Fetele din USA,poftiti la o barfa!(12)
Raspunsuri - Pagina 2
iubibubi spune:
Lexi, ce infrarosu ai :)). mie mi-a scapat... scuze, Lumi...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Llaura spune:
Gagicile gospodine de pe aici fac paine cu masina de paine si e foarte buna. Eu sunt destul de si fara paine buna, aia imi lipseste!
Moaaaaamaaa ce misto pare Clean&Easy a lui ocebine, dar cam expensiv; eh, bune si foliile si mai ales Braun silkepil...acuma zi-ne si noua cat de misto e, ca poate am sa binemerit si eu vreodata cine stie!
lai spune:
Si io tot utilizatoare Braun Silk epil, cumparat de pe internet, iar pentru alte zone gen brate, ceara rece Sally Hansen de la Walgreens sau CVS.
Paine - baghete frantuzesti, daca nu sunt pentru consum in aceeasi zi se pot congela pentru pastrarea prospetimii, si imi mai place sourdough bread. Mihaela dragutza, la tine am mancat paine ca-n Romania, ia spune tu de care si cum era
Lai
Laura Takacs spune:
Epilady pt picioare, si ceara pt restul. Ceara se numeste (parca) Gi-gi Honee sau Honey, da' trebuie folosita cu fasii de muselina, deci alea le croitoresti intai si le aplici peste ceara intinsa pe piele. Mie imi place desi e cam messy uneori. CU ceara asta trebuie sa ai si dizolvantul respectiv pt ca nu e water soluble. E mai buna cea solubila in apa, te speli dupa ce termini si stii o socoteala, nu ti se lipesc chilotii ori tricourile.
Paine buna are Costco, eu cumpar mai multa si o inghet o saptamana, dar dupa doua nu mai e asa de buna. Ai mei au facut paine in casa timp de 17 ani, niciodata nu le-a placut cea de aici.
allya spune:
buna fetelor!
eu nu am reusit sa citesc tonele de material ce le-ati scris pana acum..
in legatura cu painea, noi am facut si singuri acasa delicioasa si cumparam old world sau paine ungureasca.
va pupic,
Andrada spune:
Cum faceti fetelor in casa piinea?
framintati, coaceti, etc?
la masina?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
Katica...bine ai venit !!!!!!!venim si noi la o cafea!!!!!don't worry....be happy.mona78
BoboMom spune:
Am si eu o intrebare... Branza topita se gaseste? Daca da, triunghiuri sau altfel? si cum se cheama? Sotul meu nu stia genul asta de branza, de-aia intreb.
Katica, bine ai venit!
Laura