mamici din Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Elena:

quote:
Originally posted by Elena I.
Dar dupa plimbarea cu pricina a fost gigilicea foarte agitata, a plins tare (oare pentru ca am incercat sa-i dau suc de portocale si ea nu voia?).

Sucul de portocale e posibil sa dea disconfort si chiar dureri e burticuta. Mie mi s-a recomandat sa nu ii mai dau suc de portocale si sa folosesc suc de mere combinat cu suc de morcovi, grepfruit si alt fructe. Poti chiar sa ii dai sucul de la compotul de mere - eu nu am facut-o.
Eu am inlocuit si calciul gluconic cu ca lactic pisat tot din cauza problemelor de burticuta.

quote:

Azi e fornaita si am decis sa nu iesim, dar parca nu ma indur s-o tin in casa cind vad ce soare frumos e afara!!!

Rezista dorintei tale de a iesi afara daca puiutul e fornait. Sa nu ii fie mai rau, mai ales ca e si vant.

Ce puisor dragalas! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa! Cu mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

gata.

nani, papa, kk - sintem pregatiti sa iesim afara.

am tulit-o. mama ce soare !!!

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ziua buna tuturor!!Cristina m-ai sagetat in inima cand mi-ai spus ca a inflorit liliacul. Doamne ce mult imi place liliacul alb!! Aici in Japonia nu am vazut. Cred ca prin florariile mai mari o sa gasesc, dar mie mi-e dor de cel din Iasi.Carmen daca o sa organizatzi intalneala pe 1 mai va rog mult de tot sa facetzi poze. As veni si eu dar ma impiedica ...un continent si un ocean Insa am intzeles ca se face o intalneala si in vara, nu? Tina nu ziceai ca vii si tu acasa, cam in aceiasi perioada cu mine? Oricum eu va urez distractzie maxima! Statzi ca m-a trecut un gand! La intalnirea de pe 1 mai merg mamicile la Carafa si taticii stau cu bebelushi?! Se ia "revansa" de data trecuta? Cum e Cristina?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ma inscriu la intalneala de 1 mai. Da unde mergem si cum se anunta vremea?
Noi nu mai avem masina si tare e nasol cand esti invatat si acu mergi pe jos
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Succes la intalniri, eu cred ca de la 1 mai cel tarziu (atunci sper sa rezolv totul cu serviciul), voi fi consemnata in pat-repaus total pana la nastere, so...adio gratare si iesiri sezonul asta! Pana atunci, keep in touch si visam cu ochii deschisi la o lume mai normala, in care gravidele nu sunt tinute intentionat peste program sau ridicate de 30 de ori pe zi de pe scaun doar...pentru ca si-au permis sa faca un copil!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Ziua buna tuturor!!Cristina m-ai sagetat in inima cand mi-ai spus ca a inflorit liliacul. Doamne ce mult imi place liliacul alb!! Aici in Japonia nu am vazut. Cred ca prin florariile mai mari o sa gasesc, dar mie mi-e dor de cel din Iasi. Statzi ca m-a trecut un gand! La intalnirea de pe 1 mai merg mamicile la Carafa si taticii stau cu bebelushi?! Se ia "revansa" de data trecuta? Cum e Cristina?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Hihi Raluca,gind la gind cu bucurie..chiar vorbeam cu Carmen sa gasim un loc,unde nu mai pot "mnealor" sa o stearga pe motiv de berica!!.Cred ca cel mai bine e in Gradina Botanica sau in Parcul Copou,desi aici e un picutz cam aglomerat.
Te pupacim dulce de tot,care ni-era tare dor de tine.Vino mai des pe aici sa ne spui ce mai faci.Abia astept sa vina vara sa ne reintilnim.
Cristina si Mihnea
)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

elena, cat are mogaldeata ta acuma? nu-i cam devreme pt suc de portocale? uite ca eu abia am inceput cu diversificarea la al meu si sigur e mai mare decat a ta... Mai ales daca o alaptezi , atunci se incepe si mai tarziu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Elena I.

Cistina, ce dulcel e domnul Mihnea! O sa depaseasca el si faza asta cind e "necuviincios" cu mama lui.Da e asa de dragalas,imi vine sa-l "maninc"cind aud cum se alinta..si se piseceste.
A,e mai sensibil ca o fetita.Aseara am inceput sa-i cint vine vine primavara si a inceput un bocet ca la inmormintare de mi-a trebuit nu stiu cit sa-l linistesc...a zis"nu cinta ata,nu-mi pace mudica ata,cinta cu toamna..."-adica nu-i place muzica asta si sa-i cint ceva cu toamna.

Iata si pozici de la botezul Ericai:
http://community.webshots.com/album/135307369BLgbyb
Draga Elena,
Arati bestial ,iar Erica este domnioara pe cinste.
Doamne ce mare a crescut si ce frumoasa este
.

Lui Mihnea portocala nu i-a priit.Abia dupa 1 an am inceput sa-i dau(si in dr.Spock am gasit ca portocala e indicata dupa 9 luni).Ii provoca dureri de burtica si dr.mi-a zis sa-i dau numai mar si morcov;iar calciul gluconic il agita la culme,asa ca dr.mi-a dat calciu lactic.
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca e la fiecare altfel.
de ex. lui Matei ii place portocala si ii face si bine. are un pic de tendinta la constipatie si cred ca asta il ajuta. iar sucul il plescaie cu mare placere. dar nu-i dau decit max 20 ml pe zi.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Buna fetelor. Alex al meu a implinit pe 19 aprilie - 9 luni. Este un bebelus cuminte, insa acum cand e vorba sa iasa dintisorii este cel mai mare mofturos. Nici azi dimineata nu a vrut sa-mi manance! Il mai las asa cateva zile si daca continua, il duc la doctor. Imi este frica sa nu aiba altceva. Inca papa san . Barbate-miu rade de mine, spune ca am sa merg cu el pe strada si o sa-mi ridice bluza sa-mi ceara tzitzi :)). Pozne la greu, cat poate el sa le faca din premergator... Sunt si eu interesata de intalnirea de 1 Mai dar s-ar putea sa ma duc la o nunta , inca nu sunt decisa. Va pup pe toti si abia astept sa mai vorbim.

Mergi la inceput