NU NE LASAM INVINSE IN FATA SORTII !

NU NE LASAM INVINSE IN FATA SORTII ! | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

inca nu am pus titul subiectului...scriu...scriu si ma gandesc la subiect...ma gandesc sa fie un topic in care sa ne regasim fetele care incercam sa avem un bebe, si care atunci cand am atins cerul cu mana.......am cazut...am cazut in abis si.....ce poate fi mai rau decat trezirea la realitate? ce poate fi mai rau atunci cand il simti i tine si apoi...numai este??? acest subiect este dedicat fetelor care au pierdut sarcina si care incearca din rasputeri sa faca un copil.
eu, ana-maria, am 23 de ani. sunt din valcea. cu 3 luni inaite de nunta care a fost in septembrie2002, incercam sa facem un bebe. in noiembrie anul trecut am ramas gravida. si am pierdut sarcina....oprita din evolutie.... ar fi tb sa fie in 10 saptamani iar bebele meu era daor in 6-7. asa ca....nici nu mai pot zice nimik..decat ca INCERCAM IN CONTINUARE...si as vrea sa vorbesc si cu alte fete care au trecut prin astfel de experiente.....si sa vedem ce facem fiecare din noi pt mai tarziu, ....care sunt cauzele, si care sunt rezolvarile.
va astept deci, sa vorim.

SI UITATI CA ACUM, LA SFARSIT, AM GASIT SI TITLUL:
NU NE LASAM INVINSE IN FATA SORTII....

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ai perfecta dreptate Anne-Marry!Nu trebuie sa ne lasam invinse.Sigur v-a veni si pt noi ZIUA CEA MARE!Totul este sa avem rabdare si sa ne rugam pt asta.Sigur ca,fiecare dintre noi,trece cateodata prin momente grele,dar trebuie sa avem rabdare.Fiecare lucru la timpul lui,nu?Eu incerc de 2 ani sa am un bebe si uneori parca nu mai am nici o speranta,dar,totusi...cred ca va veni.Dar,nu cand vrem noi,ci cand vrea Cel de Sus.Va pup pe toate si sper sa ne mentimen optimismul in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am uitat:multi pupici pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Cind ai 23 de ani privesti viitorul altfel dar la 36(aproape)si sanse minime mult spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Costi,sunt sanse si la 40...nu la 36!Varsta conteaza ,nu spun ca nu pt ca organismul este altfel la 20 si altfel la 30 si altfel la 40.Daca reusesti sa ramai insarcinata,dr te va ajuta sa duci sarcina si la 36 de ani.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady Di spune:

Buna! Vreau si eu in echipa voasta! Ma primiti? Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si eu, abia dupa ce m-am inscris pe forum am inteles ca drama de a nu ramane insarcinata nu o traiesc doar eu, ci, din pacate, atat de multe femei!
Dar ai atat de multa dreptate si ai spus-o asa de frumos: „NU NE LASAM INVINSE IN FATA SORTII....”
Tot timpul noi, femeile am fost mai puternice dacat dansii (barbatii) , caci de asta au fost alese femeile sa nasca… de parca un barabat ar fi putut vreodata face asta…
Am fost si trebuie sa fim la fel de puternice si de acum inainte, indiferent de incercarile prin care ne pune viata sa trecem.
In legatura cu copilul, copilul pe care toate de aici de la „Asteptand un ingeras in viata noastra” ni-l dorim… momentul in care apare un copil pe lume este foarte important. Poate, aparand mai tarziu va avea un destin maret, ma rog, cred ca intelegi ce vreau sa spun. Nimeni nu se naste intamplator. Totul este foatre bine determinat. Nu exista coincidente. Dar eu cred ca daca ne e scris sa fim strigate „mama”, asta se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Trebuie doar sa acceptam cu seninatate ajutorul Domnului, care stie cel mai bine ce este potrivit pentru noi, si care nu va interzia sa apara, va veni la timpul potivit!
Si te rog, crede tot ce spun, caci o spun din propria si nu prea fericita mea experienta, eu care cu pana joi la ora 14 aveam doar 1% sanse sa devin vreodata mama. Dar speranta nu ne-o poate lua nimeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

rachel owen, se s-a intamplat joi la ora 14 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Lady Di, wellcome. Care e povestea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady Di spune:

Buna!Nu intamplator am ales aceasta sectiune. Din pacate am trait si eu o experienta traumatizanta legata de dorinta de a avea un bebe. La inceputul anului (pe 5 ian), la numai o zi dupa ce am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv (la 10 zile de intarziere)am avut o hemoragie mare (cu cheaguri) si dureri ingrozitoare; am mers de urgenta la medicul ecografist care a ridicat suspiciunea de sarcina extrauterina si m-a trimis la ginecolog; pe scurt, mi-au facut laparoscopie si au constatat ca era de fapt sarcina uterina, in 5 saptamani, dar pe un uter bicorn. Evident, si din cauza anesteziei generale si a antibioticelor pe care mi le-au administrat, nu s-a mai pus problema pastrarii sarcinii, asa ca mi s-a facut chiuretajul (nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut, era primul chiuretaj din viata mea si, parca nu suferisem destul, medicul a considerat ca nu mai este cazul sa-mi faca anestezie, nici macar locala); in fine, a trecut si dupa o bucurie enorma a urmat o durere ingrozitoare. Nu pot sa spun ca de atunci nu m-am intrebat de nenumarate ori cu ce am gresit in fata lui Dumnezeu si de ce eu si nu altele, care fac nenumarate avorturi? Sunt convinsa insa ca ,la un moment dat, va veni si vremea mea si nu incetez sa sper sau sa lupt.Mi s-a spus ca uterul bicorn da infertilitate de prim trimestru de sarcina si ca va trebui sa am f. mare grija daca reusesc sa raman insarcinata (ce bine ar fi!); in fiecare luna sper sa nu-mi mai vina piticii nepoftiti si, asteptarea e tare grea. Va multumesc si astept sfaturi/pareri de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Laura_72819,
am postat povestea mea la subiectul "fibrom uterin" al lui Micky, tot la "Asteptand un ingeras in viata noastra" (asta daca esti curioasa)
Am povestit exact acea perioada din viata mea

MULT SUCCES FETELE!!!

Mergi la inceput