dr. PUIA - cea mai mare dezamagire!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ardit spune:
Laurici, eu nu stiu nimic despre "reimplantare tubara". Singurele zvonuri (dar fara detalii) care mi-au trecut pe la urechi au fost de genul "refacerea trompelor". Eu am o singura trompa (in urma unei extrauterine) si infundata. In rest sunt normala, hormonal, etc. Anul trecut m-am infipt sa fac FIV dar as vrea sa nu mai fac. Poti sa ma luminezi? Daca este "reimplantare" ce iti reimplanteaza??? Aceasi trompa?!
ardit
ardit spune:
si, unde imi sta capul?!
Ai mare dreptate DIANA asa este, in ultimii 5 ani am mers intr-o veselie la spitale si policlinici cu mama, cu mine, cu sotul meu, pina si cu pisica, de m-am saturat, nu mai pot sa vad perete de spital, nu mai pot sa vad figura flegmoasa de asistenta sau sora medicala eu-nu-pun-plosca-eu-nu-spal-plosca. Din experienta mea doar 5% din doctori pun diagnosticul corect, 3% din astia stiu ce tratament sa dea si doar 1% se poarta civilizat si iti raspund la intrebari. Sunt sigura ca nu am fost eu in mod special ghinionista, iar daca este altfel la voi, sunteti niste norocoase. In ceea ce priveste Giulestiul are zone cu adevarat infricosatoare si mizerabile, unde nu as calca, si zone super superfaine, cum este traseul FIV.
ardit
ponicid spune:
Si eu am avut un soc cu acest doctor Puia. Desi am auzit ca este un foarte bun profesionist, la mine a zbarcit-o. Mi-a facut colposcopie si mi-a spus ca am o rana urata pe col si dupa ce imi termin tratamentul din Giulesti sa trec si pe la el sa ma trateze. Mi-a completat asistenta diagnosticul pe foaia de observatie din spital si cand am fost gata de externare i-am spus doctorului Marinescu (la care eram internata) sa imi prescrie tratament pentru problema pe care a vazut-o doctorul Puia. Si aici urmeaza socul. Doctorul Marinescu mi-a spus ca din ceea ce a scris doctorul Puia acolo nu rezulta ca as avea nici o boala de tratat. Rana pe col nu exista nici din ceea ce scrisese Puia si nici din ceea ce vazuse Marinescu la consultatii (si imi deschisese colul numai la internarea aceea de 3-4 ori. Mi-a mai spus ca din diagnostic rezulta ca pe col se vede ca am avut o rana veche, complet vindecata si cicatrizata (stiam de ea, o tratasem cu multi ani in urma). Dupa ce m-am externat m-am mai dus la un control pentru ca ramasesem cu dubii. Si intr-adevar nu exista nici o rana pe col. Si nu pot sa va spun cu ce ton mi-a spus doctorul Puia ca am o rana urata pe col de fata cu vreo 10 persoane. Mi-a spus-o pe un ton ca si cand eram o prostituata care din pricina meseriei ei este inevitabil sa faca rani pe col. Intr-adevar m-a tratat ca pe un animal acest doctor.
Daniela, mamica de Ana-Maria
Diana1968 spune:
Este rau ca inca mai sunt asa doctori, ori fi ei buni dar daca sunt nesimtiti SI SUPERFICIALI sa ramana fara pacienti. Oricum eu de atunci am dat 6 pacienti dr-ului Conteanu , un inecolo si un om mare, si am spus oricui "FERITI-VA DE DR. PUIA!!!". Si ca profesionalism, nu prea cred la Puia, m-am dus la el si nu a vazut nici o sarcina, pe cand dr. Conteanu a simtit-o la mana imediat si m-a si felicitat. S-a bucurat alaturi de mine. Pacat insa ca am pierdut-o.
diana