Bona ? Mi-e foarte teama
Raspunsuri - Pagina 2
lia popescu spune:
Draga alssa, te inteleg bine, pentru ca nici eu nu mai stiam de unde sa mai gasesc resurse pentru plimbat copilul in parc: veneam obosita de la servici si nu apucam sa stau 5 minute ca trebuia sa ies cu el, sa prind ultimile raze de soare. Iar plimbatul in parc nu era de fapt nici o relaxare - tot timpul stateam cu ochii pe el, ca altfel manca mucurile de tigari de pe jos. Era chiar mai obositor decat serviciul meu sau treburile gospodaresti. Asa ca am gasit o persoana care nu avea alta indatorire decat sa-l plimbe pe micut, cateva ore/zi. Cred ca la asa o munca s-ar preta o vecina pensionara, cineva in care sa ai incredere. Un ban in plus nu strica nimanui. Cand o sa fie mai mare poti sa-i faci un coltisor al lui, in curte (ce fericita esti ca ai curte!)cu nisip si jucarii sigure si- si va vedea el de treaba lui.
alssa spune:
Fetelor, va multumesc pentru sprijin si pentru idei.
Tinatache: intr-adevar... de cind s-a nascut am crescut-o singura. Abia acum am prins ceva ajutor (cel de care vorbeam mai sus). Mi-a fost foarte greu pentru ca dupa nastere am avut probleme cu operatia si mi-am revenit ingrozitor de greu, am adunat o oboseala crunta pentru ca d-soara a avut colici pina la 7 luni si-asa mai departe.
Acum ma gindeam la o bona si plimbat in parc sau stat in curte. Dar ce mi-ati spus voi, m-a pus pe ginduri, asa ca dupa o discutie cu sotzul meu se pare ca l-am convins sa luam macar de proba o menajera care sa ma ajute la "grosul" din casa. Poate asa am sa-mi mai revin putin. Prefer sa ma obosesc cu Clara decit cu casa, probabil ca oricare dintre voi.
Daca vad ca nu tine asta, am sa iau o bona pentru Clara care sa stea in curte cu ea (e foarte mare curtea deci nevoie mare sa stea cineva cu ochii pe ea) si eu sa-mi fac una alta.
Mare nevoie as fi avut acum de Paste de un ajutor la curatenie, dar poate imi iau revansa de Craciun :))
In concluzie: va multumesc :)
si va urez un Paste cit mai calm si revigorant :)
Alssa si Clara (1 an si 4 luni)