NU NE LASAM INVINSE IN FATA SORTII !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

rachel ai fffffff mare dreptate....mare....eu nu incetez s cred in dumnezeu si in ceea ce face el pentru noi. stiu ca totul va fi bine si ca El stie cat de mult imi doresc sa-mi aud copilasul strigandu-ma MAMA...imi dau lacrimile numai and ma gandesc.nu situ ce sa zic.nu m-am intrebat DE CE cand am pierdut sarcina .... nu am mai putut zice si nici crede nimik...vreau doar sa sper,sa sper si sa CRED si sa nu ma mai agat de sperante desarte....teste de sarcina cu sacul, temperaturi,.vitamine ,stat cu picioarele pe pereti si mai ales contacul sexual dirijat..........cand am ramas....hm....nu stiu daca sa rad de cum s-a intmapalt sau sa plang ca l-m pierudt.....17 uni am stat si in cap si in picioare...da ce nu am facut a sa raman....si cand ma zic GATA vine licenta,ne feriim cat putem,dar nu ne protejam...daor ne ferim....am rams. am facut dragoste O SINGURA DATA in perioada fertila....si dzeu ne-a ajutat.....in fine,...eu am icredere in E l si ma rog lui si maicii domnului sa ajute la toate fetele care dorec copii si si mie.

ladyd imi par ATAT DE RAu PT CE S-A INTAMPLAT.......mie la chiuretaj cel putin au avut bunul simt si mi-au facut anestezie locala,dar tot simit....oricum.bine ca nu a durat mai mult de 5 minute...la mine era deasemenea mica sarcina....tb sa fie mai amre,dar...s-a oprit din evolutie.....offffffff

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Oare ce se intampla de se opresc sarcinile in evolutie? Intreb asta pt ca in ultima vreme parca se intampla tot mai des la cele mai multe dintre noi si cred ca undeva exista o cauza. Mie mi s-a intamplat asta de 2 ori, prima data m-am gandit ca a fost o intamplare nefericita sau un accident genetic si am sperat ca data viitoare va fi bine, insa norocul m-a ocolit si la urmatoarea sarcina.
Acum nici nu mai stiu ce e de facut, sunt tare dezorientata, cred ca daca as ramane din nou nu m-as putea bucura pt imi este tare teama ca lucrurile sa nu evolueze la fel.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady Di spune:

Nu as putea sa-ti spun cauza exacta a sarcinii oprite in evolutie, dar, ce stiu sigur este ca, o data produsa fecundarea ovului, pentru ca sarcina sa se implanteze si sa evolueze in conditii optime au importanta nu doar conditiile interne locale (pH, temperatura, umiditate), ci si evitarea oricaror factori care ar putea declansa o contractie ce, o data produsa, poate duce la pierderea sarcinii (in varii forme, inclusiv ceea ce este diagnosticat drept sarcina oprota in evolutie). Cand stii ca esti insarcinata este relativ simplu de tinut sub control acesti factori declansatori de contractie (care pot fi de exemplu vinul rosu, efortul fizic chiar si foarte redus - plimbatul, statul in picioare, contactul sexual, unele alimente vasodilatatoare, etc), dar pana cand ai confirmarea de sarcina,de unde sa stii ce sa faci?Eventual, sa fii extrem de precauta pentru ca mai tarziu sa nu-ti para rau, dar nici sa stai luna de luna cate o saptamana in asteptare, fiindu-ti frica si sa te apleci, nu e chiar usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

quote:
Originally posted by Lady Di

Nu as putea sa-ti spun cauza exacta a sarcinii oprite in evolutie, dar, ce stiu sigur este ca, o data produsa fecundarea ovului, pentru ca sarcina sa se implanteze si sa evolueze in conditii optime au importanta nu doar conditiile interne locale (pH, temperatura, umiditate), ci si evitarea oricaror factori care ar putea declansa o contractie ce, o data produsa, poate duce la pierderea sarcinii (in varii forme, inclusiv ceea ce este diagnosticat drept sarcina oprota in evolutie). Cand stii ca esti insarcinata este relativ simplu de tinut sub control acesti factori declansatori de contractie (care pot fi de exemplu vinul rosu, efortul fizic chiar si foarte redus - plimbatul, statul in picioare, contactul sexual, unele alimente vasodilatatoare, etc), dar pana cand ai confirmarea de sarcina,de unde sa stii ce sa faci?Eventual, sa fii extrem de precauta pentru ca mai tarziu sa nu-ti para rau, dar nici sa stai luna de luna cate o saptamana in asteptare, fiindu-ti frica si sa te apleci, nu e chiar usor.

Cum adica ai avut sarcina pe un uter bicorn? Eu stiu ca uterul bicorn este un uter malformat, dar care se poate corecta prin operatie pt ca bb sa poata sa se dezvolte bine. Si mie mi-au spus la ultimul chiuretaj facut ca as avea uter bicorn si din cauza asta am pierdut sarcina (sarcina fixandu-se in cornul drept); in final am aflat ca nu am uter bicorn, ci o inflamatie care dadea aspectul uterului bicorn.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Eu am 28 ani, incerc din februarie 2002 sa am un bebe care nu vrea nicicum sa apara...am avut o sarcina in octombrie 2002, pe care din pacate am pierdut-o de Craciun, un avort incomplet in urma caruia medicii nu si-au facut mari probleme, nu m-au trimis la analize suplimentare...nimic, doar sa stau vreo 3 luni dupa care pot sa raman din nou...zis si facut in august 2003 apare o noua sarcina care mi se opreste in evolutie la 11 saptamani...deja lucrurile nu mai miros a bine...mi se face si mie un chiuretaj pe viu (nu a prins anestezia) pe care n-am sa-l uit toata viata, am crezut ca am paralizat instant, si am inceput investigatiile - am gasit cauza - toxoplasmoza. Pe langa asta in urma acestor sarcini intrerupte m-am ales si cu o dereglare de prolactina pe care o tratez si acum si se pare ca as avea si o insuficienta de faza luteala pe care o voi compensa cu Duphaston...Nu a fost usor dar vorba ta Anne Nu ne lasam invinse in fata sortii si acum sunt pe baricade si sper din tot sufletul ca iepurasul sa ne aduca un bebe...pe care de data asta IL FAC NU MA MAI JOC!

Natalia

Mergi la inceput