Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik spune:

vA MULTU de sustinere si abia astept sa merg in ALPHARETTA , MAI AM O BUNA PRIETENA ACOLO CARE MA ASTEAPTA .ASTA SE VA INTAMPLA PRIN TOAMNA CACI ACUM MAMA VA FI OPERATA LA INIMA SI TREBUIE SA FIU LANGA EA. DACA CUNOASTETI FAMILII CARE AU NEVOIE DE AU PAIR LUATI LEG CU MINE. VA PUP SI PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bine v-am regasit,frumosilor!N-am avut timp sa recuperez tot ce-ati prestat voi aci,ca-s cu netul proaspat scos din cuptor,da' profit de-o pauza mica sa va urez "Sarbatori superfericite!",cu pace-n suflete si lumina pe chipuri,zile senine si tot ce va doriti voi mai bun si mai frumos!

Irina & vevericii Agnes si Laur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

mneatza fetelor!
Super-liutzo,pupici multzi,multzi, mici si scuipaciosi scumpicului de Alexandru si voua.
Multzumesc fetele!
Din pacate,nu am stiut ca astazi nu se face nimic,iar eu sunt pe ultima suta de metri in ce priveste curatzenia si astazi vine si soacra-mea sa vopsim oooo.O sa incerc cat pot sa le las pe maine,desi maine mai am de facut sarmale si salata de beuf.Nu ar fi fost mare problema, daca sotzu' ar fi fost liber,dar lucreaza inclusiv in ziua de Pasti.Si cu un nazdravan de noua luni care cere multa atentzie, e destul de greu.
Duminica vom merge la biserica,impreuna cu familia(Church of Christ),deoarece cea ortodoxa e destul de departe.
Va doresc,din tot sufletul,Paste Fericit!

Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Pai fete "draji", io Rozental n-am, numa' am zis-o la misto, da' am mancat la cineva din el, si nu se mananca mai bine, ci mai cu grija, si gazda si-a petrecut toata seara spaland randuri de farfurii in loc sa-i tihneasca de companie (astea nu se pun in masina de spalat, motiv pt care nici nu le cumpar vreodata, ca sa nu mai zic de pretul lor).

Au venit Vevericii, ia te uita! Si voua sarbatori fericite si un iepuras cu multe alune. I-ai luat la ala mic vreo "chestie" cu first Easter? Al meu a primit de la cineva, de aia intreb, ca io nu-s cu bebilicisme din astea.

Mircea, saru'mana de web site, ma si duc pe el. Vin la voi sa iau Mascarpone ca aici e $7/500gr. Am gasit cascaval romanesc de oaie la $6/lb, la supermarket, tare-i buuuun.

Lexi, nu faci tu pentru noi cozonaci si platim transportul?

Am luat doua pulpe de miel babane, ca "melul" intreg costa cam mult si nu-i decat o "matza". Sunt la fermele din sat, dar nu m-am incumetat, oricum sotu' nu stiu daca mananca, m-a prevenit ca-si face steak daca gusta prea tare a oaie.

Sarbatori fericite si veniti sa ciocnim un ou rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Va anunt in mod oficial ca oole au iesit frumoase cu Mc Cormick, dar au facut o baita de o ora...eh, se poate si mai rau, le dau oo si dulce de lapte si i-am rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

McCormick si la noi, numai ca albastru a iesit culoarea vantului turbat, restul sunt faine de tot. Am pus tot tubuletul nu numai nu stiu cate picaturi recomandau ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Sarbatoarea invierii lui Cristos sa va aduca mai multa liniste , blandete , credinta ,precum si indeplinirea celor mai indraznete dorinte. Fie ca lumina acestor zile sfinte sa va incalzeasca sufletele si sa va lumineze Calea.
Un Paste fericit , alaturi de cei dragi !

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Probabil nu mai apuc sa intru pana luni, va urez sarbatori cu bine si lumina, sa va bucurati de si sa va fie aproape cine doriti voi si va traiasca toti bebicii si/sau burticile!
Don't worry, o sa va zic si Cristos a Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Probabil nu mai apuc sa intru pana luni, va urez sarbatori cu bine si lumina, sa va bucurati de si sa va fie aproape cine doriti voi si va traiasca toti bebicii si/sau burticile!
Don't worry, o sa va zic si Cristos a Inviat!

si tie la fel, Llaurelul-ghiduselul :)

si voo la fel, barfitoarele unchiului sam, sa va luminati de la Lumina si sa va fie Pastele plin de bunatati si oameni dragi alaturi.

fetelor, dar nu-i asa ca nu se zice Christos a Inviat pana duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Paste Fericit si o primavara frumoasa!

ruxij

Mergi la inceput