Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa

Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa | Autor: marimar

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cite sintem, probabil nu multe dar....poftiti aici !!!!
Ca deja is geloasa pe cele din USA, Franta, Canada, Japonia.....

14 sapt si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Buna Marimar.Eu sint Oana,locuiesc in Auckland de 1 an si jumatate.Tu unde locuiesti?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna Oana,

Eu sint Ade, locuiesc la fel, in Auckland si astept al doilea bebe in Sept-Oct.
Oare mai sint fete din NZ sau sintem numai noi doua?

Mergi la inceput

Eu stiu ca mai sint fete din NZ,dar nu sint asa active pe forum in ultima vreme.Si eu astept un bebe in noiembrie la sfarsit.Unde anume in Auckland locuiesti? Eu stau in North Shore.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

ce barfim?
eu spun prezent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Buna Fetelor...
Eu sunt Gabi, stau in Auckland de 1 an si 4 luni...am o fetita de 6 ani, si tare ma bucur de initiativa voastra. Nu mai sunt asa de activa pe forum pentru ca nu mai am asa de mult timp, si pentru ca la un moment dat am fost tare dezamagita, nu de forum (care mi se pare minunat) ci de anumite persoane de pe aici. Citesc destul de des ce se mai scrie, dar de mult nu am mai pus vreun mesaj....
Ma alatur voua cu multa bucurie...
Suntem mai multe, si sper sa revina si celelalte fete!
Cu drag

Gabriela B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Ah, ce putine sintem, totusi e vorba de o Australie imensa si de o NZ proaspata cu multi romani.......
Buna Gabi si Oz, nu stiu ce birfim dar macar sa ne adunam..

ALOOOOOOOOO Australia, NZ !! SE AUDE ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

in general cand se aduna romanii din Austrlia si NZ iese o cacialma...eu zic ca e mai bine sa ne risipim...chiar si pe net.
Asta asa ca idee generala...in rest va las fetelor sa vorbit "de ale voastre"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ericuta spune:

Salutare fetelor,

Asa cum spune si subiectul "fetele" ar cam trebui sa se adune nu si.... "porcii"scuze daca jicnesc cumva dar iar imi amintesc de vechile discutii din subiectul NZ in care cineva isi baga codita la care se alaturase si faimosul Dinu.... Fara comentarii!
Deci puteti conta si pe mine , nu promit % ca am timp , ma alatur si eu lui Gabriela B. in exprimarea opiniei privind dezamagirea.Uite asa datorita unora , altii pierd!
PT. PORK : daca nu ai remarcat pina acum sa stii ca nu numai cind se aduna NZ si Au iese cacialma , oamenii sint la fel peste tot indiferent de limba pe care o vorbesc, totul e sa stii sa-i cunosti si sa faci diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ericuta spune:

Salutare fetelor,

Asa cum spune si subiectul "fetele" ar cam trebui sa se adune nu si.... "porcii"scuze daca jicnesc cumva dar iar imi amintesc de vechile discutii din subiectul NZ in care cineva isi baga codita la care se alaturase si faimosul Dinu.... Fara comentarii!
Deci puteti conta si pe mine , nu promit % ca am timp , ma alatur si eu lui Gabriela B. in exprimarea opiniei privind dezamagirea.Uite asa datorita unora , altii pierd!
PT. PORK : daca nu ai remarcat pina acum sa stii ca nu numai cind se aduna NZ si Au iese cacialma , oamenii sint la fel peste tot indiferent de limba pe care o vorbesc, totul e sa stii sa-i cunosti si sa faci diferenta.

Insula de Sud - Christchurch.

Mergi la inceput

Ericuta,cum e in CHCH?Sotul meu vrea ca peste cativa ani cand ne mai "aranjam" si noi sa ne mutam acolo.Am auzit ca este un oras foarte frumos si oamenii din sud sint mai calzi.Asa este?

Oana

Mergi la inceput