Firma de catering

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Tilis, pupici multi si de la mine si inca o data, sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Draga Missiday!
Daca reusiti(tu si sotul tau)sa finalizati ideea voastra ar fi excellent. Incercati tot ce este posibil sa va impuneti punctul de vedere. Nu faceti rabat la calitate si aveti grija sa va blindati cu toate aprobarile posibile si imposibile: statul roman in faza asta este un veritabil vanator de greseli, el nu incurajeaza decat pe aceia care stiu sa se ascunda dupa reguli si sa scoata bani multi de impartit pe unde trebuie. Sa nu abdicati in fatza reala a birocratziei noastre: rabdare si .....eventual tutun si....rabdare. Despre echipamente nu stiu sa va spun mare lucru, nici despre meniuri, dar ....proaspat si gustos cred ca ajunge pentru inceput. Apoi faceti afacerea voastra deschisa tuturor(in primul rand clientilor,si nu numai...) Sa nu va limitati niciodata la produsul vostru finit; mergeti mai departe si fiti mereu deschisi, interactionati cu clientii si cu furnizorii pentru a forma una grande famiglia: ce oferti spre vanzare consumati si voi. Sunt multe de spus despre asta, dar acum ma limitez la a va felicita pentru alegerea facuta si va tin pumnii!! Sigur veti reusi daca sunteti convinsi ca vreti sa faceti asta!
Cu stima,
Nick!

Mergi la inceput