si ne-a fost mai rau. Medicul de acolo ma trimitea la salina (Slanic ).
Daca nu vrei sa apelezi la agentiile de turistm incearca acolo sa gasesti la gazda. Hotelul este ff scump si calitatea serviciilor nu mi s-a parut la nivelul preturilor.
Bafta.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mey oltencelor...nu vine chestia aia lunara...si testu de dimineata iesi totusi negativ!Incertitudinea asta imi macina neuronu rau de tot...e posibil sa dea rateu testu?
spuneti-mi ceva...orice, tare bine mi-ar face...

DORIS

Mergi la inceput