dr. PUIA - cea mai mare dezamagire!!!!!

dr. PUIA - cea mai mare dezamagire!!!!! | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Acum vin de la un control la dr. puia, un om deosebit de aroant, repezit, ce mai o dezamaire. Am intrat la cabinetul lui de colposcopie de la Giulesti si la ramada cu asistenti, alti clienti, secretara m-a intrebat asa din picioare , pe hol, intre o clienta si alta ce problema am. Mi-a vorbit repezit, nici and sa ma intrebe de analize sau altceva si mi-a zis ca daca am fost la dr. Conteanu sa raman la el. Am considerat normal sa-i spun ca ma vede cineva la 36 de ani, nu? si ca vreau sa ma analizeze si dansul ca o mare autoritate ce este. Nu cred ca sunt prima care mai mere si la alt dr. Oricum spitalul este un dezastru. Sfatul meu : NU MERGETI LA EL. Dca vreti bine, este doar un sfat.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Imi pare rau ca s-au purtat asa, numai de asta nu aveai tu nevoie acum. Eu auzisem pareri bune despre Dr. Puia, dar...
Ce e mai important: ce ti-a spus? Ce a spus de testele tale (banuiesc ca i le-ai aratat, nu?)
Haide, asteptam vesti bune!
Pe pup,

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Ce sa -i arat, ce teste, ce sa-mi zica?? A avut el timp de mine? Un control scurt si a zis ca nu vede nimic. Testul care a zis sa mi-l fac, Orchideea , ca de ala am facut la marele laborator a iesit cum am mai scris cu a 2 a liniuta firava. Nu m-am mai intors la el. Era acolo ca la ara. Una pe masa, alta in fundul ol, 2 asistenti o secretara, asta Puia nici nu ti se adreseaza tie ca rezultat.
Nu numai mie dar si celorlatlet nu le spune nimic ele intreaba secretara ce au , ce tratament sa urmeze, eu am avut o vorba: M-am dus bou si m-am intors vaca nervoasa.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

am avut o experienta similara. Mai mare rusine n-am simtit in viasta mea. Cred ca in cabinet erau 20 de persoane. Mi-a facut o coloposcopie. Aveam o rana pe col si ma trimisese la dansul ca la un m are specilist Dr. Niculescu. Oricum m-a tratat ca pe un catel la veterinar. m-a ignorat complet, i-a dictat secretarei (sau assitentei) diagnosticul. E adevarat ca nu am reusit sa dau nici un ban nimanui, dar nu pentru ca nu as fi vrut ci pentru ca toata lumea ma ignora. DSoar cele 20 de persoane erau interesate de rana mea si s-au uitat pe rand la ea (imagineaza-ti ca am stat vreo 20 de minute pe capra).

Te inteleg, de maine te vei simti mai bine, vei uita episodul. Nici eu nu i-as recomanmda altcuiva sa mearga acolo.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Te inteleg, e trist ce se intimpla la noi..
Incearca sa te linistesti! si eventual sa mergi la alt dr....Fii tare ca BB e acolo!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Draga Diana,imi pare rau sa aud prin ce-ai trecut.Eu te-as sfatui sa te duci la medicul de care-ti ziceam in mesajul privat (prof. Crisan de la Maternitatea Bucur).Este f bun, rabdator si nu sperie pe nimeni.Eu merg la el de citiva ani,iar mama de vreo 30 de ani si e f multumita.
Maternitatea Bucur e la Pasajul Marasesti.
Te asteptam cu vesti.

Ela2001 - 10 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

As putea sa-ti explic un pic .... ca sa nu mai fii suparata.
La "colposcopie" este un cosmar. Asa e . Dar daca esti gravida n-o sa mai treci pe acolo. Este f. mare aglomeratie, asta ai observat. Eu am avut parte o data, desi eram pacienta lui si ne intelegem f. bine, dupa ce am nascut, si tot asa .... repezit a fost. Este din cauza nebuniei care o are la usa. In general este un tip f. politicos si e un doctor f. bun. Are insa fff multe paciente .... In cazuri grave, ca al meu, se descurca f. bine. Daca, insa, ai o sarcina f. probleme, poti gasi un doctor bun, mai putin ocupat. Daca vrei sa mai incerci la el, fa-ti o programare (eventual alaturi la Clinica) si o sa fie si el mai relaxat, chiar daca are programari pana la 22:00 sau mai rau.
Giulestiul nu e frumos, deloc, dar e o maternitate f. buna.

Vei gasi un doctor care sa-ti placa, si acela va fi cel mai bun pt. tine.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Draga Diana,
esti tu suparata acum, si eu as fi reactionat la fel! dar nu a fost o idee prea buna sa mergi dimineata acolo: si eu am vazut cit de aglomerat e acum vreo 2 saptamini.
Eu eram internata si am avut prioritate, nu am asteptat deloc! am avut si un pic de noroc, nu eram decit 3(!!!) si doar un asistent innauntru. Am vociferat un pic, dar...pina la urma m-am dezbracat!
incearca sa iti faci programare la Clinica acolo dr-ul e doar pentru tine in timpul consultatiei.
Eu nu sint pacienta dr-lui Puia dar pina acum nu am auzit pe nimeni sa fie atit de suparata pe el.
Giulestiul nu e deloc "un dezastru" ar trebui un pic zugravit dar, in rest, e curat, personalul mie mi s-a parut OK!
Inca nu iti cer medicamente de acasa, au schimabat vara trecuta aparatul de la HCG iar doctorii sint niste profesionisti si nu te cheama la cabinetul particular imediat cum te vad!
Am fost si in alte spitale dar nu as mai calca pe acolo!
E parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Parerea mea este ca nu e admisibil sa chemi mai multi pacienti odata in cabinet, mai ales la ginecologie. Intimitatea si pudoarea fiecarei paciente trebuie respectate! Iar problema ta trebuie sa ramana doar a ta, ca doar asta inseamna secret profesional. Cred ca e insuportabila ideea de a ma dezbraca intr-un astfel de cabinet. In mod cert as fi facut stanga-mprejur si as fi mers in alta parte!
Eu cred ca putina ordine interioara ar rezolva problema, ca doar nu suntem, scuzati, la ferma! De ex o ordine in care sa se intre, separeuri in care sa fie instalate pacientele examinate si care nu costa o avere, dar trebuie sa vrei sa le faci, sa-ti pese! Dar in Romania s-a perpetuat acest prost obicei conform caruia se poate oricum, pacienta sa zica mersi ca e vazuta si, daca nu-i convine, sa mearga in alta parte. Imi pare rau, nu asta e solutia de a ajunge acolo unde in vest au ajuns demult.
Bunul renume al unui medic nu-i da dreptul la lipsa de respect!
Din pacate am fost si eu candva, cu vreo 3 ani in urma, internata in acel spital si am ramas profund dezamagita, nu numai de conditii, ci mai ales de personal (si aici voi include si medicul caruia i-am fost pacienta atunci...). Am plecat din acel spital plangand...
Ulterior am vazut ca se poate si altfel. Si m-am convins ca profesionalismul unui medic si faptul ca este ocupat pana peste cap se poate impleti cu respect si consideratie fata de pacient. Iar acum, de cate ori ies din cabinet, ies zambind, indiferent cat de abatuta eram la intrare.
Sanatate maxima si o alegere inteleapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Va multumesc de raspunsuri . Dar: Eu NU AM ales sa ma duc la el dimineata,nu am ales eu sa mer la spital. El mi-a zis, pe telef. lui personal pe care mi l-a dat el, sa ma duc; el a ales ora, in plus m-am dus si cu trimitere de la cineva. Iar, in plus nu era alomeratie, erau doar 5 persoane care asteptau. Pai sa vezi la prof. Ancar inhesuiala de femei si ce ordine si disciplina e acolo. Sa vezi la dansul cum te trateaza ca pe un om nu ca pe o vita la expozitie. El este un ADEVARAT OM, pt. care am cel mai mare respect. Daca nu reusesc sa raman pe cale naturala prefer sa dau 600 euro decat sa dau 100 la Giulesti. Acolo poti sa-mi dai tu 600 de euro si nu mai calc.
Pot sa va zic clar ca nu m-am certat cu nimeni la Giulesti, nu am vorbit nici macar rastit , chiar imi tremura vocea cand vorbeam cu secretara sau cand am vorbit cu el. Pur si simplu i s-a "falfait" de mine si de celelate paciente care erau acolo. Si urmatoarea pacienta dupa mine chiar a renuntat sa -si faca testul de sarcina, a fost dezustata.
La el m-am dus sa aflu si o alta parere, decat a dr. Conteanu. Nu am primit de la el decat propozitia:"nu vad nimic, du-te fa-ti test de sarcina acum si revin-o la mine." Nu m-am reintors, ca nu sunt sadomasochista. Deci mi-e clar voi ramane exclusiv pacienta dr. Conteanu. EL Da, este OM si DR., .

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragi fete frumoase,
Desi nu va cunosc personal mi-am facut o parere depre voi toate si pot sa spun ca sufletul meu este alaturi de voi.
Eu am deja trei baieti destul de mari dar am mai dori o fetita. Aici incepe aventura noastra. Am facut cateva teste si...raspunsul a fost trompe infundate. Nu puteti sa faceti copii decat cu FIV. Si noi am inghetat de frica pentru ca doream totul natural. Am ajuns intr-un tarziu din intamplare la American Medical Center la dna.dr. Coroama. Si am avut un soc ...mi-a propus sa fac o HSG unde si aclo am descoperit ca nu se pot desfunda. Raspunsul a fost FIV sau reimplantare tubara bilaterala cu sansa de reusita foarte mici. Am facut reimplantarea si mare mi-a fost fericirea cand am fost anuntata ca operatia a reusit. Ceea ce doresc eu sa va transmit este ca eu am reusit prin aceasta dr.Coroama care a fost alaturi de mine m-a inteles si toate lucrurile au fost rezolvate prin telefon si anume: operatiile mele au fost facute de Prf. Dr. Marinescu, directorul de la Giulesti. Un om deosebit care a reusit sa dea multor femei sperante. Sunt sigura ca toti cei care au avut de a face cu dansul au reusit. Dupa un an de la operatie am reusit sa raman insarcinata natural. Din pacate la 6 saptamani am pierdut sarcina dar sunt sigura ca este ceva hormonal care se va rezolva. Important este ca nu am apelat la nici un fel de chestii cum ar fi FIV sau inseminare.Important este ca am speranta si sunt sigura ca voi avea inca un bebe care va veni foarte curand. Si asta datorita Dnei. Dr. Coroama. Un om deosebit.
lauricipani

laurici

Mergi la inceput