Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eni, era cineva aici pe forum, casi, au-pair in Texas, a postat mai demult un subiect la "Calatoriile sufletului" intitulat "SCHIMBAREA VIZEI" - e la pagina 5 acum - n-am mai vazut-o pe forum in ultima vreme dar poate reusesti totusi sa iei legatura cu ea. Cand locuiam in New Jersey am cunoscut multe fete care erau 'au-pair', din pacate nu mai tin legatura cu nici una dintre ele. In general erau multumite, dar depinde foarte mult de asteptarile tale si de familia la care nimeresti. Andrada te-a sfatuit foarte bine sa te interesezi exact dinainte care sunt drepturile si atributiile tale. Verifica si cat de serioasa este agentia prin care pleci, si cere-le lor sa te puna in legatura cu alte fete care au mai fost plecate prin ei. Iar daca Cleo te ia sub ocrotirea ei, eu cred ca esti pe maini bune

Sarbatori fericite si pupici tuturor

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

eni, mama draga, tu vii in alpharetta, la cinci minute de unde sunt eu.

uffff, 8 luni am stat in alpharetta si n-am stiut de tine... si de fii-tu :)))))) mi s-au parut o vesnicie acele luni, nu-s de ce, chiar ma gandeam ca daca o sa am o fata o s-o cheme alpharetta, iar daca un baiat roswell :))))) bine ca m-am mutat mai spre ny si-au scapat saracii copii :)))

pupici fetele si spor la treaba!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by bAly

Fetelor, nu stiti daca se gaseste pe aici brinza mascarpone?
Vreau sa fac tiramisu si m-am tot uitat in stinga si-n dreapta, da n-am gasit nimic.

in Chicago gasesti mai peste tot, trebuie sa te uiti la sectiunea unde sunt chesti de brinzeturi din import. La magazine mai mici am gasit chiar ieftina, vreo $4 o cutie mai mare de vreo 400g parca.

mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

'na seara, america, oriunde te-ai afla.

Intai si-ntai, reteta de cozonac, Andrada, atentie la mine! Si cc-urile, daca sunteti pe-aproape, ca nu explic de doo ori. :-)
1 kg faina, 8 oua, 500 ml lapte, 100 gr unt, 100 ml ulei, 60 gr drojdie proaspata, 300 gr zahar, un varf de cutit sare, zahar vanilat, 20 ml. rom.
Important e ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei (daca nu sunt, schimbati camera) :)
Intr-un castron, se oparesc 100 gr faina cu 200 ml lapte clocotit; se amesteca repede cu lingura si, dupa ce s-a racit, se adauga drojdia lichefiata in prealabil cu o lingurita de zahar.
Se amesteca si se lasa la loc cald, acoperit, pana isi dubleaza volumul.
In acest timp, galbenusurile se freaca cu sarea, dupa care se adauga zaharul, coaja rasa de lamaie si ce alte mirodenii va mai trec prin cap.
Intr-un castron, se pune restul de faina (900 gr), peste care se rastoarna maiaua (care a crescut intre timp), galbenusurile si laptele caldut; urmeaza framantatul, pana cand aluatul incepe sa se desprinda de pe maini. Se adauga, in timp ce framantatul continua, alternativ, untul si uleiul caldute (nu fierbinti).
Se framanta bine pana se incorporeaza toata grasimea (cam 25 minute).
Se lasa sa creasca 40 de min la loc cald si acoperit.

Se ruleaza, se creia o pauzasc cu crema de nuca (nuca pisata, 200 gr zahar, rom, vanilie, 2 linguri cacao si albusurile batute spuma), se pun in tavi, unde se mai lasa sa creasca, apoi la cuptor, foc potrivit.

Mie imi ies de fiecare data cand fac reteta asta, nu te gandi ca framant cu manusitele, ci cu spiralele mixerului din dotare, care-si face treaba bine de tot.

Cateodata ii fac la masina de paine, am scris reteta la bucatarie, daca nu mai e, o mai recit o data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs
Allya ti-am raspuns. Multam pt tip, avem si noi un magazin din ala, daar cam departe, oare nu au web site?

http://www.valuecity.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sar'mana!
Eu sunt un cc care a salvat reteta in folderu retete si de-acuma la Inaltare cozonaci, am inchis meniul, intrucat la proba pasca nu s-au repurtat succesele asteptate!
Pofta mare la masa de Paste!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by enik

incluse in acel program si anume o familie care are nevoie de ajutor pt. copii apeleaza la unul din reprezentantii acestui program ca sa gaseasca pers potrivita sa aibe grija de copii.Cunoasteti voi despre asa ceva ???Eu as dori sa merg la o familie in ALPHARETTA GEORGIA.Acest program se numeste Cultural care AU Pair.

Vara sotiei a venit aici cu asa ceva in Connecticut. Intradevar ne-a povesti multe despre ce si cum este cu asta si ar trebui sa fi intradevar atenta. Ea a fost una dintre putinele care sa mai si intors in tara, si a tinut legatura cu compania de aici, ajugind un fel de "ambasador" a celor de la AuPari. Mai exact este listat ca si persoana de contact pentru cei care vor sa vina. Deci cred ca te va ajuta mult sa povestesti cu ea. Ti-am trimis adresa ei de email sa iei legatura cu ea.

mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lexi, Llaura, sunteti niste haioase! pai voi o sa bucurati mesenii numai prin prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Cleomax daca maine nu se face nimic pot sa ma duc la cumparaturi?

Lexi daca nu am drojdie proaspata pot pune uscata? Daca da spune-mi si cat.
Eu am drojdie pe care o folosesc la masina de facut paine. Este buna?

recunosc cu mana pe inima ca am fost o puturoasa. Nu am facut cozonacii , iepure nu am gasit asa ca astazi am cumparat vopsea de oua.
Sambata sunt invitata la cineva si imi ia aproape toata ziua iar daca Cleo a spus ca maine nu se face nimic am dat-o in bara.
Asadar va trebui sa-mi trimiteti cozonaci si pasca , putina fripturica si ce mai aveti voi bun. Nu va deranjati sa-mi trimiteti vin ca deja m-am aprovizionat si ouale le vopsesc eu.

Pana cand imi sosesc pachetele de la voi va doresc un Paste Fericit !

Mihaela vazut pozele si va trimit si eu pupicuri cu scuiparici de la Alexandru.

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Paste Fericit la toata lumea!
Nu prea am avut timp sa va citesc in ultimile zile... dar am venit cu o inf zic eu utila pt cei care urmeaza sa ishi depuna actele pt "citizenship"... la biblioteca se gaseshte cartea PASS THE U.S. CITIZENSHIP EXAM cuprinde intrebari, raspunsuri, explicatzi la structura guvernului shi zic eu este foarte utila shi bine "construita". Exista shi un DVD sau video cu numele VIDEO GUIDE TO THE CITIZENSHIP TEST din car epotzi invatza tot ce trebe pt interviu shi nu eshti prea bun la citit sau la vb limba engleza (invetzi exact cum auzi acolo shi garantat treci examenul).
Bafta la toata lumea shi inca o data PAste Fericit
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput