Mamici si tatici din Elvetia
Raspunsuri - Pagina 6
Adela spune:
Raluca bine ai venit aici in grupul-elvetia. (poate ne spui ceva despre tine) Hi hi e bine ca nu speli geamurile : nu stiu cum de nu se murdaresc sau ti le spala menajera ...
Btw... Eu n-am fost la biserica. Mi-a facut Julia un show c-o noapte inainte si duminica am fost asa obosita ca mi-a pierit tot chefu`. Of, si ce rau imi pare. :((
Iren> hi hi auzi la ea: Bebe mare e in Ro.
pupici,
~~Adela&Julia (1an si 10 luni)
lorelei_19 spune:
Hehe, io mi-am vizitat finutzu, am fost la biserica, am vizitat socrii, am vizitat cumnatzica, am primit vizite, iar la capatul pastelui am fost cumplit de obosita. Da fericita
Bucate??? aoleu, sarmale, salate böef, cozonac, pasca, friptura de miel, borsh de miel, etc, etc. O sa ziceti: vai, ce harnica e Ana, nu??? Iaca nu! n-am facut nick din toate astea, bunica si sora-mea sa traiasca!
Malina a venit la mine de paste si a spus ca vrea spaghetti ca s-a saturat de bucatarie romaneasca, nu mai vrea
Cam asha a fost pastele la mine. La anu' plec in caraibe. sau la horezu, ce zici, Gini???
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
lorelei_19 spune:
Uite ce nepoliticoasa sunt: Raluca, bine ai venit in mijlocul nostru!
Bineinteles ca te primim chiar daca n-ai copii, nu e nici o problema.
Multzi pupici si speram ca la urmatoarea noastra intalnire sa vii si tu! Ne-ar face placere!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Coccinelle spune:
Buna seara la toata lumea!
Raluca
Hai sa traiesti!
Pai, mai zi-ne ceva de tine!
Nu ai copii deci, dar banuiesc ca īti surīde perspectiva.
Iren, nu te-am uitat sa sti!
A venit bebe mare cu miam-miam?
Saptamīna acesta am fost foarte ocupata ca nazdravanul meu cel mare
are vacanta si am avut multe de facut īmpreuna.
Si la mine e multa activitate ca la Iren, cu deosebirea ca eu nu primesc picioare īn vezica
Ana, īntre Horezu si Caraibe...ce sa zic?alege totusi a doua varianta
ca la Horezu te plictisesti īnainte sa-ti deschizi valiza
va pup si astept sa va dati la vorba.
Giny
boubba spune:
bey baete!!!nu mai pusei chichioarele pe-acilea de un amar de vreme si credeam ca subictul stagneaza...da vaz ca nu!!!s-au pus gastili juma elevetiene pe parleala nu gluma..hai sa ma bag si eu in ,,troc,, sa va mai spui ce facusi...ete mai baete gasaii un servici is sefa pe ospatari asa ca sa ma dau mare ca nu-s destul si in rest piticu meu creste mare soata mea nu mai are de crescut si munceste sa creasca familionu...hai va pupici dulci unde doresc mariile voastre?!
iren spune:
Giny, a venit bebe mare cu papica, da mare lucru n-a mai ramas din ea, ca am topit-o de nu se mai vede!
Fetele, are dreptate Boubba, cam putina activitate p-acilea...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Coccinelle spune:
Beey Boubba
Bine-venishi la troc, dar nu ne mai frige pe jaratec.
Unde te pusera sefa pe ospatari , ca venim si noi cu mic cu mare.
Si ala micu?Cīt e de mare si care e numele lui ala frumos
Dau pupici la toti
boubba spune:
pai un'sa ma puna la un restaurant numit REX cica sa ii...bip..pe toti aia care nu au chef de munca auzi!!!pe piticu meu il cheama Dennis si saptaluna viitoare face 4 luni!!!eh na cine credea ca la 22 de ani sunt muritata si cu copchil?!
Coccinelle spune:
Boubba,adevarul ca esti mamica tīnara.Felicitari!
Dennis-sa va traiasca!!!- o sa fie un copil mīndru, cīnd o sa stie ce tīnara e mami a lui.
Avem pe aici si alte mamici asa tinere(care se dau la vorba pe subiectul de fatza).
Zici ca restaurantul Rex...Am dormit o noapte la hotelul cu acest nume si am mīncat la restaurantul de acolo.Nu ne-am īntīlnit sigur ca matale erai la generala pe vremea aceea.Meey da din ce zona de influentza venisi matale, ca dupa dialect nu ma dau cu sama.Ca bagi una de la Moldova, una de la olteni...
Si ce se īntīmpla daca tu nu ai chef de lucru?Te bip ei pe tine?
Hallo, alte mamici si tatici!
Ocupati la sfīrsit de saptamīna.Cu asa vreme frumoasa, de īnteles.Va astept sa ne povestiti cum a fost īn weekend.
boubba spune:
Pai bre tanti coccinele eu is juma moldovianca juma muntenca da fatata in bucale!!!iar treaba cu bipul...daca n-am chef de munca imi fac ca doar munca nu a fost data la boieri tot astia amarasteni o cara in carca...si de tinerica mi-s nalta si trasa ca prin inel ca am fost oropsita asa sa fiu...weekendurile ce sa va zac ni le petrecem la mal de rau pe pietre cu gratare lautari jocuri de carti asa ca sa mai treaca timpul si sa mai uitam de una alta...
PAI BINE BRE TOATE IMI SUNTETI COCOTATE UNDE SE PUNE HARTA-N CUI NU-I NICI UNA MAI PE ACILEA PE JOS PE LANGA FRIBOURG CHIAR ASA IS SINGURICA????????????HAI VA PUPICI SI LA MAI MARE!!!!