fetele care au facut inseminare la medsana ,va rog

fetele care au facut inseminare la medsana ,va rog | Autor: ankka13

Link direct la acest mesaj

Buna fetele!!! Revin cu vesti destul de bune de la bucuresti ,adica am si uterul dezlipit (totalmente refacut dupa histeroscopie )si am si trompe permeabile .Ancar mi-a recomandat inseminare dupa Paste .Sunt intr-o dilema mare deoarece as vrea tare mult sa fac inseminarea cu Ancar ,dar pretul de la medsana mi se pare enorm si inca nu stiu sigur daca pot sa fac rost de bani pana la Paste .As putea alege alt medic pentru inseminare ,dar nu prea am incredere in altii .Ancar e pt mine ca o garantie .Asa sa fie oare? Puteti sa ma ajutati si pe mine ? Cele care ati facut inseminare cu Ancar ,pls povestiti-mi cum a decurs ?,cate ati facut si ce sanse sunt sa iasa din prima?
mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu as face la Giulesti!Costa 100 euro.Sansele sunt destul de mici...

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

asa m-am gandit si eu gabi ,dar nu stiu cum sa procedez cu r .N-as vrea sa renunt la el .Dar dfaca pana la urma se ajunge la fiv .iar alti bani si nici o su\iguranta .Vroiam sa pun deoparte pt fiv .merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ancar nu face inseminari si la pantelimon? acolo sigur e mai ieftin

Mergi la inceput

r face inseminari din pacate doar la MEDSANA .

Mergi la inceput

Ancar nu face inseminari si FIV decat la Medsana.Costa 500 euro fara tratament.Cumplit de mult.Inseminarea se fac tot cand vin grecii pt ca ei au embriolog,la Medsana nu exista asa ceva.
Anca,eu as merge la Giulesti inlocul tau.L-as lasa pe Ancar in pace cateva luni.De ce sa se supere?Incerci de cateva ori acolo si apoi vezi tu ce faci.
FIV merita sa faci la Medsana dar inseminare,NU.

Gabi.

Mergi la inceput

m-am gandit si la posibilitatea refacerii ovarelor dupa operatie .Ancar mi-a spus ca aceasta disfunctie a ovarelor se poate datora si sinechiei uterine .Acum ca asta s-a rezolvat ,ma bate gandul sa incerc pe cale naturala pana in septembrie .Daca va puteti imagina ,la noi in Satu-mare nu exista acho transvaginala.Am crezut ca innebunesc .Vroiam sa vad cum stau cu foliculii si nu pot .Asta e inca traim in epoca lui ceausescu .Cum sunt f aproape de Ungaria ,ma bate gandul sa vad cat e inseminarea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

anca n-ar fi rau sa te interesezi in Ungaria. Daca afli ceva sa ne spui si noua, unde si cat costa. Daca nu cunosti pe nimeni cred ca si d-na Szabo(farmacista din Bekescsaba - nu stiu daca am scris corect) ar putea sa iti spuna cate ceva.

Mergi la inceput

Da laura ,cred ca o voi face si pe asta .Dupa paste voi merge in Ungaria si ma voi interesa de mai multe lucruri .Din pacate nu stiu nici o clinica de ferilizare acolo ,dar ma interesez eu .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinutza6 spune:

doamnelor, pana la urma a facut cineva inseminare la medsana ?
eu ar trebui sa fac la sf lui mai, dar mi se pare prea scump fata de cat de mici sint sansele.
stiti pe cineva care a reusit ? cat dureaza, care e procedura ?
dar la niculescu stiti cum e ? as merge si la el, stie cineva ceva ?
am mari dileme si nu stiu incotro sa o apuc.

Mergi la inceput

Eu stiu 3 fete de pe forum care au reusit dar la Giulesti.Marina-moderator are deja o fetitza,a mai fost o fata Ioana care a nascut deja dar numai intra pe forum si de curand a mai fost o fata care a reusit tot la Giulesti dar imi scapa acum numele!Deci,se poate...numai ca la Medsana e tare scump pt ce sanse mici sunt!

Gabi.

Mergi la inceput