Anka,
Ce sa zic, sunt bani f multi...eu fac acum FIV la Medsana ( m-am imprumutat de bani, este prima data cand o spun...) eu am trecut prin 2 operatii...daca pe prima o facem cu Ancar, puteam sa am copii natural....
Gandeste-te ca Ancar este cel care a reusit sa-ti "dezlipeasca " uterul...el ti-a oferit sansa....indiferent de modalitatea, de a avea un copil...nu-ti stiu varsta, dar daca ti-a recomandat inseminare, cu trompe bune, cred ca stie el ce stie....esti aproape de Ungaria, medicamentele sunt ieftine, le iei de acolo ( si eu le-am luat) si faci inseminarea...sanse sunt sa reusesti!
Dacastai pe ganduri de bani ( acum ma conving si pe mine) si Doamne fereste esti nevoita sa faci fata la 2 deziluzii...
Crisotex care are o dulceata de ficior a reusit sa-l faca pe Tudor tot prin inseminare in Giulesti cu dr. Anca Moisa. Si ca sa fie tacamul complet pe bb 2 din burtica care se zice ca e o fetitza cu codite l-a conceput natural...asa ca are mana buna d-na dr.
mersi fetelor .Eu pana in toamna n-am cum sa fac inseminare din punct de vedere financiar .Am inceput insa luna asta stimulare cu closilblegyt .Nu stiu cum va fi dar medicul de la noi din sm nu e nici pe departe ca domnul r si nu prea am incredere .As dori sa aflu graficul de temperatura ca sa stabilesc ovulatia daca apare .As face monitorizari dar in tot acest oras nu exista nici un echo transvaginal si deci nu se poate .pUTETI SA-MI SPUNETI CUM E FAZA CU TEMPERATURA? MERSI
draga ankka, vezi cum se ia temp.la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25668&whichpage=8
as adauga ca la mine a functionat bine mersi vaginal si este mai putin neplacut decat anal
ardit