nu cred ca exista Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 3
aime spune:
ptr tine, ptr ingeras...
si putere...si speranta...si nu-ti pierde credinta, desi e inimaginabil ce ti s-a intamplat...Dumnezeu iti va rasplati fiecare lacrima
aime
m34 spune:
Lorelai, imi pare foarte rau pentru tine.
Si eu sunt alaturi de tine in suferinta ta, te rog sa nu iti pierzi credinta in Dumnezeu si sa te rogi in continuare, pentru ca in mod sigur ti se va implini si dorinta ta de a avea un
Fiecare dintre noi avem parte in viata de incercari mai mici sau mai mari, unele foarte grele, care par sa ne doboare. Dar credinta in Dumnezeu ne ajuta sa mergem mai departe, sa privim cu mai multa incredere in viitor.
Numai bine
Silvia_Pui spune:
Lorelai , aceste lucruri le-am spus si eu cu 10 ani in urma cand tatal meu se chinuia cu o boala crunta care l-a luat dintre noi la nici 50 de ani . Era cel mai bun tata care a existat vreodata . Am gandit acelasi lucru mai tarziu cand au aparut aceste probleme cu care ma chinui deja de peste 5 ani de zile . Intr-o zi urmaream insa un film care a avut o pilda nepaimpomenita: Un barbat , mergea pe tarmul marii si vorbea cu Dumnezeu , intrebandu-l unde a fost de fiecare data cand a avut nevoie de el . Dumnezeu i-a raspuns , am fost totdeauna cu tine . Barbatul l-a intrebat de ce atunci pe nisip erau doar urmele unei singure persoane in cele mai grele momnente . Raspunsul Domnului a fost : Pentru ca atunci te duceam in brate .
Dumnezeu stie cat putem duce fiecare si este mereu alaturi de noi . Incearca sa mergi la biserica in aceasta saptamana si te vei simti mult mai bine . Eu dupa ce merg l-a slujba imi simt sufletul mai liber si sunt convinsa ca voi afla calea cea mai buna , cum sunt la fel de convinsa ca de undeva de sus , tatal meu este langa mine .
corinag spune:
Buna fata draga,
Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta. Este descurajant, suferinta nu se poate descrie.
Stiu ca acum nu te ajuta cu nimic, dar pana la urma timpul va mai atenua suferinta. si eu am trecut prin asta acum doi ani, si acum, cand ma uit la fetitza mea nu pot abtine sa nu ma gandesc si la celalat bb: daca ar fi fost la fel, ce zambet ar fi avut.
Sigur vei avea un bb! Trebuie sa te linistesti putin! Si sa ai speranta!
Numai bine!
Corina
toni spune:
Draga Lorelai,
e greu sa treci prin ceea ce ai trecut, si numai inima ta stie cat de amare sunt lacrimile neimplinirii.Dar nu dispera, pentru ca chiar si in SF.Scriptura sunt multi oameni mari, credinciosi si iubiti de Dumnezeu, care s-au lasat asteptani ani de zile.Acesti copii au fost rezultatul rugaciunilor parintilor lor, care au sperat mereu.Nu te supara pe Dumnezeu, pentru ca El iti va strege lacrimile de tristete si ti le va transforma in bucurie.
Am sa-ti dau cateva exemple din Biblie de oameni care si-au primit copiii dupa lungi asteptari si dupa fierbinti rugaciuni:
Isac , copilul lui Avraam si Sara (copilul fagaduintei);
Iacov si Esau, copii lui Iacov cu Rebeca;
Beniamin si Iosif, copiii lui Iacov cu Rahela;
Samuel(marele prooroc), copilul Anei cu Elcana(sotul ei);
Samson, copilul lui Manoah si femeia lui;
Ioan Botezatorul, fiul preotului Zaharia si a sotiei lui Elisabeta.
Asadar, draga mea, prinde din nou speranta, si tine-te de ea.Si prin credinta sigur vei capata un fiu.
Cu drag, Toni.
betilina spune:
Draga Lorelai imi pare tare rau sa aflu ce ai patit. Stiu prea bine ce greu iti este, caci dupa cum stii si la mine nu a trecut decat o luna jumatate de cand am pierdut sarcina in aceleasi conditii ca si tine. Dar iti spun sincer ca si eu am facut la fel ca Lucia, dar am reusit sa ajung la aceeasi concluzie ca si ea: Toate in viata au un rost, lucrurile nu sunt intamplatoare. Daca s-a intamplat asa poate ca este mai bine, desi stiu ca este fff greu sa poti accepta asa ceva. Dar natura are si ea regulile ei, peste care nu poti sa treci, iar daca incerci sa fortezi mana sortii de multe ori rezultatele sunt mult mai rele. Eu am ajuns sa am sufletul impacat ca asa a fost mai bine, iar acum sper sa fiu intr-o zi mamica unui bb sanatos si frumos.
Astazi chiar am facut un test care a iesit partial pozitiv, dar daca nu este bun, voi incerca sa nu disper. Cred ca pana nu vom fi linistiti si impacati cu noi insine nu vom avea ce ne dorim atat de mult.
Incearca sa gandesti pozitiv si incearca sa te rogi pentru sufletul acela mic de ingeras, mai ales ca suntem in Saptamana cea Mare a postului Pastelui.
Toate cele bune si sa auzim cat mai repede de bine!
Betilina
bidiloi spune:
Draga Lorelei,e dureros si nu pot decit sa-ti spun ca regret ceea ce ti s-a intimplat, nu se poate descrie in cuvinte, dar eu zic ca trebuie sa te regasesti si sa o iei de la capat! Nu cred ca este bine sa dezarmezi usor, lupta ,...viata e o lupta, ...deci te lupta!Bafta multa ,eu iti tin pumnii!
Lorelai spune:
dragele mele,
iata-ma inapoi pe forum, mi-am revenit un pic dar probabil o sa mai dureze ceva pina imi revin complet. vreau sa va multumesc pentru suportul vostru, inseamna foarte mult sa va stiu cu gindul alaturi de mine. va multumesc pentru cuvintele de incurajare de care am avut si am mare nevoie.
multe dintre voi stiu povestea mea si stiu ca bintui de ceva vreme la aspirante. incerc sa gasesc puterea sa o iau de la capat dar este foarte greu mai ales ca asta e a PATRA sarcina pierduta in ultimii 4 ani. de fiecare data mi-am spus ca de data asta va fi bine dar uite ca n-a fost sa fie. neputinta doctorilor de a explica ce se intimpla adauga la frustrarile mele si ma face sa ma simt din ce in ce mai lipsita de speranta.
stiu ca timpul le rezolva pe toate, sper sa rezolve si problemele mele si sa scriu in curind la subiectul optimistelor.
va pup pe toate,
Lorelai
piatra lunii spune:
Lorelai, imi pare tare rau, iti doresc sa gasesti puterea sa mergi mai departe si s-o iei de la capat. Am citit ca, ceaiul de cretisoara fixeaza sarcina, deci sa se bea im predispozitia spre avorturi.
Sa dea Domnul sa vii cu vesti bune curand !
cu drag,
Piatra lunii
Elenalove27 spune:
Lorelai este dureros prin ce treci si sunt alaturi de tine si iti urez multa sanatate si putere sa treci cu bine peste aceste incercari ale vieti,,,si multa putere sa o iei de la inceput..si asa cum a spus si Lucia care a trecut printr-o mare incercare "Intareste-te, nu-ti pierde credinta in Dumnezeu si totul va fi bine. Sunt momente grele dar cu credinta si rabdare vom trece prin incercarile pe care le primim."
Paste fericit !
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27